امتیاز موضوع:
  • 27 رأی - میانگین امتیازات: 3.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
همبستگی اعضای مای سیویل
سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیزم.
به عنوان کوچکترین عضو مای سیویل از مسائلی که دیروز اتفاق افتاد به شخصه از همه اعضا پوزش میخواهم.
ما باید با هم باشیم نه رو به روی هم.
البته یک دوست خوب کمی من را ناراحت کردند.ایشون برادر من بوده و من خدمت ایشون درس پس میدم.
از جناب کد خدا برای مطالب بسیار خوبشان تشکر میکنم.
همچنین از جناب کاظمی هم تشکر میکنم.
جا داره از جناب امن خانی به خاطر مدیریت بسیار خوبشان در سایت تشکر کنم.مدیریت این سایت بزرگ با نظرهای گوناگون کاری بسیار سخت است.
اینجانب به تمامی اعضای این سایت افتخار میکنم و هیچ گونه مشکلی با شخصی ندارم.
از تلاشهای فوق العاده خوب جناب بابایی به خاطر مدیرتشان تشکر میکنم.
دوستان خوبم اختلاف نظر در بین اعضا طبیعی هست.وقتی به هم توجه داریم اینگونه بحث ها پیش می اید.
از جناب فلاح منش هم به خاطر فعالیت های بسیار بسیار خوبشان تشکر میکنم.
وقتی نام admin می اید نام جناب سلطان ابادی به خوبی میدرخشد.
موفق باشید دوستان من.
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
آموزش نرم افزار ایتبس به روش حدی
آموزش طراحی سازه های فولادی به روش حدی
تفسیر آیین نامه 2800 ویرایش چهارم

موسس و مدیر گروه پولاد سازه : مهندس سیامک حسین زاده

سلام به همه دوستان عزیز وآقای مهندس میبدی وکدخدا
دوستان اگر بخواهیم محیط مجازیمان دوستانه وشرشار از محبت وگذشت باشد باید فداکاری وگذشت وبزرگواری را از بزرگان بیاموزیم
من به شخص آقای مهندس سلطان آبادی ارادت ویژه دارم باسواد ،صاحب نظر ومولف سه جزوه با ارزش است.خیلی آرام ومودب ومتین هست جزواتش را در مسیر خودش برای فروش گذاشته وبطورمستمر به راهنمایی فنی اعضا کمک می کند تعداد پستهایش را ببینید متوجه می شوید .دوستانی که تالیفاتی کوچک یا بزرگ دارید از این بزرگوار یادبگیرید چگونه رفتار کردن را.
فداکاری ومتانت را هم از مهندسین بزرگوار امن خان وفلاح منش یاد بگیریم هرگز حتی ساده ترین سئوالات را هم که برخورد می کنند با تحکم وتتمسخر جواب نمی دهند درک آنرا دارند که بین خودشان که سالها تجربه دارند ویک دانشجوی ضفر که پر از ابهامات هست فرق بگذارند وهرگز هیچکس را کور .ستور وابله نام نمی برند.
انصاف وطمانینه را هم از آقایان مهندسین reza-msr ,mehdipanahiیادبگیریم
پشتکار وپیگیری را هم از مهندس بابایی یاد بگیریم .انسااله در این سال جدید ایشان هم نرمخوتر از سال قبل بشوند.
کلا اخلاق قدیمی های سایت خوب بوده واگر دوستان از آنها تبعیت کنند مشکلی پیش نمی آید
فقط در انتها خدمت مهندس عزیز میبدی عرض کنم که من شکل کار شما وآقای ابراهیم کاپمی را مقایسه نکردم.شکلا کار شما برتر است محتوایش را گفتم که به نظر من کار ارائه شده ایشان
حقیقتا ارزشمند بود.منظور م انیمیشن ایحاد شمع های در جا می باشد اگر خود شما هم انصاف داشته باشید بجای دلخوری از من حقیقتی را که من اشاره کردم می پذیرید.
من تعریف سایت شما را از دوستانم خیلی شنیده بودم حالا امروز عضو شدم.
خیلی خوش اومدین
از دوستان عزیز و همکاران گرامی درخواست می کنم که از بحث هایی که باعث ایجاد تنش بین اعضا می شود خودداری نمایید . اینگونه بحث ها باعث بدنام کردن سایت خواهد شد . لطفا رعایت فرمایید . بنده در این مدت تک تک پستها را بررسی کردم . متاسفانه در این مدت سر بحثهای بی مورد باعث ایجاد تنش بین کاربران شده است . اگرچه انصافا هیچ یک از کاربران مقصر نبوده و سر یکسری صحبتها و گیردادن ها به یکدیگر این اتفاقات رخ داده است .

شعار مای سویل را فراموش نکنیم :

مهندس باشیم و به تفکرات هم احترام بگذاریم
پرسش و پاسخ در زمینه طراحی سازه های فولادی و بتنی در کانال تلگرام زیر
https://telegram.me/costbook
با سلام
بنده از مهندس امن خانی و سایر مدیران درخواست دارم که جلوی این همه بحث بی مورد را که چند روزی است رخ داده و ما شاهد آن هستیم بگیرند بخدا زشت است این سایت که قبلا این جوری نبود یه اخطاری چیزی داده می شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در عجبم واقعا!!!!!!!!!!
تشکر و اعتبار یادتون نره
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد

آقایان من نمی دانم چرا با هم تند برخورد می کنیم.بهتر است که در مورد یکدیگر حس نیت داشته باشیم وبرادرانه با هم رفتار کنیم. به گفته مهندس امن خانی و سلطان آبادی توجه کنیم و نصیحت برادرانه انها را به کار ببندیم.اگر ایرادی در همدیگر می بینیم در برابر هزاران کاربر یکدیگر را تمسخر ننماییم وگذشت پیشه کنیم.
با سلام مهندس

بنده از خیلی وقت پیشها مهندس امن خانی رو می شناسم از زمانی که ایشون فایلهایی در قالب پی دی اف را در سایتهای عمرانی قرار می دادند

و بنده از نیت قلب جناب امن خانی و سایر مدیران کاملا ایمان دارم و هیچوقت هم خود را از زیر دینشان خارج نخواهم کرد و تا ابد

مدیون ایشان هستم خود بند اصلا تا قبل از اینکه به این سایت روی بیاورم اصلا زیاد اهل تهیه آموزش یا آموزش دادن نبودم و تقریبا دو سال پیش بود که بنده توی اینترنت سرچ می کردم

که دیدم مهندس امن خانی از کار آموزش گامی فراتر نهاده و جایی را خودشان تهیه دیدند تا همه بیایند و هر چیزی < اموزش کسی داره برای دانلود بگذاره و قابل تحسینه این کار

وایشان هیچ موقع هم اعتراضی یا ادعایی نداشتند و ما بیاییم مانند ایشان باشیم و هی من من نکنیم اگر دوستی ، عزیزی ، کاربری آموزشی دارند با اخلاص در این سایت سهیم شوند در غیر ینصورت کاری نکنید که بقیه کسانی که تازه به این سایت می آیند زده شوند

در آخر هم می خواهم که به شعار سایت که مهندس باشیم و به تفکرات هم احترام لگذاریم جامه عمل بپوشانیم و دیگه هی کشش ندهیم

متشکرم از مهندس امن خانی و سایر دوستان
تشکر و اعتبار یادتون نره
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد

دوستان این پست رو با اجازتون میبندم و خواهشمندم دیگه ای بحث رو کش ندید

سال نو مبارک
فروش مجموعه نرم افزار های مهندسی عمران+ فیلمهای آموزش عمرانی + آرشیو کل سایت https://goo.gl/80OzPv
آموزش طراحی سالن های صنعتی(سوله) با برنامه ی SAP&ETABS و طراحی پی در (Safe) https://goo.gl/20kasW
فیلم آموزش طراحی یک ساختمان فلزی از اول تا آخر در ایتبس و طراحی پی در سیف(Etabs&Safe) https://goo.gl/TlWlvw
دانلود 35 قسمت فیلم فارسی آموزش اتوکد دو بعدی 2012 توسط استاد آریانی (400دقیقه) https://goo.gl/NRuR94
دانلود 40 قسمت فیلم فارسی آموزش اتوکد 2012 سه بعدی توسط استاد آریانی (7ساعت) https://goo.gl/GsLsyv

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  %10تخفیف ویژه جهت ثبت نام در همایش تخصصی طراحی عملکردی سازه ها برای کاربران مای سیویل فرشاد امن خانی 5 3,793 1392/12/6 ، 01:34 صبح
آخرین ارسال: mojtaba808

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان