امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تغییر ارتفاع منحنی های میزان در لند
سلام دوستان...من یه نقشه تپوگرافی دارم حالا میخام خودم تغیر تو ارتفاعاتش ایجاد کنم ..یعنی زمینم همواره حالا خودم میخام مثلا یه منحنی میزان که ارتفاعش 1380 هست تبدیلش کنم به 1350 ....چطور میتونم؟راستی من تو قسمت تراین/کانتور یوتیلیتی/ایدیت الویشن تغییر دادم ولی پروفیل طولی رو که رسم کردم تغییری ندیدم.ممنون میشم کمکم کنید
پاسخ
(1393/1/3 ، 10:37 صبح)hojat70 نوشته است: سلام دوستان...من یه نقشه تپوگرافی دارم حالا میخام خودم تغیر تو ارتفاعاتش ایجاد کنم ..یعنی زمینم همواره حالا خودم میخام مثلا یه منحنی میزان که ارتفاعش 1380 هست تبدیلش کنم به 1350 ....چطور میتونم؟راستی من تو قسمت تراین/کانتور یوتیلیتی/ایدیت الویشن تغییر دادم ولی پروفیل طولی رو که رسم کردم تغییری ندیدم.ممنون میشم کمکم کنید
سلام

دوست عزیز روشی که انتخاب کردی کاملا درسته.

کافیه یک سورفیس جدید (سطح) تعریف کنید تا همه تغییرات انجام شده را نرم افزار بشناسد قبل از ترسیم پروفیل طولی سوفیس جدید را جاری کنید.

سوالی بود در خدمتم

موفق و موید باشید
پاسخ
مرسی داداش.حالا یه سوال دیگه ...اونم این که من میخام یه لایه رو حذف کنم میگه نمیشه و یه پیغام مینویسه...حالا من چیکار کنم که اون لایه حذف شه؟در اصل مشکلم اینه که یه لایه دارم که لایه نقاطمه وچون زیادن خیلی سرعت برنامه رو میاره پایین خاموششم میکنم تاثیر نداره چیکارش کنم؟
پاسخ
(1393/1/4 ، 12:56 صبح)hojat70 نوشته است: مرسی داداش.حالا یه سوال دیگه ...اونم این که من میخام یه لایه رو حذف کنم میگه نمیشه و یه پیغام مینویسه...حالا من چیکار کنم که اون لایه حذف شه؟در اصل مشکلم اینه که یه لایه دارم که لایه نقاطمه وچون زیادن خیلی سرعت برنامه رو میاره پایین خاموششم میکنم تاثیر نداره چیکارش کنم؟
دوست عزیز از منوی Point زیر منوی Edit Point را انتخاب و روی گزینه Display pro.... کلیک کنید.

[تصویر:  20mkcxr7wojgetzp82n.jpg]

نرم افزار در خط فرمان از شما میخواهد تعداد نقاط انتخابی خود را مشخص کنید که برای مخفی کردن نقاط کلمه A به مفهوم All را تایپ و اینتر بزنید.

[تصویر:  1o1w8ro3mv1vjbaonhv5.jpg]

پنجره زیر باز میشود تیکهای قسمت مشخص شده را بردارید و پنجره را اوکی کنید نقاط مخفی خواهند شد.

[تصویر:  gdb1dembuwavzwhbnaft.jpg]

موفق و موید باشید

پاسخ
ممنون داداش.ولی من منظورم اینه از بس نقاطم زیادن فایلم سنگین شده و هر وقت میخام فایلو باز کنم کلی طول میکشه.....حالا من میخام نقاطمو حذف کنم بلکه این مشکلم بر طرف شه...مخفی کردن نقاط تاثیری تو سرعت لود شدن پروژه داره؟
پاسخ
(1393/1/4 ، 11:58 صبح)hojat70 نوشته است: ممنون داداش.ولی من منظورم اینه از بس نقاطم زیادن فایلم سنگین شده و هر وقت میخام فایلو باز کنم کلی طول میکشه.....حالا من میخام نقاطمو حذف کنم بلکه این مشکلم بر طرف شه...مخفی کردن نقاط تاثیری تو سرعت لود شدن پروژه داره؟
برای حذف کامل نقاط از منوی Point زیر منوی Edit Point را انتخاب و روی گزینه Erase کلیک کنید.

[تصویر:  2rjxbf64dgzvsbj5mr6w.jpg]

نرم افزار در خط فرمان از شما میخواهد تعداد نقاط انتخابی خود را مشخص کنید که برای حذف کردن نقاط کلمه A به مفهوم All را تایپ و اینتر بزنید تا تمامی نقاط حذف شوند.

[تصویر:  1o1w8ro3mv1vjbaonhv5.jpg]

موفق و موید باشید
پاسخ
ولی بازم کنده....مشکل از سیستم نیست...هر وقت این پروژمو باز میکنم کنده.....به نظرت مشکل چیه
؟
پاسخ
(1393/1/4 ، 01:09 عصر)hojat70 نوشته است: ولی بازم کنده....مشکل از سیستم نیست...هر وقت این پروژمو باز میکنم کنده.....به نظرت مشکل چیه
؟
برای روانتر شدن میتونید لایه هایی را که نیاز ندارید ببندید

[تصویر:  muxna1jeqsdbvw239ekh.jpg]

حتی میتونید از سمت چپ قسمت پایین گزینه های منوی زیر را غیر فعال کنید.

[تصویر:  r5peqlhqsnlg6t4cdhk.jpg]

موفق و موید باشید
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل ارتفاع نقاط در Civil 3d Parham2010 0 1,434 1398/12/28 ، 05:04 عصر
آخرین ارسال: Parham2010
  تغییر assembly در سیویل 2015 ali719 1 2,114 1394/2/3 ، 08:50 عصر
آخرین ارسال: Reza-MSR
  راهنمایی درباره محاسبه حجم عملیات خاکی و رسم منحنی بروکنر hamid1002 0 2,084 1393/5/20 ، 08:47 عصر
آخرین ارسال: hamid1002
  سوال در مورد نحوه محاسبه فاصله حمل متوسط یا عزم محل در منحنی بروکنر به چه شکل هست ؟ ؟ hamid.barati 0 5,057 1393/5/10 ، 06:41 عصر
آخرین ارسال: hamid.barati
  رسم منحنی بروکنر ali719 7 11,928 1392/10/4 ، 05:25 عصر
آخرین ارسال: محمدیز
  منحنی بروکنر در لند ali719 0 1,895 1392/5/23 ، 08:14 عصر
آخرین ارسال: ali719

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان