امتیاز موضوع:
  • 216 رأی - میانگین امتیازات: 2.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مراحل انجام پروژه راه به صورت دستی؟؟؟
سلام
ببخشید در پروفیل عرضی ما فقط قسمت سواره رو در نظر می گیرم
کدام قسمت ها مد نظر هستش
پاسخ
با سلام
1-قسمت سواره رو
2-شانه راه
3-خاکریز ها
4-آبروها(نهر جانبی یا همون آماس
5-ترانشه ها برای خاکبرداری ها
پاسخ
خواهشا" در مورد شیب شروانی در مناطق کو هستانی کمکم کنید چطوری خاکبرداری می شه
پاسخ
(1393/12/6 ، 10:21 عصر)فشو نوشته است: خواهشا" در مورد شیب شروانی در مناطق کو هستانی کمکم کنید چطوری خاکبرداری می شه

با توجه به بند 2-7-6 (نشریه 415) : اندازه شیب شیروانی از ارتفاع خاکریزی و خاکبرداری تعیین میشود.یعنی فاصله قائم بین جسم راه تا زمین طبیعی بعنوان ارتفاع خاکبرداری یا خاکریزی است.

شیروانی خاکبرداری بهتره با شیب 1:3 (یک قائم و سه افقی) و یا ملایم تر طراحی شود و در صورت استفاده از شیبهای تند میتوان از دیوار حائل کمک گرفت.

و به لحاظ پایداری در زمین های رسی و لای دار که در معرض فرسایش قرار دارند بهتر است از شیبهای تندتر از 1:3 اجتناب شود.

موفق و موید باشید.
پاسخ
1-سلام اگه ارتفاع خاک برداری 6 متر باشه
منظور شما اینه ؟؟؟شیب شیروانی باید 18 متر افقی بره 6 متر ارتفاع
ولی من 5 متر افقی رفتم 6 متر قائم درسته
در ضمن جنس مصالح اون منطقه هم خودمون در نظر بگیریم
2-شیب عرضی در پیچ ها جاده آسفالتی 1.5تا 2.5درصد بعدش شانه راه شنی 5تا 6 درصد تو پیچ باید از بالا به پایین کم بشه درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
(1393/12/10 ، 06:26 عصر)فشو نوشته است: 1-سلام اگه ارتفاع خاک برداری 6 متر باشه
منظور شما اینه ؟؟؟شیب شیروانی باید 18 متر افقی بره 6 متر ارتفاع
ولی من 5 متر افقی رفتم 6 متر قائم درسته

سلام

شیبی که شما انتخاب کردید خیلی تنده.

همان 6:18 درست است.

[تصویر:  ghuzp3chyrruchrr3adg.jpg]

(1393/12/10 ، 06:26 عصر)فشو نوشته است: در ضمن جنس مصالح اون منطقه هم خودمون در نظر بگیریم
2-شیب عرضی در پیچ ها جاده آسفالتی 1.5تا 2.5درصد بعدش شانه راه شنی 5تا 6 درصد تو پیچ باید از بالا به پایین کم بشه درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟

در طول قوس شیب عرضی به سمت داخل قوس است.

موفق و موید باشید.
پاسخ
سلام. روزتون بخیر
من برای پروژه راهم مسیرم را مشخص کردمم و قوس هام را هم کشیدم حالا برای اینکه ایستگاه هام را روی قوس پیاده کنم نمیدونم چه جوری باید انجام بدم فاصله ایستگاه هام را توی قوس 10 متر گرفتم اما نمی دونم چه طور به صورت دستی روی دایره 10 متر 10 متر جداکنم و ارتفاع هر نقطه را بدست بیارم
ممنون میشم سریع جواب بدین
پاسخ
(1394/1/22 ، 01:05 عصر)mohandes rahimi نوشته است: سلام. روزتون بخیر
من برای پروژه راهم مسیرم را مشخص کردمم و قوس هام را هم کشیدم حالا برای اینکه ایستگاه هام را روی قوس پیاده کنم نمیدونم چه جوری باید انجام بدم فاصله ایستگاه هام را توی قوس 10 متر گرفتم اما نمی دونم چه طور به صورت دستی روی دایره 10 متر 10 متر جداکنم و ارتفاع هر نقطه را بدست بیارم
ممنون میشم سریع جواب بدین
سلام

به راحتی با زاویه روبرو به کمان دایره قابل محاسبه است.

[تصویر:  1234.jpg]

ابتدا مرکز قوس را مشخص کنید و مقادیر L و R را در فرمول فوق قرار دهید تا زاویه آلفا محاسبه شود.

بعد خطی را از ابتدای قوس به مرکز قوس رسم کنید(شعاع قوس) حال به وسیله نقاله زاویه بدست آمده را اندازه گرفته و خطی را رسم کنید تا کمان بطول 10 ایجاد شود اینکار را برای مابقی نیز با همان زاویه انجام دهید تا قوس به کمانهایی با طول 10 تقسیم شود.

در مورد ارتفاع نقاط روی قوس از روش ارتفاع مجهول استفاده کنید.

[تصویر:  ivfi8pb2plegvnn6t.jpg]

توضیحات بیشتر در

http://www.mycivil.ir/forum/Thread-%D8%B...4#pid31144

موفق و موید باشید.
پاسخ
سلام ..، لطفا راهنمایی کنید که آیا با لند میشه قوس سرپانتین رسم کرد یا خیر؟ اگر نه لطفا بفرمایید راه حل چیست؟
پاسخ
سلام
با لند نمیشه قوس سرپانتین رسم کرد. مگه شما با استفاده از پارامترهایی که برای قوس سرپانتین دارین با استفاده از دستورات مرسوم اتوکد اون قوس رو رسم کنین
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طراحی قوس و مسیر پروژه راه hojat70 4 4,691 1393/9/14 ، 11:15 عصر
آخرین ارسال: saminem
Lightbulb طراحی مسیر بصورت دستی king-alireza 8 7,729 1393/9/4 ، 12:58 صبح
آخرین ارسال: hamed_h_ci
  ترسیم توپوگرافی به روش دستی سابرینا 1 5,671 1393/3/3 ، 08:27 عصر
آخرین ارسال: Reza-MSR
Heart سوال در مورد بروژه راه دستی(قوس قایم) behnam-araz 0 2,808 1392/11/20 ، 04:00 عصر
آخرین ارسال: behnam-araz

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان