امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست کمک برای طرح پلان 10 در 16،سه طبقه،6 واحدی
با سلام.
چطور می تونم همچین پلانی رو طراحی کنم که با بیشترین تعداد پارکینگ،طبق ضوابط شهرداری مطابقت داشته باشه؟اگه ممکنه کمک کنید ..
سازه بتنی
شمال:16-بسته
جنوب:16-بسته
شرق:10-کوچه 6 متری
غرب:10-بسته
پاسخ
با سلام
ابعادی که مشخص کردین مساحت زمین هست یا زیر بنا؟
اگر مساحت زمین هستش چند درصد تراکم دارین؟
از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
instagram:Irancivilengineers

پاسخ
سلام . شکل کلیه زمینه .. همشو میخام بنا بگیرم.
پاسخ
پلان پیشنهادی بنده

با این ضوابط:
قرارگیری یک پارکینگ حداقل دهانه ۲٫۵ متر
قرارگیری دو پارکینگ کنار هم حداقل دهانه ۴٫۵ متر
قرارگیری سه پارکینگ کنار هم حداقل دهانه ۷ متر
طول مورد نیاز جهت پارکینگ ۵ متر
حداقل فضای یک پارکینگ ۲٫۵*۵ متر
شعاع گردش یا طول مورد نظر جهت مانور ۵ متر
حداقل عرض در ورودی پارکینگ ۳ متر

مطمئناً از این بهتر هم میشه رسم کرد.
موفق و موید باشید

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   MS Khoshkalam.rar (اندازه: 916.81 KB / تعداد دفعات دریافت: 95)

پاسخ
عاشق این همه دانلودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... و اندکی شعور ... ممنون از بابت راهنمایی و البته ترسیم پلان پیشنهادی ...
انباری ها رو میشه پشت اون ماشین تکی،قرار داد؟یا جای دیگه رو پیشنهاد میکنین؟
منظور از دهانه، دیوار به دیواره یا بر تا بر ستون؟
برای اون قسمت که 3 تا ماشین گذاشتین،با توجه به فاصله 8/5 متری،ستون گذاری چجوری بشه؟
تقسیم بندی واحدهای بالا رو لحاظ کردین که تا حدودی مساوی باشن؟؟
ببخشید که سوالام زیاد شد .. چون شنیدن شهرداری بعدها موقع پایانکار خیلی گیر میدن به این موضوع .. انباری ها چی؟
پاسخ
با سلام
.یه پلان پروژه با این ابعاد از دوران دانشجوییم مونده بود
ببینید این به دردتون می خوره یا نه

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   parking.rar (اندازه: 43.98 KB / تعداد دفعات دریافت: 30)
پاسخ
با سلام
تشکر مهم نیست!باور کنید!
با توجه به درخواست شما پلان رو پیشنهاد دادم.
فرمودین که با حداکثر ظرفیت ماشین.بنابراین با خودم گفتم انباریها که میتونه پشت بوم قرار بگیره.چون کمتر از سه طبقه است پس آسانسور نیاز نیست و چون دو واحد است،اتاق پله باید جایی قرار بگیرد که دسترسی به دو واحد را داشته باشد.
مطمئنا در اینجا دهانه منظور بر تا بر ستون نیست.
ستون گذاری مابین اون سه ماشین میتونه بعداز ماشینی که مستقیم قرار گرفته باشه.(سمت چپ ماشین)
تقسیم بندی واحدها چون راه پله تقریبا وسط قرار داره میشه متراژ واحد ها رو مساوی قرار داد.

البته تا جایی که بنده اطلاع دارم ابتدا نقشه های معماری توسط شهرداری باید تایید شود و سپس پروانه ساخت داده میشود.

موفق و موید باشید.

پاسخ
(1393/2/27 ، 12:43 صبح)زینب خوش کلام نوشته است: سلام . شکل کلیه زمینه .. همشو میخام بنا بگیرم.
سلام
سرکار خانم دست شما نیست که هر مقدارخواستید بنا بگیرید
تراکم منطقه ای تعیین کننده در مجوز ساخت هست.

پاسخ
مرسی مهندس خیرالهی و mimnoon. من روی این "قدر نشناسی" حساسم خواه به پُز مبارک بعضی ها بر بخوره خواه خیلی ها مثل شما همکار گرامی با فروتنی توجهی بهش نکنین ولی اگه "تشکر" در مقابل انجام کاری نیاز نبود، اونوقتش مثلا دکتر قالیبافیان هم هرگز اون جمله معروفشو به کار نمیبرد!!!!
واقعا گاهی وقتا یخورده "شعور" لازمه که متاسفانه ... البته دست خود اونا نیس که "تشکر" نمیکنن .. حالا توی وبلاگ ها شاید بشه گفت دادن نظر و تشکر کردن سخت باشه یخورده!!! اما توی سایت ها که فقط یه دکمه رو باید زد، دیگه آخر بی انصافیه ... بی انصافیی درست مثل جواب دادن بعضیا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بگذریم ... مهم شما همکارا هستین که مواقع مشکلات به داد آدم می رسید نه مثل بعضیا که"دلداری که بلد نیستن هیچ عوضش ..."
پاسخ
(1393/2/27 ، 11:06 عصر)زینب خوش کلام نوشته است: مرسی مهندس خیرالهی و mimnoon. من روی این "قدر نشناسی" حساسم خواه به پُز مبارک بعضی ها بر بخوره خواه خیلی ها مثل شما همکار گرامی با فروتنی توجهی بهش نکنین ولی اگه "تشکر" در مقابل انجام کاری نیاز نبود، اونوقتش مثلا دکتر قالیبافیان هم هرگز اون جمله معروفشو به کار نمیبرد!!!!
واقعا گاهی وقتا یخورده "شعور" لازمه که متاسفانه ... البته دست خود اونا نیس که "تشکر" نمیکنن .. حالا توی وبلاگ ها شاید بشه گفت دادن نظر و تشکر کردن سخت باشه یخورده!!! اما توی سایت ها که فقط یه دکمه رو باید زد، دیگه آخر بی انصافیه ... بی انصافیی درست مثل جواب دادن بعضیا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بگذریم ... مهم شما همکارا هستین که مواقع مشکلات به داد آدم می رسید نه مثل بعضیا که"دلداری که بلد نیستن هیچ عوضش ..."
سلام
ابن هم دلداری :
سرکار خانم غم ودردت بخوره توسر اونیکه بد تورو میخواد الهی که رنگ ذلت نبینی
نبینم یه وقتی خدای ناکرده مشکلی چیزی سنوالی کمبودی گرفتاری ای نصیبت بشه.
اوا خاک توسرم چه طوری جرات کردم مقررات شهرداری را در جواب پست شما مطرح کنم.بازم میگم شعور که ندارم نمی فهمم دیگه.نه تشکر بلدم ونه دلداری!!

پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل در اکتیو کردن اتوکد (درخواست کمک) sajad222 13 31,007 1398/5/9 ، 11:40 صبح
آخرین ارسال: sd70
  تفاوت پلان موقعیت و پلان کروکی samisoft 1 4,019 1396/9/2 ، 10:32 عصر
آخرین ارسال: Arya68
  مشکل در کشیدن پلان فونداسیون crywolf222 3 2,365 1395/9/15 ، 12:47 عصر
آخرین ارسال: علی بهنیا
  راهنمایی در مورد نحوه ترسیم برش در پلان معماری معمارجوان 7 9,598 1395/8/12 ، 08:37 عصر
آخرین ارسال: ماهرز
  سوالی در مورد پلان تیر ریزی samisoft 3 5,187 1394/6/31 ، 10:41 صبح
آخرین ارسال: engineerrosta
  نحوه رسم پله دایره ای در پلان وبرش ونما nagin 12 19,416 1394/5/3 ، 03:47 عصر
آخرین ارسال: MINA05
  درخواست express tools در کد hamidreza lord 2 2,399 1394/4/2 ، 08:02 عصر
آخرین ارسال: hamidreza lord
  (سوال در رابطه با توکد) پلان 5 طبقه با کاربرد آموزشی farzad4m 64 20,935 1393/12/16 ، 10:09 عصر
آخرین ارسال: omid_rch
  بهترین نرم افزار برای طراحی داخلی ونما sajadsabouri 0 1,810 1393/12/2 ، 07:40 عصر
آخرین ارسال: sajadsabouri
  سوالی ساده برای شما ولی سخت برای من maryam68 8 4,682 1393/11/26 ، 11:58 عصر
آخرین ارسال: ebrahimkazemi51

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان