تیر دهانه دیوار برشی چه در تراز طبقه و چه نیم طبقه جزیی از قاب است و همانند قاب طرح می شود اما بعضاً در طرحهایی دیده می شود که به دلیل سختی ناچیز تیر نسبت به دیوار آن را none می نمایند .
(1392/12/8 ، 01:02 عصر)علی رجب خوانساری نوشته است: یه سوال دیگه که پیش اومده واسم ایا قرار دادن دیوار برشی در پلان به این صورت مورد نداره (بهتر نیست توقسمت های خارجی سازه قرار بگیره؟؟)
دیوار برشی در مرکز سازه باشه جذب نیروی کمتری داره . در واقع نیروی مقاوم سازه کمتره و باید دیوار برشی بزرگتری گذاشته بشه
1392/12/8 ، 01:49 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/12/8 ، 01:54 عصر، توسط کیوان بابایی.)
برای مدلسازی و طراحی باید مطابق با هویت و ذات دقیق المان انجام شود در واقع اگر تیر درون دیوار برشی در قاب وجود نداشته باشد و یا مدلسازی نشده باشد می تواند در اجرا هم این تیر نباشد ولی غیر این طراحی و اجرا مطابقتی با هم نخواهند داشت .
- تیرهای درون دیوار برشی بعضا به دلیل انتقال نیرو و خطاهایی از نرم افزار ، از مدلسازی حذف نمی شوند و فقط برای طرح المانهای قاب ( تیر وستون ) در قاب خمشی می توان در صورتی که دیوار برشی المان مرزی ستون نشده باشد . حذف نمود و بار آن را به تیر دهانه آن اعمال نمود و تحت 25 درصد طرح را تکمیل نماییم .
سلام
مهندس در مورد محل قرار گیری دیوار برشی تو پلان ممنون میشم توضیح بدید./.
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه تکلیف تیری که تو دیوار برشی میمونه چیه؟؟؟چون زیاد در این مورد اطلاعی ندارم./.
قبلا از پاسخ شما تشکر میکنم...
سلام مهندس
من میخوام مقاطعم پایین در بیاد واسه همین از قاب خمشی استفاده نکردم.آیا به نظر شما قرار دادن اون دیوار برشی تو نصف دهانه اجرایی نیست؟
سوالم این بود که تیر داخل دیوار رنگش قرمزه .موندم واسه طراحی چیکارش کنم!!!!!اگه مفصلیش کنم اشکال داره؟