موضوعها: 10
اعتبار:
3
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 0 ارسال
سلام
فک می کنم در مورد ستونها هم مقطعی که هر دوحالت را جواب بده مورد قبولباشه.قطعا فایل سومی که فایل ترکیبی این دوباشه دیگه اتوسلکت نباید باشه وبا توجه به جواب
دوفایل بصورت دستی اصلاح می شه وبه منظور تیپ بندی هم شاید نیاز به دخل وتصرف باشه.
همکاران محترم حتی اگه نظر قطعی هم ندارند نظر بدن شاید از بین همین نطرات بشه به یه نتیجه خوبی رسید.
عاشق ، خادم است وعشق، تنها سرود ماندگار زندگی است
موضوعها: 172
اعتبار:
82
سپاس ها 0
سپاس شده 5 بار در 0 ارسال
pandora ,
قبلاً در اینمورد توظیح دادم ، یکبار فایلی را ساخته و قاب را تحت اثر ملزومات و تنظیمات آیین نامه ای قاب خمشی طراحی می کنید . بار دیگر با تنظیمات قاب مهاربندی اینکار را انجام می دهید ( فایل دوم ) در فایل سوم اینمورد را همگرا می کنیم . یعنی نتایج بحرانی را انتخاب و در یک فایل اصلی تحت اثر محتمل ترین طرح ، طراحی را نهایی می کنیم .
موضوعها: 12
اعتبار:
2
سپاس ها 1
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
در ایتبس لنگر بهره برداریو از کجا برمیداریم..بله باید یک ترکیب بار مرده و زنده ایجاد کنیم با ضریب یک ولی چطوری ؟ از کجا؟ لطفا دقیق دفیق توضیح بدید خیلی ممـــــــــــــــــنون
موضوعها: 172
اعتبار:
82
سپاس ها 0
سپاس شده 5 بار در 0 ارسال
1393/6/21 ، 11:44 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/6/21 ، 12:11 عصر، توسط کیوان بابایی.)
سپیده22 ,
از طریق پیام خصوصی راهنمایی کردم اما متاسفانه به توضیحات دقت نمی کنید .
برای کنترل تغییر شکل و یا برداشت لنگر بهره برداری باید تنظیمات ایتبس مطابق ضوابط شرایط طراحی بهره برداری باشد . در بخش ملزومات کنترل در حالت بهره برداری طبق مبحث نهم داریم که باید ضرایب جزئیی ایمنی و یا تشدید بار Yf و همچنین ضرایب جزیی ایمنی مقاومت مصالح یا ضرایب تقلیل مقاومت مصالح m∅ برابر با واحد در نظر گرفته شوند .
نتیجه گیری : برای بدست آوردن لنگر بهربرداری باید تمامی ترکیب بارهای قبل که تعریف کرده بودید برابر با واحد در نظر گرفته شوند . سپس از بخش تنظیمات طراحی ضرایب تقلیل مقاومت مصالح را برابر با واحد در نظر بگیرید . ضرایب ترک خوردگی باید در حالت بهره برداری و براساس فصل 17 محاسبه و اعمال می شود .
موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
من مدل سازه ام رمپ داره منظورم اینه 1.2 پایین تره از تراز زمین این حالت رو باید به صورت منفی وارد کنم تو ایتبس