موضوعها: 13
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
شوخی:
سوال کنکور ارشد معماری:
از چه راهی وارد خانه میشوند؟
1) در ورودی
2) دیوار
3) چهار راه سوم خیابان 45 متری نزدیک خانه
4) از پشت بام همسایه
یا مثلا:
نمای خانه به کدام جهت باشد تا آفتابگیر باشد؟
1) رو به جنوب
2) رو به زمین
3) خانه را بدون نما میسازیم
4) هیچ کدام
کدام یک از گزینه های زیر نوعی سقف هستند؟
1) تیرچه بلوک
2) میز نهار خوری
3) ماشین همسایه
4) بلد نیستم
یکی از موضوعات زیر را انتخاب و یک انشا بنویسید:
1) میز
2) معماری
3) نوشت افزار
4) انشاء
موفق باشید
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
با سلام.به هيچ عنوان مهندس معماري حق مهر كردن نقشه سازه رو ندارد و اين چيزي كه به شما گفته شده دروغ محض است در ضمن معمولاهزينه طراحي سازه و طراحي معماري يك قيمت دارد منتها چون مهندس سازه بايستي براي سازه دفترچه محاسبات بنويسد مقداري به هزينه طراحي سازه اضافه ميشود درنتيجه از لحاظ محاسبه متراژ مهندس عمران بيشتر گيرش مياد .اين پاسخ و به دوست معمارت بده ديگه حرفي برا گفتن نداره
موضوعها: 52
اعتبار:
21
سپاس ها 1
سپاس شده 4 بار در 2 ارسال
یه مهندس عمران سر پروژه
آهای استاد این چیه چرا اینجوری کار کردی زود باش زود باش درستش کن آهای استاد کارگرت کو رفته دنبال چه کاری زود بجنبین کار باید طبق برنامه پیش بره
ولی مهندس معمار
خوب نماش چطور باشه اه راندو و حجم بندیش خوب نیست اه نمی شه نمی شه خدای من چیکار کنم هر کاری می کنم جور نمیشه بعد علکی نشسته یه چهار تا مکعب میکشنو هیچ می شه یه طرح که خودشونم نمی تونن بسازنش
تشکر و اعتبار یادتون نره
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد
اعتبار:
0
سپاس ها 0
به نظر من
هر دو لازم هستن مثل اینه که وقتی غذا خوردی فقط از مامانت تشکر کنی که اون رو اماده کرده
نه باید از پدرت هم تشکر کنی چون اون مواد رو حاضر کرده تا مادر بتنه غذا درست کنه
راحتر بخوام بگم اینه که ما عمرانی ها خوب هستیم ولی از حق نباید گذشت که اگر معمار ها نبودن هیچ وقت ساختمونی به وجود نمیومد و همون طور ما اگر نبوودیم هم به وجود نمیمود
معمار نقش پدر رو داره که مواد رو کامل اماده میده به ما و عمران هم نقش مادر رو داره که غذا رو میپزه هر دو مکمل هم هستن و بهتره که با هم دعوا نکنیم و به همه هم اگر دوستانه توضیح بدیم همه قبول میکنن
اعتبار:
0
سپاس ها 0
به نظر من به جای کل کل کردن باید این دو رشته رو ادغام کرد ...... من معماری خوندم و عمران هم دارم می خونم...... با دونستن این دو با هم بعلاوه برق و مکانیک ... خطای موجود در طراحی هام تا انداره زیادی کمتر شده.......... و خیلی ساده میشه دال ها ی دو طرفه رو به صورت ترکیبی تا حداکثر 4 متر اجرا کرد................. و با سبک سازی مصالح و با بکار **** اتصالات درست می شه طرح های تخیلی رو به واقعیت تبدیل کرد...............
موضوعها: 33
اعتبار:
1
سپاس ها 0
اصلا اینطور نیست من با این که خودم عمران میخونم اما معماری یه چیز نامتهناهی است در معماری می توان در اوج رویاها و تخیلات سیر کرد.
بنظر من دوستمون درست میگن برای معماران بن بستی وجود ندارد.
موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاس ها 0
عمران به تمام سازها ربط داره هر چی ساختنی باشه و رو خاک اجرا بشه عمران رشته معماری تخصصی تر هستش بیشتر تو حوضه ساختمان و تو ظاهر و زیبایی ساختمان
موضوعها: 5
اعتبار:
0
سپاس ها 0
چقدر جالب میشه همچین کل کلی رو بین بچه های عمران و معماریه دانشکدمون درست کنیم و در قالب یه برنامه با حضور اساتید و مدیرگروه های رشته ها و دانشکده ها حال گیری کنیم...
بزودی طرحشو میدم و میترکونیم