موضوعها: 43
اعتبار:
28
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 0 ارسال
با سلام.
به نظر من علاقه یکی از مهمترین گزینه ها برای انتخاب رشته هست.
با انتخاب گرایش سازه شما فقط یک تخصص دارید.اما با انتخاب گرایش خاک یا ... شما در نهایت دو تخصص خواهید داشت هم تخصص لیسانس که قاعدتا سازه ای البته نه به مفهوم ارشد سازه هم تخصص در خاک یا غیره دارید.
با توجه به اینکه گرایش سازه تقریبا دیگه زیاد شده و از اون طرف هم ساختمانها در حال افزایش ارتفاع هستند لذا نیاز زیادی به گرایش خاک و پی احساس میشه.
اگر یک مهندس در یک گرایش جدید یا گرایشی که متقاضی کمی دارد زیاد تلاش نماید حتما نسبت به سایر گرایشها در چشم تر است.
البته به نظر من اگر کسی از مثلا خاک و پی فارغ التحصیل میشود باید در کارش درجه یک باشد.ان وقت خواهید دید که چقدر دنبال او خواهند بود.
تمامی حرفهایی که زدم فقط از روی تجربه ای بود که از دوستانم دیده بودم.باز هم میگم فقط علاقه شرط اول هست.
موفق باشید.
موضوعها: 10
اعتبار:
16
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
1393/2/22 ، 10:12 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/2/22 ، 10:14 عصر، توسط kazembvo.)
سلام
با تشکر از مهندسین که جواب دادن
منم با اصل دو تخصصی موافقم
یعنی با دانش کارشناسیت کارای ساختمانی رو انجام بده و گرایش ارشدت یه تخصص دیگه
1-اگه سازه بخونی از لحاظ تحلیلی و سازه ای خیلی قوی میشی
2-اگه خاک و پی بخونی که مهندس در بالا توضیح دادن چه فوایدی داره
3-اگه مدیریت ساخت بخونی از لحاظ اجرایی و مدیریتی پیشرفت خواهی کرد
من خودم سازه های آبی خوندم و در حال حاضر استفاده ای از رشته ام نکردم (همون کارهای ساختمانی انجام میدم)
به نظر بنده مدیریت ساخت بهتره و جای پیشرفت و آینده دارد
موضوعها: 172
اعتبار:
82
سپاس ها 0
سپاس شده 5 بار در 0 ارسال
باسلام
اولین مورد برای تصمیم گیری انتخاب رشته علاقه فردی خود شما می باشد و دومین مورد که مهم است وضعیت فعلی حرفه کاری می باشد یعنی باید وضعیت کاری خود را در شرکت و ... را بررسی کنید و به این نتیجه برسید که اگر ارشد رشته به فرض خاک و پی رو بخونید چقدر برای شما و میزان درجه شغلی تان در شرکت تاثیر بیشتری نسبت به رشته زلزله را خواهد داشت و می تواند برای شما در پیشرفت کاری و در زمینه ارتقاء شغلی کمک بکند سومین مورد وضعیت بازار کار است
اما نظر خود من در زمینه رشته های ارشد با توجه به وضعیت فعلی بازار کار
1- سازه
2- زلزله
3- خاک و پی
4- مدیریت ساخت
پاینده باشید
موضوعها: 39
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
دوستان گرایش هیدرولیک چطوره؟بازار کار داره؟
موضوعها: 172
اعتبار:
82
سپاس ها 0
سپاس شده 5 بار در 0 ارسال
ebrahim-talebi,
1- رشته راه ترابری رشته ای می باشد که میزان ظرفیت دانشگاهی کمی دارد به همین دلیل باید رتبه خوبی در این گرایش داشته باشد . حدوداً زیر 600 در تهران
1-1 - دروس تخصصی عمران را از لیست دفترچه ارشد پیگیری کنید . لزوماً فقط دروس راه و ترابری نخواهد بود بلکه یکسری از ضرایب تغییر دارد .
2- برای نظام مهندسی فقط مدرک دوره لیسانس ملاک است .
3- بله ، گرایش ارشد برای نظام ملاک نیست . در اینصورت باید گرایش لیسانس با رشته مهندسی عمران مرتبط باشد .