امتیاز موضوع:
  • 49 رأی - میانگین امتیازات: 2.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نرم افزار خارجی مشابه نرم افزارهای ایرانی ترسیم جزئیات سازه با استفاده از خروجی ایتبس
با سلام
من میخواستم بدونم آیا نرم افزار خارجی که مشابه نرم افزارهای ایرانی ترسیم جزئیات سازه با استفاده از خروجی ایتبس ، موجود میباشد یا نه ؟
به نظر من اگه مشابه خارجیشو پیدا کنیم ، و اگر حتی به روش قانونی آنرا سفارش بدهیم و بخریم قطعا ارزانتر از نرم افزار ایرانی باید باشه .
آخه انصافتون کجا رفته ؟ 2.5 میلیون تومان برای یک نرم افزار ؟!!!!!!
لطفا اگر کسی نرم افزار خارجی مشابه سازه90 سراغ داره ، معرفی بکنه
با تشکر
(1393/2/19 ، 02:45 صبح)mehrazsarafraz14 نوشته است: با سلام
من میخواستم بدونم آیا نرم افزار خارجی که مشابه نرم افزارهای ایرانی ترسیم جزئیات سازه با استفاده از خروجی ایتبس ، موجود میباشد یا نه ؟
به نظر من اگه مشابه خارجیشو پیدا کنیم ، و اگر حتی به روش قانونی آنرا سفارش بدهیم و بخریم قطعا ارزانتر از نرم افزار ایرانی باید باشه .
آخه انصافتون کجا رفته ؟ 2.5 میلیون تومان برای یک نرم افزار ؟!!!!!!
لطفا اگر کسی نرم افزار خارجی مشابه سازه90 سراغ داره ، معرفی بکنه
با تشکر

سلام

دوست عزیز نمیدونم تا چه حد به سازه 90 اشنایی دارید ؟ ولی در هر صورت لینک زیر شاید بتونه بهت کمک کنه

http://farasaeg.ir/EtabsMate.htm

باسلام
من ETABS MATE رو دیدم . یعنی اون فایل دمو رو دیدم .
به نظر کامل میاد . فقط مشکلی که داشتم این بود :
تو میلگرد گذاری تیرها ، معمولا طبق جوابهای ایتبز اول یک میلگرد گذاری سرتاسری انجام میشه ، بعد هر جاییش که میلگرد اضافی خواسته باشه ، اونو میگذاریم . اما تو این فایل دمو که من دیدم ، من میلگرد گذاری سرتاسری ندیدم . اینطور به نظرم رسید که دقیقا طبق پاسخ ایتبز میلگرد میذاره . یعنی هر جایی مثبت میخواد یا منفی دقیقا بصورت محاسباتی میلگرد میذاره . یعنی منظورم اینه که میلگرد گذاریش اجرایی نیست .
شما اگه در این باره مطلبی میدونید ، لطفا به منم بگید .
با تشکر
دوست محترم اصلا نیاز نیست هزینه کنید به سایت زیر سر بزنید متاسفانه سازندگان نرم افزار های ترسیم نقشه در ایران تصور می کنند کار خارقالعاده ای کرده اند و باید آنرا به قیمت گزاف بفروشند به نظر من باید از گرانفروش نخرید تا آدم شود و به قیمت عادلانه بفروشد .
PersiaCivil.ir/ConcColumnShopDraw تهیه نقشه آنلاین است.
 سپاس شده توسط fateme_mpg_t ، jalal63 ، hhn1370 ، Kmeysam6643
ETAB MATE واقعا نرم افزار عالی هست
من خیلی وقته که دارم از این نرم افزار استفاده میکنم و خیلی راضی هستم البته بقیه نرم افزارها رو هم دیدم اما کار کردن با این نرم افزار خیلی راحته و نقشه های خیلی خوبی هم میده و کاملا قابل رقابت با نرم افزارهای خارجی هست
مشخصه که نرم افرا توسط یه تیم حرفه ای نو شته شده که مدام داره بهتر میشه و آپدیتها رو هم بصورت رایگان ارسال میکنند. حتی نرم افزارهای اجزای محدود هم که خودشون نوشتن تو سایتشون گذاشتن که البته نمیدونم چی هستن
من این نرم افزار رو پیشنهاد میکنم که قیمتش هم واقعا عالی و بنظر من تازه باید از نرم افزارهای دیگه هم با توجه به کیفیتش گرونتر باشه چون واقعا بی نظیره. البته بنظرم فعلا فقط بخاطر جذب مشتری دارن با این قیمت میدن
دیتایل های دیوار برشی تو آپدیت جدیدشون خیلی عالی شده
دیتایل ستونها بی نظیره و نقشه تیرها هم خیلی ابتکاری و جالبه و بنظر من خیلی کاربردیتر از روشهای دیگه هست. البته مثل اینکه داران روشهای دیگه رو هم اضافه میکنن. کلا کارشون عالیه
در مورد سوال اون دوستمون هم که راجب میلگرد سراسری تیرها پرسیده بود باید بگم که نرم افزار بصورت خودکار میلگردهای سراسری رو تعیین میکنه که البته ما هم خودمون براحتی میتونیم میلگرد سراسری تیرها رو عوض کنیم بعد از اون نرم افزار بر اساس میلگرد سراسری میلگردهای تقویت رو حساب میکنه و او چیزی که شما در نرم افزار دیدید تنها میلگردهای تقویت تیرها هستند که حتی میشه اونها رو هم براحتی ویرایش کرد
میلگردهای سراسری هم در مقطع تیرها در نقشه ها ترسیم میشن
اگر نمونه نقشه ها رو ببینید کاملا متوجه حرف من میشید
سایتشون http://www.farasaeg.ir هست
که میتونید اطلاعات کامل رو دریافت کنید
موفق باشید
(1393/2/19 ، 02:45 صبح)mehrazsarafraz14 نوشته است:
متاسفم که بگم ما ملت ايران چون به مفت خوري عادت کرديم پرداخت پول نرم افزار برامون سخته! به همين دليل دنبال آنتي ويروس کرک شده و نرم افزار قفل شکسته مي گرديم. در صورتي که اگر حق تاليف رو رعايت کنيم و اگه براي زحمات ديگران ارزش قائل باشيم و اگه توجه کنيم که پولي که بابت تهيه نسخه قانوني سازه 90 مي ديم نهاتا توي 2 يا 3 دفترچه جبران مي شه هيچوقت دنبال زيرآبي رفتن نمي رفتيم

کاملا درسته بهتره که ما از نرم افزارهای داخلی حمایت کنیم تا بتونن محصولات بهتری ارائه بدن چون مطمئنا سودش رو خودمون میبریم
من خودم از etabs mate استفاده میکنم و واقعا راضیم
قیمتش هم که خیلی خوبه بنظرم
آقای ستوده برای ملتی که از فقیرترین کشورهای جهان هستند شما نسخه فرهنگی نپیچید لطفا . اگر میخواستیم پول تمام نرم افزارهایی که الان رو سیستم ما نصب هستش رو قانونی پرداخت کنیم الان باید حدود ده میلیون تومان پرداخت میکردیم .
شما اول اقتصاد هر ایرانی رو بررسی کنید ، بعدا بگید مفتخور . مفتخور همین شماها هستید که ی نرم افزار اونم کپی از رو نرم افزارهای دیگه ساختید ، بعدش هم همه مهندس ها رو تو خلا اطلاعاتی میخواهید بگذارید تا نخواهند بگردند نرم افزارهای مشابه پیدا کنند ، تا خودتون بتونید محصولتونو گرون به مردم بدید . دست شما واسه همه رو شده جناب آقای ستوده .
در ضمن من نمیدونم تو کدوم دفتر مهندسی کار میکنی . اینجا برای هر متر مربع نقشه ، فقط 400 تومان میدند . بنابراین باید حدود 6000 متر مربع طراحی کنیم تا پول سازه نود در بیاد . دقیقا به اندازه دو سال سهمیه نظام مهندسی تو استان من . حالا خودتون قضاوت کنید !!!!
حرف من اینه چون اینجا ایران هست و مردم از لحاظ مالی ضعیف هستند ، پس نرم افزار هم باید متناسب با قدرت مالی مردم قیمتگذاری بشه .
در ضمن من etabs mate رو میپسندم . چون مثلا همین سازه 90 ، برای هر چیزی که ارائه میده ، دائم پول میخواد . یک بار دیوار برشی طرح میده ، پول جداگانه میخواد . یکبار فنداسیون طرح میده ، پول جداگانه میخواد !!! چه خبره مگه شاخ غول میشکنید که این همه پول میخواهید ؟؟؟؟؟
به کوری چشم شما هم شده ، نرم افزارهای ارزونتر و بهتر از سازه 90 هم به بازار میاند . از گرونفروش نباید خرید تا آدم بشند .
 سپاس شده توسط sani62 ، pandora ، behruz_civil ، Kmeysam6643
(1393/3/1 ، 12:12 عصر)mehrazsarafraz14 نوشته است: آقای ستوده برای ملتی که از فقیرترین کشورهای جهان هستند شما نسخه فرهنگی نپیچید لطفا . اگر میخواستیم پول تمام نرم افزارهایی که الان رو سیستم ما نصب هستش رو قانونی پرداخت کنیم الان باید حدود ده میلیون تومان پرداخت میکردیم .
شما اول اقتصاد هر ایرانی رو بررسی کنید ، بعدا بگید مفتخور . مفتخور همین شماها هستید که ی نرم افزار اونم کپی از رو نرم افزارهای دیگه ساختید ، بعدش هم همه مهندس ها رو تو خلا اطلاعاتی میخواهید بگذارید تا نخواهند بگردند نرم افزارهای مشابه پیدا کنند ، تا خودتون بتونید محصولتونو گرون به مردم بدید . دست شما واسه همه رو شده جناب آقای ستوده .
در ضمن من نمیدونم تو کدوم دفتر مهندسی کار میکنی . اینجا برای هر متر مربع نقشه ، فقط 400 تومان میدند . بنابراین باید حدود 6000 متر مربع طراحی کنیم تا پول سازه نود در بیاد . دقیقا به اندازه دو سال سهمیه نظام مهندسی تو استان من . حالا خودتون قضاوت کنید !!!!
حرف من اینه چون اینجا ایران هست و مردم از لحاظ مالی ضعیف هستند ، پس نرم افزار هم باید متناسب با قدرت مالی مردم قیمتگذاری بشه .
در ضمن من etabs mate رو میپسندم . چون مثلا همین سازه 90 ، برای هر چیزی که ارائه میده ، دائم پول میخواد . یک بار دیوار برشی طرح میده ، پول جداگانه میخواد . یکبار فنداسیون طرح میده ، پول جداگانه میخواد !!! چه خبره مگه شاخ غول میشکنید که این همه پول میخواهید ؟؟؟؟؟
به کوری چشم شما هم شده ، نرم افزارهای ارزونتر و بهتر از سازه 90 هم به بازار میاند . از گرونفروش نباید خرید تا آدم بشند .
ایتبس و سیف و سپ و اتوکد 2014 و رویت که رو سیستم ما نصبه 20000 دلار می ارزه . یعنی 60000000 تومان

(1393/2/24 ، 07:27 صبح)sotoodeh نوشته است:
(1393/2/19 ، 02:45 صبح)mehrazsarafraz14 نوشته است:
متاسفم که بگم ما ملت ايران چون به مفت خوري عادت کرديم پرداخت پول نرم افزار برامون سخته! به همين دليل دنبال آنتي ويروس کرک شده و نرم افزار قفل شکسته مي گرديم. در صورتي که اگر حق تاليف رو رعايت کنيم و اگه براي زحمات ديگران ارزش قائل باشيم و اگه توجه کنيم که پولي که بابت تهيه نسخه قانوني سازه 90 مي ديم نهاتا توي 2 يا 3 دفترچه جبران مي شه هيچوقت دنبال زيرآبي رفتن نمي رفتيم

مردم ایران خوب هستند وگرنه چرا باید دوشیفت کار کنند و پول گداپروری یارانه را مجبور باشند بگیرند.مسولیین کشور در یک کلام شاهنشاهی زندگی می کنند پس انها مفتخورند.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بهترین نرم افزار ترسیم نقشه سازه بتنی در cadکدام است؟ eaglesweem 65 44,234 1402/1/23 ، 01:15 عصر
آخرین ارسال: olda447
  دانلود آموزش نرم افزار AutoCAD Structural Detailing 2014 آریانی 13 13,202 1401/12/18 ، 05:24 عصر
آخرین ارسال: hbcivil
  قیمت سازه 90 ؟ saeed0089 17 19,324 1401/7/16 ، 01:31 عصر
آخرین ارسال: Devin
  انتخاب بهترین نرم افزار برای ترسیم ساختمان بتنی eaglesweem 31 26,010 1401/5/24 ، 10:00 صبح
آخرین ارسال: saeedmassomi
  نرم افزار لند hana_378 3 3,331 1398/1/26 ، 10:15 صبح
آخرین ارسال: Reza-MSR
  درخواست کمک در مورد نرم افزار ABAQUS sabet32 2 1,836 1395/7/19 ، 12:19 عصر
آخرین ارسال: sabet32
Rainbow نرم افزار ترسیم نقشه فولادی کد استیل m.m1313 23 14,860 1395/7/18 ، 02:14 صبح
آخرین ارسال: reza2434
  تحلیل بار لرزه ای در نرم افزار plaxis ya flac ninja25 1 2,172 1395/2/1 ، 10:52 عصر
آخرین ارسال: mortezafox
  سوال در مورد نرم افزار OpenSees halizade9965 0 1,713 1395/1/10 ، 12:03 عصر
آخرین ارسال: halizade9965
  سوال در مورد نرم افزار perform3d mrb323 15 8,998 1394/8/12 ، 12:12 صبح
آخرین ارسال: hoomantaghavi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان