1393/2/12 ، 09:50 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/2/13 ، 02:59 عصر، توسط حمید فلاح منش.)
سلام....یه سوال دارم که اونو تو عکسی که ضمیمه میکنم نوشتم.ممنون میشم کمک کنید
افزایش لنگر ستونها در طبقات فوقانی
|
1393/2/12 ، 09:50 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/2/13 ، 02:59 عصر، توسط حمید فلاح منش.)
سلام....یه سوال دارم که اونو تو عکسی که ضمیمه میکنم نوشتم.ممنون میشم کمک کنید
1393/2/12 ، 10:35 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/2/12 ، 10:37 عصر، توسط کیوان بابایی.)
سلام
چند دلیل می تونه داشته باشه : - کنترل اشتباه و ... - پای ستونهای طبقه اول گیردار است و به مراتب تغییر مکانی ندارید ولی طبقات بالاتر به دلیل سختی کم ممکن است دارای تغییر مکان و لنگر فراتر یباشند - میزان دیوار برشی و یا مهاربند و سختی المان ها در طبقه مورد نظر از قاب فراتر است و اینمورد در قاب و یا طبقه تاثیر گذار است و تغییر مکان را کاهش و درصد لنگر تیر و ستون کم است در صورتی که ممکن است برای طبقه فوق اینطور نباشد . - در طبقات فوقانی به دلیل کاهش بار محور ممکن است لنگر خمشی فراتر باشد . پاینده باشید
1393/2/13 ، 12:37 صبح
خب من الان چیکار کنم؟ستون طبقه سه رو بزرگ تر از دو انتخاب کنم؟اونوقت بهمون نمیخندن؟
1393/2/13 ، 11:13 صبح
نباید ستون طبقه بالا بزرگتر از طبقه پایین باشد .
توضیحات فوق را با دقت بخوانید متوجه خواهید شد . - آرایش مهاربند و همچنین طول موثر ستونها و میزان سختی ستون و همچنین سختی طبقه همه موارد در آن دخیل می باشند .اگر اختلاف اندک است قابل صرفنظر است در غیر این باید در مدلسازی بازبینی شود و اصلاح گردد . پاینده باشید
1393/2/13 ، 03:02 عصر
سلام
این مورد طبیعی هستش و دلایل خاصی میتونه داشته باشه 1-در طبقات بالاتر مرکز جرم و سختی جابه جا شده باشه به هر دلیلی 2-سختی المان مورد نظر نسبت به بقیه المان های همان تراز بیشتر باشه و جذب نیروی بیشتری داشته باشه در هرصورتی باید در طراحی نسبت تنش در رنج مناسبی باشه و ترجیحا ستون بالا قویتر نشه |
|