(1394/5/24 ، 11:46 صبح)علی خیرالهی نوشته است: مهندس عزتی سلام
نکته ای پیدا کردم که شاید دانستنش برای شما بد نباشد.
اخیراً با یکی از اساتید در مورد مقاطع فشرده که بحث میکردم.در مورد فشردگی مقطع دوبل در حالیکه مقطع تک فشرده باشد سوال کردم.
فرمودند:اینطورنیست که اگر یک مقطع تک فشرده باشد مقطع دوبل هم فشرده میشود.لذا باید نسبت پهنا به ضخامت بال آزاد (مثلاً IPE) چک شود.
با سلام
من در حد وسع ومطالعات خودم نظر دادم.جمله ای را که در پست 7 درشت کردم جمله ای از دکتر حسین زاده بود.
در چندین فایل کارشده خوب هم که دارم برای تست دستی فشردگی تیرورق ، ، فشردگی تک تک اعضا انجام شده ومخصوص چکهای دستی فشردگی مقاطع ترکیبی تیر یا ستون هست.
در پست شماره 4 هم مهندس بابایی همین مورد را اشاره کرده اند.
ولی دراینکه نرم افزار چگونه فشردگی یک تیرورق یا دوبل آی پی را می فهمد همه دوستان مطلع می فرمایند که حتما باید مقطع ترکیبی در پراپر تهیه شود ومعنی آن ، این نیست که فرمول فشردگی مبحث 10 برای ترکیب استفاده شود.چنین چیزی را تاکنون در هیچ مستند قابل دفاعی ندیدم
فرصت کردید منظور استادتان از این پیشنهاد را بپرسید.آیا نسبت bf/2tfیک اپی در حالتی که دوبل آی پی استفاده کنیم با توجه به اینکه صورت کسر فوق دوبرابر می شود آیا بازمی تواند شرط فشردگی
را ارضا کند؟تقریبا جواب منفی است چون احتمال اینکه از سمت راست نامساوی در شرایط جدید بالا بزند خیلی زیاد است ولذا من فکر نمی کنم استنباط استاد شما ازاین موضوع منطقی باشد.
حتی اگر منطق محکمی برای حرفشان داشتند بپرسید در مورد دوبل آپی با ورق پاباز bf ,tf کدام می شود.
دوستان دیگر هم زحمت بکشند نظر بدهند.