امتیاز موضوع:
  • 47 رأی - میانگین امتیازات: 3.47
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تنظیم پارامتر طراحی برای بادبند واگرا و قاب خمشی
سلام...ببخشید من سیستم سازم در جهت ایکس مهاربند واگرا است و در جهت وای قاب خمشی معمولی.حالا واسه تنظیم پارامتر های طراحی بادبند چیکار کنم؟ایین نامه یو بی سی هست.راستی نرم افزار طبق چی محور های قوی و ضعیف رو معلوم میکنه؟ایا مثلا ایکس رو میگیره قوی و وای رو ضعیف؟حالا من از روی یه اموزش پارامتر های طراحیمو تنظیم میکنم ولی اون پروژه برعکس من در جهت وای مهاربنده و در جهت ایکس قاب....ایا مشکلی پیش نمیاد من دقیقا مثل اون اموزش عمل کنم؟
پاسخ
سلام

محور قوی ستونها در جهت قاب خمشی می باشد و باید برای اتصال صلب ( گیردار ) در بال ستون انجام گیرد .

لینک زیر را ببینید :

http://www.mycivil.ir/forum/Thread-%D8%A...8%A7%D8%AA

http://www.mycivil.ir/forum/Thread-%D8%A...8%A7%D8%AA

موفق باشید
پاسخ
منظور شما اینه برنامه خودش به صورت خودکار جهتی که اتصالات صلب باشه رو ماژور میگیره و جهت دیگه رو مینور؟راستی اگه یه سری پارامتر رو تغییر بدیم چور به حالت اول اونا برگردونیم؟
پاسخ
مثلا وقتی تو تنظیم پارامتر های طراحی ستون کا ماژور رو یک بگیرم اون وقت کا برای جهت ایکس میشه یک؟کلا ماژور ینی ایکس تو این قسمت؟
پاسخ
باسلام

K Major : ضریب طول موثر حول محور اصلی ستون ( محور قوی )
K Minor : ضریب طول موثر حول محور فرعی ستون ( محور ضعیف)

حال برحسب موقعیت ستون برحسب سیتم مقاوم جانبی ابتدا جهت قوی ستون را در جهت قاب خمشی تنظیم می نمایید . سپس تنظیمات را انجام می دهید .

طبق ایین نامه UBC97 تنظیمات مطابق شرایط سازه ای یعنی سیستم مقاومت جانبی ( زلزله ) در جهت x قاب خمشی و در جهت y قاب مهاربندی شده باشد . به صورت زیر می باشد :

ابتدا ستونها را انتخاب نموده سپس در بخش تنظیمات K Minor=1 قرار می دهید و K Major=0.85 باقی توسط برنامه محاسبه خواهد شد .

برای تنظیم مجدد می توانید پارامترهایی را که در تنظیمات انجام داده اید ریست نمایید . از منوی Design زیر منوی Reset All Steel Overwrites را کلیک نمایید .

موفق باشید

پاسخ
سلام جناب مهندس بابایی

فرض کنیم در پروژه ای راستای X دارای مهاربند و راستای Y دارای قاب خمشی باشد.حال اگر نیروی جانبی در راستای Y( قاب خمشی) کمتر باشد باز هم اولیت بر آن است که محور قوی ستون در راستای قاب خمشی باشد؟ یعنی در راستای قاب خمشی تمامی تیر ها باید به بال ستون جوش شوند؟
ممنون و سپاسگذارم
از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
instagram:Irancivilengineers

پاسخ
سلام
بله ؛ محور قوی ستونها در جهت قاب خمشی می باشد ، برای اجرای قاب گیردار عموماً اتصال با بال ستون خواهد بود .
پاسخ

اوووووه
پس علت اینکه سایز ستونها بالا رفته در پروژه بنده بهمین خاطر است؟
جهت ستون رو چطور باید تغییر داد؟
از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
instagram:Irancivilengineers

پاسخ
ستون را انتخاب نمایید و از منوی Assign زیر منوی Local Axes را انتخاب نمایید حال با توج به زاویه چرخش ستون مورد نظر در قسمت Angle آن را وارد نمایید .
پاسخ
عذر میخام ولی چون من از مقاطع اماده دوبل استفاده کردم همشون به شکل بیضی هستن و شکل واقعی ندارن...حالا من چطور بفهمم محور قوی ستونم در جهت قاب خمشی هست یا نه...عکسشو

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشاهده نتایج طراحی در فایل ذخیره شده ایتبس M_Fzl 1 543 1401/6/11 ، 02:55 عصر
آخرین ارسال: satyashakti
  معرفی ترکیب بارهای طراحی سازه فولادی به روش LRFD KONKORKONKOR 5 7,138 1400/8/19 ، 09:51 عصر
آخرین ارسال: aryian
  عدم وجود Results برای کنترل مد benyamin68 2 1,000 1400/8/8 ، 08:24 عصر
آخرین ارسال: civil92
  عدم حذف نوار طراحی در سیف 16 hajix8867 1 1,013 1400/8/8 ، 08:00 عصر
آخرین ارسال: civil92
  رفع مشکل صادر کردن فایل فولادی برای سازه نگار9 SK1970 1 712 1400/6/28 ، 12:02 عصر
آخرین ارسال: SK1970
  سوال در مورد مهاربند واگرا در AISC - ASD 89 hamid.barati 7 2,791 1400/6/1 ، 01:22 عصر
آخرین ارسال: albertlisy90
  مشکل خاکستری بودن رنگ تیرها بعد از طراحی و پایین بودن آرماتورهای طولی aliagha007 1 1,242 1399/7/28 ، 09:54 عصر
آخرین ارسال: dolatkhah1
  پرسش و پاسخ در مورد طراحی با آقای حسین زاده فرشاد امن خانی 15 26,282 1399/6/28 ، 10:16 صبح
آخرین ارسال: Pooriakarimi
  روش طراحی در ایتبس ActioN 0 1,125 1399/5/12 ، 03:03 عصر
آخرین ارسال: ActioN
  عدم وجود Results برای کنترل مد benyamin68 0 755 1399/3/5 ، 08:36 صبح
آخرین ارسال: benyamin68

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان