با سلام
دوستان لطفا فایل زیر را که در شهر کرج واقع شده بررسی کنید و اشکالاتی که متوجه میشوید را بفرمایید
با تشکر
ضمنا این یک پروژه بتن دانشجویی است .ممنون
درخواست چک کردن پروژه ساختمان 7 ط دو طرف قاب خمشی
|
با سلام دوستان لطفا فایل زیر را که در شهر کرج واقع شده بررسی کنید و اشکالاتی که متوجه میشوید را بفرمایید با تشکر ضمنا این یک پروژه بتن دانشجویی است .ممنون
سلام خسته نباشی
دوست عزیز تنها مشکل سازه شما بارگذاری می باشد ![]() ![]() در تحلیل قاب خمشی بتنی بهتر است از تحلیل دینامیکی استفاده گردد که مقاطع بسیار بهینه تر و اقتصادی تر و مطمئن تر بدست می دهد در بخش بارگذاری جانبی هم بهتر است در وارد کردن جهات بارزلزله و اثرات نیروی شلاقی دقت گردد در مجموع رو پروژه خوب کار کردین تبریک میگم موفق باشید ![]()
tabriz-project.com
1393/1/18 ، 01:34 عصر
ممنون شما فرمول زیر را استفاده کردید ؟ بار مرده طبقات : بارمرده طبقات - وزن دال بتنی + بار معادل ؟ بار مرده بام : بارمرده طبقات - وزن دال بتنی ؟ سوال دیگم اینه که توی قسمت set dynamic parameters گزینه number of modes چند وارد کنم بهتره ؟ ممنون
بله درسته
طبق آیین نامه 2800میبایست سه برار تعداد طبقات سازه به عنوان تعداد مد های به کار رفته برای محاسبات آنالیز دینامیکی تعریف شود البته از این تعداد بیشتر هم مجاز هستیم که در مورد پروژه شما ![]()
tabriz-project.com
1393/1/18 ، 02:20 عصر
موارد شما را لحاظ کردم و چون یک طبقه اضافه بود یک طبقه را حذف کردم و طبق گفته ی شما مود را سه در 7 یعنی 21 وارد کردم دوستان دیگر اگر موردی به نظرتان باید اصلاح شود بفرمایید ممنون
1393/1/18 ، 07:06 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/1/18 ، 07:10 عصر، توسط miladezati.)
با سلام
سقف خرپشته دیافراگم ندارد دیوارها بارگذاری زنده نمی شوند rigid zone factorبرای تیرهای خمشی 0.5 بار mass در بام وارد نشده دریفت طبقات بعضا بالاست به نظر من نیازی به استفاده از حالات بار پیچشی زلزله ندارید با ردیوارها خیلی بالاست.شاید به همین خاطر اکثر مقاطع تنش بالا نشان می دهد ترکیب بارهای 100-30 وارد نشده
1393/1/18 ، 07:52 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/1/18 ، 07:53 عصر، توسط vahid_najafi777.)
(1393/1/18 ، 07:06 عصر)miladezati نوشته است: ممنون هستم
1393/1/18 ، 10:12 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/1/18 ، 11:06 عصر، توسط miladezati.)
(1393/1/18 ، 07:52 عصر)vahid_najafi777 نوشته است:با سلام(1393/1/18 ، 07:06 عصر)miladezati نوشته است: مهندس عزیز چوابهای من واضحند همه را دوباره سئوال کردید .باشد مجددا توضیح می دهم. جهت رسم پوشش سقف خرپشته از شکل زیر کمک بگیر. خواستی جهتش را عوض کنی قسمت local axisرا 90 درجه کن. بعدش باید یک دیافراگم به آن assign کنی ![]() -دیوارهای بام ،بار مرده وmassوبقیه دیوار ها فقط بار مرده . -rigid zone یعنی ناحیه پوششی صلب تیر وستون.از آکس تا لبه که ناحیه پوشش هست 50 درضد است. نه ضفر -بار mass باید محاسبه شودحدود 60 تا 90 می شود -کنترل دریفت بحثهای خوبی در سایت شده جستجو کن کامل بخوان -اگر ارتفاع بالای 18 متر هست احتمال پیچش تصادفی بالاست واز آیین نامه تبعیت کردیو -بار دیوارها هم محاسبه می شود ولی بالای 900 نمی رود.شما تا 3500 هم بردید. -بحث ترکیبات 100-30 هم در سایت زیاد شده جستجوکنوکامل بخوان در سازه بتنی ودوسمت خمشی فولادی که همه ستونها از دوطرف بار زلزله دارند اکنترل این ترکیبها برای همه ستونهالازم می شود برای وارد کردن این ترکیب اگز ضریب یک بار زلزله مثلا Ex ،مقدار 1.4 هست ضریب بار متعامد آن مثلا Eyبرابر 1.4*0.3 می شود وبرعکس. موفق باشید. |
|