امتیاز موضوع:
  • 63 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه ی اجرا و نوع دتایل نعل درگاه چسبیده به ستون بتنی
#1
با سلام .. خواستم راهنماییم کنین که در همچین جاهایی(قسمت بندانگشتی) چطور و با چه دتایلی نعل درگاه اجرا میشه؟


فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)
   
پاسخ
#2
درب اتاق به ستون بتنی وصل شده و سمت بعدیش هم انتهای دیواره!
پاسخ
#3
"گشتم نبود،نگرد نیست" .. الان موضوع همینه؟؟؟؟؟؟؟!!!!
پاسخ
#4
باسلام

هدف از ایجاد نعل درگاه انتقال بار و تحمل بار روی سطح بازشو ( دیوار روی نعل درگاه ) و انسجام کلی آن می باشد . ( تکیه گاه منا سب برای چیدن دیوار روی درب ) . حال در صورتی که ارتفاع دیوار از روی نعل درگاه در تا سقف کم می باشد و سطح بازشو (درها ) کم می باشد . برای عملکرد بهترمی توان با چند آرماتور به قطر معمول در قالب تیرجه یک تیر مناسبی را ساخت و با اتصال آن به میلگردهایی که از قبل در ارتفاع مورنظر از ستون تعبیه شده است و تکیه دادن به مقدار 20 سانتیمتر ویا کمتر برروی دیوار می توان یک تیر نعل درگاهی ساده جهت استحکام دیوار رویی آن باشد . بعداً این فاصله باز توسط یونولیتهایی که با سیم توری و چند آرماتور کوتاه با سقف و دیوار پیرامونی مهار می شود سپس با پلاسترگچ پوسانده می شود .

* نعل درگاه برای بازشو های بزرگ درب و نعل درگاه پنجره متفاوت از توضیحات بالا می باشد .

برای نصب در هم که باتوجه به شاخکهایی از در که به صورت پیش ساخته تعبیه شده است در محل مناسب مهار می شود سپس با مقداری گچ و سیمان کاملا محل سوراخها را محکم می نمایند .

برای مشاهده یکسری از دتایلهای اجرایی از تیرهای نعل درگاهی به لینک وبسایت زیر مراجعه نمایید :

http://memarkade2012.blogfa.com/tag/%D8%...8%A7%D9%86

پاینده باشید
پاسخ
#5
مرسی مهندس .. یعنی برای پوشونده یه ارتفاع تقریبا 70-80 سانتی رو یه بازشو(اینجا،درب) که خود چارچوبشم میتونه وزن 4-5 تا سفال رو تحمل کنه، باید ستون رو با ایجاد یه چیز شبیه کنسول و انداختن میلگرد ازش بیرون و بهرحال ایجاد یه نقطه شکست در بتن،ضعیف کرد؟؟!!!
واقعا انقدخ این یخورده وزن روی درب مهمه که نظام واسش نقشه رو برگشت میده؟!!!
پاسخ
#6
برای پرکردن فاصله با یونولیت های صفحه ای این مورد مناسب است ولی برای پرکردن فاصله با بلوک سفال بهتر است تیرک بتنی که ساخته می شود در ستون مهار شود . چون مقدار وزن بلوک خیلی بیشتر از وزن کل کار تمام شده با یونولیت می باشد .
اگر موارد بالا تایید نشدند توسط نظام استان از ورقهایی استفاده نمایید که از پیش با توجه به شاخکهایی که درستون تعبیه و مهار می شود و سپس با نبشی هایی و ایجاد یک بالشتک بتنی برروی دیوار و مشخص شدن ضخامت از قبل تعیین شده و صفحه خوردن با اتصال مناسب به هم این مرحله تکمیل می شود .

اگر به درستی آرماتورها در ستون مهار شوند و وزن مناسب دیوار رویه آن هیچ مشکلی برای ستون و بتن آن نخواهیم داشت .

پاینده باشید.
پاسخ
#7
(1392/12/9 ، 02:30 عصر)زینب خوش کلام نوشته است: مرسی مهندس .. یعنی برای پوشونده یه ارتفاع تقریبا 70-80 سانتی رو یه بازشو(اینجا،درب) که خود چارچوبشم میتونه وزن 4-5 تا سفال رو تحمل کنه، باید ستون رو با ایجاد یه چیز شبیه کنسول و انداختن میلگرد ازش بیرون و بهرحال ایجاد یه نقطه شکست در بتن،ضعیف کرد؟؟!!!
واقعا انقدخ این یخورده وزن روی درب مهمه که نظام واسش نقشه رو برگشت میده؟!!!
سلام
کار اصولی یک مورد است و برگشت نقشه از نظام چیزه دیگریست.بنده نقشه هایی را دیده ام که برگشت خورده که واقعا جای خنده دارد.
اما پاسخ سوال شما: شما می توانید با تعبیه صفحه ای کوچک در ارتفاع مناسب در ستون (قبل و یا بعد از بتن ریزی ستون) و سپس جوش کردن ناودانی مثلا 80 به این صفحه و سمت دیگر آن را روی دیوار یا نبشی یا ناودانی مهار کننده تیغه، نعل درگاه مکفی ای ساخت.این موردی که عرض شد برای نعل درگاههای کوچک با وزن دیوار سبک کاربرد دارد.
موفق باشید.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
پاسخ
#8
مرسی اقای مهندس.. حالا بنظر شما برای اجرای همچین نعل درگاهی باز هم باید دتایل به نقشه اضافه کرد؟
پاسخ
#9
برای کارهای خیلی جزیی همانند درب داخلی ساختمان که دیوار روی نعل درگاه بار چندانی ندارد و سطح بازشو زیاد نمی باشد نیازی به جزئیات خاصی نمی باشد ولی برای پنجره و درب خارجی ( ورودی ساختمان ) بله احتیاج است که یک نمونه دتایل مناسبی داشته باشید . همه موارد برگشت می خورد به مقدار بار متحمل توسط نعل درگاه

پاینده باشید
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دانلود دتایل آماده ی اتوکد( درز انقطاع) فرشاد امن خانی 2 12,025 1399/4/10 ، 07:55 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  دتایل انواع اتصالات سازه های فلزی فرشاد امن خانی 4 37,961 1398/3/11 ، 02:02 عصر
آخرین ارسال: reza a
  دتایل دیوار حائل(نقشه ی اجرایی) فرشاد امن خانی 4 21,570 1398/1/18 ، 07:27 عصر
آخرین ارسال: hamid1017
  درخواست دتایل وال پست behnam-araz 0 1,912 1396/11/5 ، 08:26 عصر
آخرین ارسال: behnam-araz
  دانلود رایگان نقشه دتایل سقف های رایج در ایران در فرمت اتوکد admin 5 13,276 1394/10/1 ، 06:10 عصر
آخرین ارسال: faeze94
Wink جزئیات سقف دال بتنی siamak takabi 2 14,744 1394/6/16 ، 05:22 عصر
آخرین ارسال: Arya68
  درخواست دتایل اجرایی پله سه طرفه بتنی saeed0089 1 5,036 1394/5/24 ، 04:10 عصر
آخرین ارسال: farzad4m
  دتایل آماده ی سازه های بتنی+اتوکد فرشاد امن خانی 5 13,797 1394/5/8 ، 02:30 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  دتایل سقف متال دک cvmosi 0 3,585 1394/4/24 ، 05:11 عصر
آخرین ارسال: cvmosi
  درخواست نقشه های سازه بتنی ترسیم شده با AutoCAD Structural Detailing علی بهنیا 1 3,023 1394/3/24 ، 09:02 صبح
آخرین ارسال: علی بهنیا

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان