امتیاز موضوع:
  • 24 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث در مورد گرایش های ارشد
سلام بر همه دوستان
من می خواستم با توجه به اینکه نتایج ارشد 93 آمده است و در همین یک هفته باید انتخاب رشته انجام بشه نظر دوستان رو در مورد چهار رشته
مهندسی سازه، زلزله، خاک و پی و مدیریت ساخت بدونم
از همه عزیزانی که در این رشته ها تحصیل می کنند یا اطلاعاتی دارند خواهش می کنم نظرشون رو قرار بدن
پاسخ
(1393/2/22 ، 06:12 عصر)ok2014 نوشته است:
سلام بر همه دوستان
من می خواستم با توجه به اینکه نتایج ارشد 93 آمده است و در همین یک هفته باید انتخاب رشته انجام بشه نظر دوستان رو در مورد چهار رشته
مهندسی سازه، زلزله، خاک و پی و مدیریت ساخت بدونم
از همه عزیزانی که در این رشته ها تحصیل می کنند یا اطلاعاتی دارند خواهش می کنم نظرشون رو قرار بدن

رشته سازه و زلزله واقعا یکی هستند . پس تفاوت بین سه رشته خواهد شد . انتخاب هر کدام بستگی به علاقه شما دارد . هر سه رشته خوبند . اما مدیریت ساخت بیشتر تو بحث اجرایی می باشد . ولی مثلا من خودم فقط به سازه علاقه داشتم و سازه را هم انتخاب کردم . خودتون باید ببینید بیشتر به چه گرایشی علاقه دارید . این را هم در نظر داشته باشید که آپلای گرفتن سازه بهتر از زلزله است
پرسش و پاسخ در زمینه طراحی سازه های فولادی و بتنی در کانال تلگرام زیر
https://telegram.me/costbook
پاسخ
با سلام.
به نظر من علاقه یکی از مهمترین گزینه ها برای انتخاب رشته هست.
با انتخاب گرایش سازه شما فقط یک تخصص دارید.اما با انتخاب گرایش خاک یا ... شما در نهایت دو تخصص خواهید داشت هم تخصص لیسانس که قاعدتا سازه ای البته نه به مفهوم ارشد سازه هم تخصص در خاک یا غیره دارید.
با توجه به اینکه گرایش سازه تقریبا دیگه زیاد شده و از اون طرف هم ساختمانها در حال افزایش ارتفاع هستند لذا نیاز زیادی به گرایش خاک و پی احساس میشه.
اگر یک مهندس در یک گرایش جدید یا گرایشی که متقاضی کمی دارد زیاد تلاش نماید حتما نسبت به سایر گرایشها در چشم تر است.
البته به نظر من اگر کسی از مثلا خاک و پی فارغ التحصیل میشود باید در کارش درجه یک باشد.ان وقت خواهید دید که چقدر دنبال او خواهند بود.
تمامی حرفهایی که زدم فقط از روی تجربه ای بود که از دوستانم دیده بودم.باز هم میگم فقط علاقه شرط اول هست.
موفق باشید.
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
آموزش نرم افزار ایتبس به روش حدی
آموزش طراحی سازه های فولادی به روش حدی
تفسیر آیین نامه 2800 ویرایش چهارم

موسس و مدیر گروه پولاد سازه : مهندس سیامک حسین زاده

پاسخ
سلام
با تشکر از مهندسین که جواب دادن
منم با اصل دو تخصصی موافقم
یعنی با دانش کارشناسیت کارای ساختمانی رو انجام بده و گرایش ارشدت یه تخصص دیگه
1-اگه سازه بخونی از لحاظ تحلیلی و سازه ای خیلی قوی میشی
2-اگه خاک و پی بخونی که مهندس در بالا توضیح دادن چه فوایدی داره
3-اگه مدیریت ساخت بخونی از لحاظ اجرایی و مدیریتی پیشرفت خواهی کرد

من خودم سازه های آبی خوندم و در حال حاضر استفاده ای از رشته ام نکردم (همون کارهای ساختمانی انجام میدم)
به نظر بنده مدیریت ساخت بهتره و جای پیشرفت و آینده دارد
پاسخ
باسلام

اولین مورد برای تصمیم گیری انتخاب رشته علاقه فردی خود شما می باشد و دومین مورد که مهم است وضعیت فعلی حرفه کاری می باشد یعنی باید وضعیت کاری خود را در شرکت و ... را بررسی کنید و به این نتیجه برسید که اگر ارشد رشته به فرض خاک و پی رو بخونید چقدر برای شما و میزان درجه شغلی تان در شرکت تاثیر بیشتری نسبت به رشته زلزله را خواهد داشت و می تواند برای شما در پیشرفت کاری و در زمینه ارتقاء شغلی کمک بکند سومین مورد وضعیت بازار کار است

اما نظر خود من در زمینه رشته های ارشد با توجه به وضعیت فعلی بازار کار

1- سازه
2- زلزله
3- خاک و پی
4- مدیریت ساخت

پاینده باشید
پاسخ
دوستان گرایش هیدرولیک چطوره؟بازار کار داره؟
پاسخ
(1393/2/23 ، 01:11 صبح)hojat70 نوشته است: دوستان گرایش هیدرولیک چطوره؟بازار کار داره؟

سلام
مهندس گرایش بنده هیدرولیکه
بستگی به منطقه زندگیت داره.
در کل تعداد افرادی که در این رشته تحصیل کردن کمتره ولی بنده در حال حاضر استفاده خاصی نکردم
پاسخ
ادغام شد :

(1393/6/17 ، 11:04 عصر)ebrahim-talebi نوشته است:
دوستان سلام
یه چنتا سوال راجع به گرایش راه و ترابری داشتم
1. تو کنکور ارشد، برای کسی که میخواد راه و ترابری بخونه، تو قسمت طراحی باید هم بتن و فولاد رو بزنه هم راه و رو رو، یا فقط راه و رو؟
2. میشه بعد 3 سال از لیسانس عمران - عمران حق امضا طراحی و نظارت بگیره در حالیکه داره ارشد و دکتری راه میخونه؟
3. ماکزیمم با چه رتبه ای ( یا چه میانگین درصدی ) میشه راه و ترابری تو شهر تهران قبول شد؟
پاسخ
گرایش ژئوتکنیک
1. ماکزیمم با چه رتبه ای ( یا چه میانگین درصدی ) میشه ژئوتکنیک تو شهر تهران قبول شد؟
2. این طرحی که سازه های بالای 5 طبقه باید دفترچه ژئوتکنیک داشته باشن، راسته؟
3. میشه بعد 3 سال از لیسانس عمران - عمران حق امضا طراحی و نظارت بگیره در حالیکه داره ارشد و دکتری ژئوتکنیک میخونه؟
یعنی هم امضا سازه ( طراحی و نظارت و اجرا ) هم امضا ژئوتکنیک ؟
پاسخ
ebrahim-talebi,

1- رشته راه ترابری رشته ای می باشد که میزان ظرفیت دانشگاهی کمی دارد به همین دلیل باید رتبه خوبی در این گرایش داشته باشد . حدوداً زیر 600 در تهران
1-1 - دروس تخصصی عمران را از لیست دفترچه ارشد پیگیری کنید . لزوماً فقط دروس راه و ترابری نخواهد بود بلکه یکسری از ضرایب تغییر دارد .

2- برای نظام مهندسی فقط مدرک دوره لیسانس ملاک است .

3- بله ، گرایش ارشد برای نظام ملاک نیست . در اینصورت باید گرایش لیسانس با رشته مهندسی عمران مرتبط باشد .
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فروش کتب ارشد عمران برای کنکور ارشد omid_rch 1 1,664 1395/12/29 ، 10:35 عصر
آخرین ارسال: omid_rch
  خرید کتاب های ارشد سری عمران sajadmn2010 4 3,334 1395/11/13 ، 04:05 عصر
آخرین ارسال: zahra189509
Wink کارشناسی ارشد 95 siamak takabi 0 1,452 1395/6/1 ، 03:25 عصر
آخرین ارسال: siamak takabi
  درخواست راهنمایی برای انتخاب رشته ارشد mohamadi92 1 1,611 1395/3/31 ، 12:06 صبح
آخرین ارسال: ArshadeOmran
  تخمین رتبه ارشد 95 sajad222 1 2,488 1395/3/29 ، 06:58 عصر
آخرین ارسال: sajad222
Wink برنامه هفتگی های ارشد siamak takabi 1 1,801 1394/10/5 ، 09:32 صبح
آخرین ارسال: fsh
  بین کتاب های زیر موندم کدامشوبرای ارشد بخونم؟فوری sajadmn2010 1 1,739 1394/7/23 ، 01:18 عصر
آخرین ارسال: MSR9002
  معرفی کتب مناسب برای کنکور ارشد عمران خداداد 10 7,063 1394/7/23 ، 09:26 صبح
آخرین ارسال: sajadmn2010
  مشاوره برای کنکورکارشناسی ارشد sajadmn2010 3 2,424 1394/7/6 ، 10:21 عصر
آخرین ارسال: sajadmn2010
Smile دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور نوبت پانزدهم sas_ily 0 1,690 1394/4/7 ، 06:26 عصر
آخرین ارسال: sas_ily

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان