امتیاز موضوع:
  • 55 رأی - میانگین امتیازات: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کل کل بچه های عمران با معماری
اصلا شما برو نظام مهندسی یا همون اینترنت درصد حق الزحمه رو نگاه کن ببین چقدره؟؟بهش بگو شما هم نقشه ببری شهرداری بدون مهر عمران کشک نمی ارزه...بهش بگو بشین خونت واسه خودت نقاشی بکش و طرح خلق کن تا عمران نباشه کی میخواد به واقعیت تبدیلش کنه عمران نباشه همون رو کاغذ میمونن.بگو تو اسمت مهندس یعنی رشته فنی هستی اگه تونستی یه مثال ساده فنی یا ریاضی حل کنی درسته بیخیال زیاد با اینا بحث نکن.من خیلی با اینا بحث کردم اون تو کار اجرا یا نیست یا زیاد سابقه نداره که میگه معماری معماری ....
پاسخ
(1392/12/21 ، 08:36 عصر)لودویش میس ون در روهه نوشته است: همه داینا درست اما من واسه این حرفش جوابی نداشتم میگوفت ما نقشه رو مکشیم مهر می کنیم میدیم به شما 95 درصد کار رو شما انجام میدین بعد واسه اینکه بفرستین واسه اجرا باید مهر من معمار رو نقشه طراحی و محاسبت باشه وگرنه اصلا ارزشی نداره میگوفت حتی اگه دکترای عمرانم باشی حتی نقشت 1000 طبقه باشه حتی اگه 1 سال طول کشیده باشه محاسباتش اخر سر باید من مهر بزنم بی مهر من ارزش نداره و تو شهرداری تا مهر من نباشه هیچکی اصلا نقشه رو نگا نمی کنه بعدش می گفت اگه متر مربع 8 هزار باشه 6 هزارش مال منه 2 تومن مال شما ...
خلاصه همه جوره داشت حرفش رو به کرسی می نشوند که عمران زیر مجموعه معماریه من چون اطلاعاتم ضعیف بود جواب ندادم منتظر جواب دوستان هستم ایا واقعا اینطوریه...
اختیار دارند این جناب دوستتون ، از کم تجربگی شما استفاده کرده گازشو گرفته.
کی گفته که محاسبات سازه یک ساختمان رو جناب مهندس معماری باید مهر و تایید کنه؟ ایشون فقط به مباحث معماری میتونن نظارت و تایید داشته باشند، وقتی که یک نقشه معماری مورد قبول و توافق قرار گرفت، مهندس عمران وظیفه داره که طبق نقشه کار را اجرا کنه.
میدونستی مهندس عمران اینقدر قدرت داره که نقشه معماریو قبول نکنه به دلایل مشکلات سازه ای و پیغام بده که جناب معمار برو نقشتو اصلاح کن، مثلا معمارها همینجوری و از روی قشنگی ستون گذاری اولیه را انجام میدهند ولی آن چیزی که در نهایت مهندس عمران تشخیص بدهد، مبنای جاگذاری ستونها بوده و جناب معمار باید بر مبنای اون طرحشون رو اصلاح کنند.
خودتون قضاوت کنید امنیت جان ساکنین مثلا در زلزله با اهمیت تره یا فلان طرح خاص معماری ساختمان ؟؟؟؟؟
مهندس عمران برای جان و زندگی انسانها مسئولیت داره معماری برای زیبایی محیط

پاسخ
اگر یک پزشک در کار خود اشتباه کند جان یک نفر ، دو نفر ، ... نهایتا جان تعداد کمی به خطر می افتد.
اما اگر یک مهندس عمران در کار خود اشتباه کند یک بیمارستان با تمامی بیمارها و متخصصین به نام آن کشور از بین میروند.
اینجاست که اهمیت جایگاه مهندس عمران از یک پزشک متخصص بالا تر است.چه برسد به مهندس ...
فکر کنم جایگاه مهندس عمران رو میشه در این جمله دید.
موفق باشید.
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
آموزش نرم افزار ایتبس به روش حدی
آموزش طراحی سازه های فولادی به روش حدی
تفسیر آیین نامه 2800 ویرایش چهارم

موسس و مدیر گروه پولاد سازه : مهندس سیامک حسین زاده

پاسخ
جایگاه مهندسی عمران مشخصه
رشته عمران و معماری مکمل همدیگه اند وهردوتاشون قابل احترامند

درواقع عمران حکم اسکلت بدن انسان را دارد و معماری در حکم پوست بدن
یک شهر بدون داشتن نمای بناها منظره زیاد جالبی نخواهد داشت

موفق باشید
tabriz-project.com
پاسخ
(1392/12/22 ، 06:10 صبح)top10 نوشته است: این کل کلا پیش میاد منم با یکی از دوستانم که رشتش معماری این بحث کردیم ولی به نتیجه ای نرسیدیم. فقط اینو بدون اگر مهندس معمار خوشو بکشو مجبوره طرحشو با نقشه های سازه تو جور در بیاره یا ازت بخواد تغییرش بدی پس در کل اون وابسته به توست نه تو.

پاسخ
من زندگی را از دریچه پیچ و خم های احساس می بینم

زمین را جایگاه جادوگری ایده های ذهن خلاقم

آسمان را محل برافراشتن آفریده هایم

من خاص تر از آنم که قضاوتم کنی

من یک معمارم
پاسخ
برای مهندسان معمـــــــــــار بن بستی وجود ندارد:

آنها یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت.
پاسخ
(1393/7/6 ، 09:33 عصر)moshtak1065 نوشته است: برای مهندسان معمـــــــــــار بن بستی وجود ندارد:

آنها یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت.
داداش سلام
تا حالا ما این شعارو اینجوری دیده بودیم
برای مهندسان عمران بن بستی نیست
یا راهی خواهند یافت یا خواهند ساخت
حالا چه جوریاس
تشکر و اعتبار یادتون نره
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد

پاسخ
(1392/12/21 ، 01:23 عصر)لودویش میس ون در روهه نوشته است: سلام خوب هستین
درخواست عجیب ولی در عین حال باحال
بچه ها ابروی مهندس های عمران در خطره اونروز تو یک جمع با یک مهندس معمار کل کل کردیم اخر سر یه جورای اون تو جمع ثابت کرد که مهندس عمران زیر مجموعه مهندس معماریه کمی بیش بهم برخورد(البته خودم میدونم در هر صورت مهندس معمار زیر مجموعه مهندس عمرانه اما به دلیل اینکه اطلاعاتم در حوزه کاری کم بود شدیدا کم اوردم )لطفا کمک تا بهش ثابت کنم در اشتباست؟

سلام چ
از کی تاحالا معمارم شد مهندس؟؟؟؟؟؟ تا چند سال پیش اصن تو دانشکده فنی راهشون نمیدادن جز گروه هنر بودن الان چند ساله قاطی مهندسا شدن

مهندس عمران یا همون راه و ساختمان قدیم اولین رشته مهندسی شکل گرفته بوده و جز قدیمی ترین رشته هاس
پاسخ
(1393/7/6 ، 11:14 عصر)cvmosi نوشته است:
(1392/12/21 ، 01:23 عصر)لودویش میس ون در روهه نوشته است: سلام خوب هستین
درخواست عجیب ولی در عین حال باحال
بچه ها ابروی مهندس های عمران در خطره اونروز تو یک جمع با یک مهندس معمار کل کل کردیم اخر سر یه جورای اون تو جمع ثابت کرد که مهندس عمران زیر مجموعه مهندس معماریه کمی بیش بهم برخورد(البته خودم میدونم در هر صورت مهندس معمار زیر مجموعه مهندس عمرانه اما به دلیل اینکه اطلاعاتم در حوزه کاری کم بود شدیدا کم اوردم )لطفا کمک تا بهش ثابت کنم در اشتباست؟

سلام چ
از کی تاحالا معمارم شد مهندس؟؟؟؟؟؟ تا چند سال پیش اصن تو دانشکده فنی راهشون نمیدادن جز گروه هنر بودن الان چند ساله قاطی مهندسا شدن

مهندس عمران یا همون راه و ساختمان قدیم اولین رشته مهندسی شکل گرفته بوده و جز قدیمی ترین رشته هاس
از نو...
تشکر و اعتبار یادتون نره
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد

پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست راهنمایی جهت انتخاب دوره اموزش پایه 3 نظام مهندسی (عمران-نظارت-اجرا) face_2_faces 0 616 1400/9/4 ، 03:03 عصر
آخرین ارسال: face_2_faces
  مهندسی عمران در کانادا صدای سنجش 0 1,195 1397/5/12 ، 06:24 عصر
آخرین ارسال: صدای سنجش
  گروه تلگرامی آگهی استخدامی مهندسی عمران و معماری mirmohsen 4 2,189 1396/8/28 ، 08:38 عصر
آخرین ارسال: mirmohsen
  بهترین دانلودهای عمران و معماری - 96-04-26 leomayger2 1 1,468 1396/7/3 ، 05:51 عصر
آخرین ارسال: ratin
  مشاوره باز کردن مغازه مرتبط یا غیر مرتبط به رشته عمران maryam68 0 1,527 1395/11/26 ، 01:40 عصر
آخرین ارسال: maryam68
  مسجدی با معماری شگفت انگیز در قلب کلیسای جامع mahno0osh 0 1,442 1395/10/28 ، 06:56 عصر
آخرین ارسال: mahno0osh
Lightbulb درخواست راهنمایی برای امریه مهندس عمران fardinf 1 2,054 1395/8/2 ، 08:04 صبح
آخرین ارسال: mehrazsarafraz14
  آینده شغلی عمران sajadmn2010 5 2,832 1395/7/25 ، 07:02 عصر
آخرین ارسال: saber2r
  پیشنهاد نام برای شرکت مربوط به عمران (نقشه برداری-ساختمانی و ....) memar-ayande 2 5,162 1395/7/7 ، 11:30 صبح
آخرین ارسال: memar-ayande
  بهترین موسسه اموزش در زمینه موضوعات عمران mortezafox 3 2,368 1395/5/26 ، 12:25 عصر
آخرین ارسال: mortezafox

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان