موضوعها: 21
اعتبار:
11
سپاس ها 0
سپاس شده 11 بار در 5 ارسال
با سلام
من میخواستم بدونم آیا نرم افزار خارجی که مشابه نرم افزارهای ایرانی ترسیم جزئیات سازه با استفاده از خروجی ایتبس ، موجود میباشد یا نه ؟
به نظر من اگه مشابه خارجیشو پیدا کنیم ، و اگر حتی به روش قانونی آنرا سفارش بدهیم و بخریم قطعا ارزانتر از نرم افزار ایرانی باید باشه .
آخه انصافتون کجا رفته ؟ 2.5 میلیون تومان برای یک نرم افزار ؟!!!!!!
لطفا اگر کسی نرم افزار خارجی مشابه سازه90 سراغ داره ، معرفی بکنه
با تشکر
اعتبار:
11
سپاس ها 0
باسلام
من ETABS MATE رو دیدم . یعنی اون فایل دمو رو دیدم .
به نظر کامل میاد . فقط مشکلی که داشتم این بود :
تو میلگرد گذاری تیرها ، معمولا طبق جوابهای ایتبز اول یک میلگرد گذاری سرتاسری انجام میشه ، بعد هر جاییش که میلگرد اضافی خواسته باشه ، اونو میگذاریم . اما تو این فایل دمو که من دیدم ، من میلگرد گذاری سرتاسری ندیدم . اینطور به نظرم رسید که دقیقا طبق پاسخ ایتبز میلگرد میذاره . یعنی هر جایی مثبت میخواد یا منفی دقیقا بصورت محاسباتی میلگرد میذاره . یعنی منظورم اینه که میلگرد گذاریش اجرایی نیست .
شما اگه در این باره مطلبی میدونید ، لطفا به منم بگید .
با تشکر
موضوعها: 24
اعتبار:
1
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 0 ارسال
دوست محترم اصلا نیاز نیست هزینه کنید به سایت زیر سر بزنید متاسفانه سازندگان نرم افزار های ترسیم نقشه در ایران تصور می کنند کار خارقالعاده ای کرده اند و باید آنرا به قیمت گزاف بفروشند به نظر من باید از گرانفروش نخرید تا آدم شود و به قیمت عادلانه بفروشد .
PersiaCivil.ir/ConcColumnShopDraw تهیه نقشه آنلاین است.
اعتبار:
11
سپاس ها 0
آقای ستوده برای ملتی که از فقیرترین کشورهای جهان هستند شما نسخه فرهنگی نپیچید لطفا . اگر میخواستیم پول تمام نرم افزارهایی که الان رو سیستم ما نصب هستش رو قانونی پرداخت کنیم الان باید حدود ده میلیون تومان پرداخت میکردیم .
شما اول اقتصاد هر ایرانی رو بررسی کنید ، بعدا بگید مفتخور . مفتخور همین شماها هستید که ی نرم افزار اونم کپی از رو نرم افزارهای دیگه ساختید ، بعدش هم همه مهندس ها رو تو خلا اطلاعاتی میخواهید بگذارید تا نخواهند بگردند نرم افزارهای مشابه پیدا کنند ، تا خودتون بتونید محصولتونو گرون به مردم بدید . دست شما واسه همه رو شده جناب آقای ستوده .
در ضمن من نمیدونم تو کدوم دفتر مهندسی کار میکنی . اینجا برای هر متر مربع نقشه ، فقط 400 تومان میدند . بنابراین باید حدود 6000 متر مربع طراحی کنیم تا پول سازه نود در بیاد . دقیقا به اندازه دو سال سهمیه نظام مهندسی تو استان من . حالا خودتون قضاوت کنید !!!!
حرف من اینه چون اینجا ایران هست و مردم از لحاظ مالی ضعیف هستند ، پس نرم افزار هم باید متناسب با قدرت مالی مردم قیمتگذاری بشه .
در ضمن من etabs mate رو میپسندم . چون مثلا همین سازه 90 ، برای هر چیزی که ارائه میده ، دائم پول میخواد . یک بار دیوار برشی طرح میده ، پول جداگانه میخواد . یکبار فنداسیون طرح میده ، پول جداگانه میخواد !!! چه خبره مگه شاخ غول میشکنید که این همه پول میخواهید ؟؟؟؟؟
به کوری چشم شما هم شده ، نرم افزارهای ارزونتر و بهتر از سازه 90 هم به بازار میاند . از گرونفروش نباید خرید تا آدم بشند .