امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.19
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مفهوم این بردار های سه رنگ چیه؟
سلام...ببخشید مفهوم این بردار های سه رنگ چیه؟میشه یه خورده این بحثو باز کنید؟

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

پاسخ
باسلام

بیانگر محورهای محلی موضوع خطی می باشد .

برنامه ایتبس محور محلی 1 را با رنگ قرمز و محور محلی 2 ( محور فرعی ) را با رنگ سفید و محور 3 ( محور اصلی ) را با رنگ آبی تفکیک می کند .

- برنامه براساس دستگاه مختصات این تفکیک سازی را انجام می دهد در واقع هر مقطع در سه محور محلی مختصاتی می باشد که محور 1 آن در راستای طولی عضو و محور 2 عمود برمقطع عضو یعنی جهت Y و محور 3 موازی با راستای افقی عضو می باشد یعنی جهت X

پاینده باشید
پاسخ
اقای بابایی من هنوز یه سوال برام هست که واقعا قاطی کردم.....و اونم اینکه برنامه به صورت هوشمند جهتی که اتصالات صلب باشه رو ماژور میگیره و جهت مفصلی رو مینور؟یعنی بر این اساس نام گذاری میکنه؟یا اینکه بر طبق اساس مقطع ستون؟مثلا در جهتی که اساس مقطع بیشتر باشه رو ماژو میگیره و جهت دیگه رو مینور؟یا اینکه بر اساس لنگر ایجاد شده در ستون که در جهتی که لنگر بیشتری باشه رو ماژو میگیره؟
پاسخ
گمانم ابهام شما در زمینه وارد کردن ضریب طول موثر( K ) حول محور اصلی و فرعی و همچنین ضریب لنگر ( Cm ) حول محور اصلی و فرعی می باشد در انصورت جهت قرار گیری ستون در پلان با توجه به محورهای محلی ( محور فرعی 2 و محوراصلی 3 ) می باشد . و پارامترها براین اساس تنظیم می شوند و همچنان می دانیم که برای اتصال گیردار ( جهت قاب خمشی ) بال ستون باید موازی با این جهت باشد .

پاینده باشید
پاسخ
بسیار ممنون...پس با این حساب ساختمون من که در جهت ایکس بادبند داره و در جهت وای قاب خمشی و محور قوی ستون ها رو هم برای جهتی که قاب خمشی دارم گذاشتم.حالا kمینور رو یک بدم یا ماژور؟cm مینور رو 0.85 بدم یا ماژور؟
پاسخ
به گمانم اینطور باشه دیگه:مثلا اگه محور 33 ستونم محور قوی من بشه و اونو واسه قاب خمشیم انتخاب کنم kمینور رو باید یک بدم.و اگه محور 22 ستونم محور قوی باشه و محور قوی رو واسه قاب انتخاب کنم باید k ماژور رو یک بدم.درسته؟
پاسخ
تمامی سوالات شما در تاپیکهای معرفی شده پاسخ داده شده است در پاسخها دقت نمایید و از ایجاد سوالات موازی خودداری کنید .

باسپاس
پاسخ
با سلام.
اگه فرض کنیم جهت X مهاربندی باشه و جهت Y قاب خمشی آنگاه >>>>>اگه محور قوی ستون یعنی محور3-3 سمت قاب خمشی باشه>>>Cm33 که میشه Cm major رو 0.85 میدیم و K22 که میشه Kminor رو برابر 1 قرار میدیم.

اگه محور قوی ستون یعنی محور3-3 سمت مهاربندی باشه Cm22 که میشه Cm minor رو 0.85 میدیم و K33 که میشه Kmajor رو برابر 1 قرار میدیم.

نکته مهم>>>>همیشه محور قوی ستون یعنی 3-3 باید به سمت جهت قاب خمشی باشه تا تیرها در جهت قاب خمشی به بال ستون اتصال شود.

موفق باشید.
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ابهام در مفهوم هشدار بارگذاری mortezaomidi 6 2,604 1394/6/26 ، 08:20 عصر
آخرین ارسال: mortezaomidi
  سوال:مفهوم مود و پوش لنگر amin_tabriz 1 2,922 1394/4/27 ، 12:35 صبح
آخرین ارسال: engineer2014

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان