امتیاز موضوع:
  • 32 رأی - میانگین امتیازات: 3.41
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمایی برای پروژه راهسازی
سلام
توی نقشه توپوگرافی به یک جاده و یک آبراه برخورد کردم،سوال من اینه که طرح ابنیه فنی چیه؟تاثیر جاده و آبراه در پروفیل های طولی ،پروفیل عرضی و بروکنر چیه؟وباید چطوری رسمش کنم
اگر کسی می تونه کمکم کنه!
پاسخ
(1393/1/7 ، 08:58 عصر)discovery نوشته است:
سلام
توی نقشه توپوگرافی به یک جاده و یک آبراه برخورد کردم،سوال من اینه که طرح ابنیه فنی چیه؟تاثیر جاده و آبراه در پروفیل های طولی ،پروفیل عرضی و بروکنر چیه؟وباید چطوری رسمش کنم
اگر کسی می تونه کمکم کنه!
سلام مهندس.باید توی پروفیل طولی خط پروژه رو جوری رسم کنی که وقتی به جاده رسیدی خط پروژت هم سطح جاده باشه وقتی هم به آبراه رسیدی باید خط پروژت از روی اون عبور کنه یعنی فرض کردی که اونجا کالورت داری.منظور از ابنیه فنی هم همون کالورت ها کانال ها و ترانشه های توی جاده هست که فک نمیکنم توی پروژه راهسازی کارشناسی لازم به طراحی اونا باشه.
پاسخ
سلام
یه سوال دارم در مورد متن گزارش پروژه راهسازی
استایل پروژه راهسازی به صورت دستی با سیویل فرق میکنه؟؟!
پاسخ
پرژه راه از دو قسمت دفترچه محاسبات و نقشه ها تشکیل شده که در همه موراد دفترچه محاسبات به صورت ورد یا نوشتن با دست میشه انجام داد ولی در مورد نقشه ها 3 ورش وجود داره یکی استفاده از کاعذ شترنچی و کشیدن با راپید هست روش دوم باز هم به صورت دستی ولی اینبار کشیدن با اتوکد است و روش سوم کشیدن با نرم افزار هست. این سه روش مشخصاً سه استایل متفاوت دارد ولی میشه روش کشیدن با اتوکد رو خیلی شبیه به نرم افزار در آورد ولی زمان زیادتری نیاز دارد.
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ترسیم خط پروژه co70000 12 14,284 1394/8/7 ، 01:30 عصر
آخرین ارسال: sajadmn2010
  پروژه راه ( می خواستم بدونم که چطوری پلان دو بعدی رو به سه بعدی تبدیل کنم ؟) فروزان 0 1,298 1394/3/15 ، 12:22 عصر
آخرین ارسال: فروزان
  نرم افزار طراحی روسازی اسفالتی برای پروژه راه hojat70 2 3,582 1393/12/26 ، 03:58 صبح
آخرین ارسال: civil92
  کمک در توپوگرافی پروژه راه aref71 4 3,465 1393/9/19 ، 11:03 عصر
آخرین ارسال: fateme_mpg_t
  سوال در مورد پروژه راه سازی سپیده21 8 5,126 1393/7/2 ، 10:32 عصر
آخرین ارسال: Reza-MSR

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان