امتیاز موضوع:
  • 216 رأی - میانگین امتیازات: 2.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مراحل انجام پروژه راه به صورت دستی؟؟؟
سلام خسته نباشید.من توی مسیرم ی رودخانه دارم ک احتمالا باید براش پل بزنم ولی نمیدونم استفاده از پل توی روند پروژم چه تغییری ایجاد میکنه.خصوصا درمورد پروفیل طولی و رسم خط زمین که نمیدونم توی این محدوده باید براش جه کار کنم.اگه میشه راهنماییم کنید.طراحی رو با Civil3D انچام میدم.
پاسخ
سلام ببخشید من باید احجامی که در civil3d بدست آوردم رو به صورت دستی هم محاسبه و با نرم افزار مقایسه کنم.ولی برای استفاده از روش یک دور چرخش مختصات نقاط روی مقطع عرضی رو لازم دارم.کسی میتونه کمکم کنه که چطور مختصات نقاط رو از مقطع عرضی در نرم افزار بدست بیارم تا بتونم مساحتشو دستی محاسبه کنم؟
پاسخ
(1392/2/17 ، 05:46 عصر)Manciple نوشته است: شکل پروفیل طولی به صورت زیر میباشد خط ابی رنگ خط زمین طبیعی میباشد که ترسیم شده

[تصویر:  271x4pyn8a11kg1rcpa.png]

سطح سنجش : در جدولی که پست قبل پیوست کردم کمترین ارتفاع را برداشت میکنیم و 1یا 2 متر کمتر از ارتفاع حداقل را به عنوان سطح سنجش در نظر میگیریم
محور قائم در پروفیل طولی ارتفاع را نشان میدهد با مقیاس 1/100 یا 1/200
شماره ایستگاه ها را که در جدول پست قبلی برداشت کردیم در ردیف اول پروفیل طولی مینویسیم
رقوم ارتفاعی را که در جدول پست قبلی یادداشت کردیم را در قسمت خط زمین طبیعی مینویسیم...
پاسخ
سلام من ارتفاع رو چجوري بدست بيارم كه توي محور قايم بنويسم.ارتفاع رو برداشت كردم مثلا شده ١٦٦٠ متر بعدش در ١٠٠ ضرب كردم بعدش به مقياس كه يك دويستم هست تقسيم كردم آيا اينجوريه؟اخه عدد بزرگ سه رقمي بدست مياد اينكه نميشه به سانتي متر وارد كنم كه.لطفا راهنماي كنيد مرسي
پاسخ
 سپاس شده توسط Reza-MSR
(1397/4/30 ، 01:43 صبح)راميصا نوشته است: سلام من ارتفاع رو چجوري بدست بيارم كه توي محور قايم بنويسم.ارتفاع رو برداشت كردم مثلا شده ١٦٦٠ متر بعدش در ١٠٠ ضرب كردم بعدش به مقياس كه يك دويستم هست تقسيم كردم آيا اينجوريه؟اخه عدد بزرگ سه رقمي بدست مياد اينكه نميشه به سانتي متر وارد كنم كه.لطفا راهنماي كنيد مرسي

درود بر شما

مراحل رسم پروفیل طولی بصورت دستی

1- اول ی جدول سه ستونه رسم کنید (ستون اول ردیف دوم کیلومتراژ سوم ارتفاع به متر)

2- از روی پلان توپوگرافی و مسیر مقادیر بدست آمده را در جدول یادداشت کنید

3- بعد از اتمام مراحل بالا ، کمترین و بیشترین ارتفاع بدست می آید

4 کمترین ارتفاع را برای شروع محور قائم (نقطه مبنا) پروفیل طولی در نظر بگیرید

5- الان میتوانید محور قائم را به میزان دلخواه تقسیم بندی کنید تا به بیشترین ارتفاع موجود در جدول (بند 1) برسید.

اگر سوالی بود در خدمتتان خواهم بود

موفق و موید باشید./
پاسخ
(1396/5/26 ، 01:55 عصر)feresssshteh نوشته است: سلام ببخشید من باید احجامی که در civil3d بدست آوردم رو به صورت دستی هم محاسبه و با نرم افزار مقایسه کنم.ولی برای استفاده از روش یک دور چرخش مختصات نقاط روی مقطع عرضی رو لازم دارم.کسی میتونه کمکم کنه که چطور مختصات نقاط رو از مقطع عرضی در نرم افزار بدست بیارم تا بتونم مساحتشو دستی محاسبه کنم؟

درود بر شما

[تصویر:  25535563.JPG]

در نرم افزار اتوکد نقطه E را به مبدا مختصات انتقال دهید بعد با دستور ID مختصات X,Y بدست خواهد آمد.

موفق و موید باشید./
پاسخ
سلام خسته نباشید.برلی کشیدن پروفیل طولی به صورت دستی از چه فرمولی برای imax و ارتفاع هر ایستگاه استفاده میکنید؟
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طراحی قوس و مسیر پروژه راه hojat70 4 4,760 1393/9/14 ، 11:15 عصر
آخرین ارسال: saminem
Lightbulb طراحی مسیر بصورت دستی king-alireza 8 7,905 1393/9/4 ، 12:58 صبح
آخرین ارسال: hamed_h_ci
  ترسیم توپوگرافی به روش دستی سابرینا 1 5,783 1393/3/3 ، 08:27 عصر
آخرین ارسال: Reza-MSR
Heart سوال در مورد بروژه راه دستی(قوس قایم) behnam-araz 0 2,845 1392/11/20 ، 04:00 عصر
آخرین ارسال: behnam-araz

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان