امتیاز موضوع:
  • 53 رأی - میانگین امتیازات: 2.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کنترل پروژه بتنی
تو بارگذاری راه پله ها هم تو ایتبس مشکل دارم تیر ها ی پاگردو به اندازه ی نصف ستونا تو elevation پایین بیارم؟؟ی پیام زدم جواب بدی ممنون میشم
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چزیه که من هستم
اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو کی هستی

پاسخ
با سلام
بله معمولا تیر پاگرد برای پله های دوطرفه به اندازه نصف ستون ها پایین آورده می شود مگر اینکه در نقشه چیز دیگری ذکر شده باشد.

طره ها باید مدل شوند و بار قائم زلزله اعمال شود.

متوجه منظورتون در مورد تیر مورب نشدم . با کشید تیر در ایتبس مشکل دارید؟ ستون گذاری نباید مشکل خاصی داشته باشد.
پاسخ
در مورد ترکیب بار، باید خودتان به نرم افزار معرفی کنید. ترکیب بار ACI و مبحث ششم با هم متفاوته

ترکیب بار ACI318-08
[تصویر:  36926184403326137522.jpg]
ترکیب بار مبحث ششم ویرایش 92
[تصویر:  40771698246427810440.jpg]
بنابراین باید ترکیب بار ها را خودتان به نرم افزار معرفی کنید.

طبق ویرایش جدید باید ماکزیمم یکی از بارهای زنده بام یا بار برف یا باران را در ترکیب بارها قراردهید که پس از محاسبه مشخص
می شود.معمولا بار زنده بام حاکم است.

برای آشنایی با نحوه تعریف ترکیب بار ها می توانید به تایپیک زیر مراجعه نمایید.
آموزش تعریف ترکیب بارهای طراحی سازه های متعارف
پاسخ
(1392/12/19 ، 01:34 صبح)engineer2014 نوشته است: تو بارگذاری راه پله ها هم تو ایتبس مشکل دارم تیر ها ی پاگردو به اندازه ی نصف ستونا تو elevation پایین بیارم؟؟ی پیام زدم جواب بدی ممنون میشم
بستگی به کد معماریه پاگردتون داره اگه پله دو رمپ باشه و از تیر میان طبقه استفاده بشه تیر های میان طبقه رو باید تا تراز مورد نظر که اغلب نصف ارتفاع ستونه پایین بیارید.
در مورد ترکیب بار شک نکنید که ترکیب بارهای پیش فرض مناسبند .در صورت اسفاده از ترکیب بارهای سایر آیین نامه ها دیگر نمی توان از آیین نامه ACI استفاده کرد
پاسخ
(1392/12/19 ، 08:23 عصر)sahand-p-z نوشته است:
(1392/12/19 ، 01:34 صبح)engineer2014 نوشته است: تو بارگذاری راه پله ها هم تو ایتبس مشکل دارم تیر ها ی پاگردو به اندازه ی نصف ستونا تو elevation پایین بیارم؟؟ی پیام زدم جواب بدی ممنون میشم
بستگی به کد معماریه پاگردتون داره اگه پله دو رمپ باشه و از تیر میان طبقه استفاده بشه تیر های میان طبقه رو باید تا تراز مورد نظر که اغلب نصف ارتفاع ستونه پایین بیارید.
در مورد ترکیب بار شک نکنید که ترکیب بارهای پیش فرض مناسبند .در صورت اسفاده از ترکیب بارهای سایر آیین نامه ها دیگر نمی توان از آیین نامه ACI استفاده کرد

با سلام خدمت دوست گرامی
در رابطه با استفاده از ترکیبات پیش فرض آیا بند آیین نامه ای وجود دارد که اجازه دهد برای طراحی از آیین نامه های معتبر استفاده کرد؟
چون یکی از دوستانم هم این حرف را به من زده است. اگر این بند وجود داشته باشد پس می تونیم از اون ترکیبات پیش فرض استفاده کنیم و کلا طراحی را براساس آن آیین نامه جلو ببریم

اما اگر بخواهیم براساس آیین نامه ایران طراحی کنیم باید ترکیبات خود آیین نامه ایران را معرفی و بقیه پارامترهای لرزه ای را براساس آیین نامه انتخابی در ایتبس معادل سازی کینم.
پاسخ
سلام
بطور کل برای نرم افزار نمیشه بندهای آیین نامه ای معرفی کرد ولی با توجه به منوال خود برنامه میشه در مورد رفتار نرم افزار تصمیم گرفت.
اگر بخواهیم از ترکیب بارهای مبحث نهم استفاده کنیم باید در بخش آیین نامه ،آیین نامه CSA استفاده کنیم..
پاسخ
با توجه به ترکیب بارهای زیر تشابهی بین ترکیب بار آیین نامه کانادا و ایران مشاهده نمی کنم.
آیین نامه کانادا
[تصویر:  02959034430377295684.jpg]

مبحث ششم
[تصویر:  29909131996318861143.jpg]
پاسخ
باسلام

مواقعی می توانیم عیناً از ترکیب بار مبحث نهم و یا آبا استفاده نماییم که همان آیین نامه در طراحی سازه در منوال برنامه وجود داشته باشد در غیر این نمی شود این کار را انجام داد . مگر مطابق سازی شود و یا ایین نامه ای را انتخاب کرد که به آیین نامه ایران نزدیک باشد و از مطابقت سایر پارامترهایی که در طراحی هر دو ایین نامه در برنامه مطرح است یقین پیدا کنیم .

پاینده باشید
پاسخ
(1392/12/20 ، 10:51 صبح)کیوان بابایی نوشته است: باسلام

مواقعی می توانیم عیناً از ترکیب بار مبحث نهم و یا آبا استفاده نماییم که همان آیین نامه در طراحی سازه در منوال برنامه وجود داشته باشد در غیر این نمی شود این کار را انجام داد . مگر مطابق سازی شود و یا ایین نامه ای را انتخاب کرد که به آیین نامه ایران نزدیک باشد و از مطابقت سایر پارامترهایی که در طراحی هر دو ایین نامه در برنامه مطرح است یقین پیدا کنیم .

پاینده باشید

با تشکر از شما
بله
من نظرم این است که ترکیب بارها را مطابق مبحث نهم انجام دهیم و پارامترهای لرزه ای و دیگرپارامترها را در آیین نامه انتخابی با مبحث نهم مطابقت دهیم
کاری که الان اکثرا انجام می دهند
چون ما در هر صورت باید مطابق ایین نامه های ایران طراحی و کنترل کنیم
نمی شود که کلا آیین نامه ایران را کنار بگذاریم و از آیین نامه های دیگر استفاده کنیم
نظرتان چیست؟
پاسخ
به درستی بیان نمودید . ملاک طراحی مباحث ایران ( مبحث نهم و دهم ) و آیین نامه زلزله 2800 ترکیب بار براساس آیین نامه متفاوت خواهد بود حال برای انطباق آن با طراحی مطابق با شرایط آیین نامه ایران اصلاح می گردد .
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست طراحی نقشه ساختمان یک طبقه بتنی profosor 0 811 1398/3/19 ، 11:45 عصر
آخرین ارسال: profosor
  درخواست پروژه بتنی 7 طبقه (2+5) شمالی hamid novin 0 1,620 1395/7/20 ، 06:43 صبح
آخرین ارسال: hamid novin
  دیتیل اتصال صفحه فلزی به ستون بتنی shahryar16 0 2,256 1395/6/21 ، 12:11 عصر
آخرین ارسال: shahryar16
  درخواست مراحل طراحی تیر و ستون در سازه های بتنی بر اساس کتاب مستوفی نژاد ahkamaleddin 0 1,713 1394/3/13 ، 12:56 عصر
آخرین ارسال: ahkamaleddin
  درخواست کنترل پروژه behnm 0 1,537 1394/3/11 ، 01:00 عصر
آخرین ارسال: behnm
  ويرايش پروژه با استفاده از آيين نامه جديد omidpapa92 3 2,475 1394/3/10 ، 09:05 صبح
آخرین ارسال: milio.civil
  دخواست پروژه بتنی civil_samane 1 1,995 1394/3/10 ، 09:04 صبح
آخرین ارسال: milio.civil
  پلان معماری ساختمان بتنی javidjavadi 0 1,715 1394/1/26 ، 05:27 عصر
آخرین ارسال: javidjavadi
  درخواست یک پروژه بتنی بالای 20 طبقه با تحلیل غیر خطی saeid.north 0 2,115 1394/1/4 ، 09:56 عصر
آخرین ارسال: saeid.north
  درخواست پروژه دوبلکس با این شرایط vahidmusic 0 1,788 1393/5/20 ، 05:26 عصر
آخرین ارسال: vahidmusic

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان