امتیاز موضوع:
  • 216 رأی - میانگین امتیازات: 2.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مراحل انجام پروژه راه به صورت دستی؟؟؟
آقا راه من در منطقه ی کوهستانی و راه اصلی است.من حداکثر شیب عرضی(دور) رو از کدوم صفحه ی آیین نامه ی 161 بدست بیارم؟؟؟

سرعت طرحم رو 60 و طبق اون ضریب اصطکاکم 15 درصد بدست اومد.الان گیرِ این دِوِرم.اگه دور حداکثر بدست بیاد به راحتی میزارم توی فرمول و شعاع حداقل بدست میاد.لطفا کمک کنین.
پاسخ
[تصویر:  4e5qmudg0couucnr3z0.png]

از نشریه 415 ایین نامه طرح هندسی راه های ایران استفاده کنید

از صفحه 70 تا صفحه 84 ایین نامه مطالعه شود به خوبی توضییح داده شده===هر یک از بند های مربوط به بربلندی باید براورده شود ==== در مورد شیب مثلا در صفحه 71 جدول 5-14 حداکثر مقدار بربلندی در سرعت های کم اورده شده===و اینو دیگه طراح باید تصمیم بگیره که بربلندی چه قدر باشه مثلا در بالا اشاره شده که اولا از 12 درصد بیشتر نشه ثانیا در مناطق با ارتفاع بیش از 1000 متر از سطح دریا ودر شرایط برف و یخبندان حداکثر 8 درصد بعد جدول 5-14 رو نگاه میکنی میبینی برای سرعت طرح 60 گفته از 11 درصد بیشتر نشه====پس با توجه به سرعت طرحی که شما داری دیگه هرچی انتخاب میکنی باید کمتر از 11 درصد باشه یا اینکه اگر شرایط مسیر شما مثل شرایط بند اخر تصویر بالاست حداکثر 8 درصد
پاسخ
سلام دوست عزیز
ممنون که جواب دادید قبول دارم که جمع آوری مطالب سخته ، ولی فکر دوستان اینطوری باشه که اگه یه نفر هم از این مطالبشون استفاده کنه براشون کافیه ، هدف هم واقعا یاد دادن باشه ، حتما از مطالب این سایت استفاده خواهم کرد ، مطالب خوبی دارین واقعا، از آقای هم امین حبیبی تشکر میکنم که وقت میزارن واسه دوستان، حالا در مورد مشکلم اینه که من یه توپوگرافی دادم به استاد 4تا نقطه روی اون مشخص کرد و داد دستم ، نقشه اتوکدی توپوگرافی رو هم دارم تو همین اولین مرحله نوع منطقه رو مشخص کردم که تپه ماهوریه و حالا در ادامه از دوستان کمک میخوام که باید چیکار کنم؟
پاسخ
استاد شما تاکید کردن که حتما به صورت دستی انجام بدید ؟؟ یا اینکه نرم افزاری هم امکان دارد که کار کنید؟؟؟ نقشه اتوکد توپوگرافی را چون دارید به صورت نرم افزاری پیش بروید سریع تر و دقیق تر میباشد
پاسخ
استادمون گفته فقط به صورت دستی قبول میکنم.

من دوتا قوس ساده و یه قوس کلوتوئید باید روی نقشم پیاده کنم.
پدرم در اومده هنوز نتونستم یه قوس ساده رو بکشم.
پاسخ
ترسیم قوس دستی سخت نیست ولی خسته کننده میباشد=== تا انجا که امکان دارد از قوس هایی با شعاع های بیشتر استفاده کنید و از قوس های نوک تیز پرهیز کنید
ابتدا تانزانت هارا با خط کش بلند و مداد ترسیم کنید===تانژانت اول از نقطه اول بگذرد و تانزانت دوم از نقطه سوم بگذرد این کار با سعی و خطا انجام میشود ممکن است چند بار مجبور شوید پاک کنید و دوباره ترسیم کنید وبعد دلتا را بین این دو خطی که ترسیم کردید اندازه میگیریم و در فرمول
T=R*tan(delta/2) قرار میدهیم R هم که از مرحله قبل محاسبه کردیم ....
پاسخ
اگه به جای دوتا قوس ساده،مثلا سه تا قوس ساده بخوره پروژم،روی پروفیل طولی و عرضی خیلی اثر میزاره؟؟منظورم اینه که این یه قوسِ بیشتر،حجم عملیات رو خیلی زیاد میکنه در مراحل بعدی؟؟؟

آخه استاد یه جور مشخص کرده که فقط حق دارم دوتا قوس ساده بزنم،اما من هر کاری میکنم می بینم با دو تا قوس جواب نمیده و یه قوس دیگه هم میخواد.می خوام ببینم اگه حجم عملیات زیاد میشه بی خیالش بشم چون هم تازه کارم هم وقتِ اونچنانی ندارم.
مرسی.
پاسخ
چون پروفیل طولی و عرضی را دستی میخواین ترسیم کنید ممکنه یه کم زیاد بشه====اگه نرم افزاری بود 1 ساعت یا کمتر کار داشت!!!!! ====اگه بتونید شعاع های بزرگتری را پیاده کنید شاید بشه با دو تا قوس جواب گرفت===بستگی به نقاط شروع و پایان و نقطه میانی داره که چه قدر از هم فاصله دارند====همیشه به صورت 6 دونگ رو حرف استاد حساب نکن مخصوصا در چنین مواردی که استاد یه فرضیاتی برای پروژه گرفته===اگه مطمئنی که با یه قوس نمیتونی جواب بگیری موضوع رو به استاد مربوطه اطلاع بده===اگر هم نمیشه که 2 تا قوس رو پیاده کن با 4 تا کلوتویید...
پاسخ
سلام
استاد گفته که فقط پرگار زنی رو دستی انجام بدید و بقیه رو با نرم افزار مجازید حالا من میخوام کلا با نرم افزار انجام بدم حالا از شما دوست عزیز میخوام منو بعد از اینکه نوع منطقه رو مشخص کردم راهنماییم کنیدتا پرگار زنی رو درست انجام بدم و مسیرمو طراحی کنم وبعد برسم به بقیه مراحل، در ضمن نمی دونم این لاین رو به کدوم منحنی تراز وصل کنم تا پشت سرهم دایره بزنم برم جلو ، لطف میکنین اگه این مرحله رو به من یاد بدین
پاسخ
[تصویر:  u2a90z5m46b3onsxaoc.png]
بعد با استفاده از فرمول L=hb-ha/i max فاصله افقی بین دو نقطه از منحنی های تراز که خط واصل انهابا شیب i max نسبت به افق قرار دارد به دست می اید=====صفحات 15 تا 18 جزوه راهسازی دکتر اذرکیش حتما مطالعه شود===
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طراحی قوس و مسیر پروژه راه hojat70 4 4,691 1393/9/14 ، 11:15 عصر
آخرین ارسال: saminem
Lightbulb طراحی مسیر بصورت دستی king-alireza 8 7,730 1393/9/4 ، 12:58 صبح
آخرین ارسال: hamed_h_ci
  ترسیم توپوگرافی به روش دستی سابرینا 1 5,673 1393/3/3 ، 08:27 عصر
آخرین ارسال: Reza-MSR
Heart سوال در مورد بروژه راه دستی(قوس قایم) behnam-araz 0 2,808 1392/11/20 ، 04:00 عصر
آخرین ارسال: behnam-araz

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان