با این ضوابط:
قرارگیری یک پارکینگ حداقل دهانه ۲٫۵ متر
قرارگیری دو پارکینگ کنار هم حداقل دهانه ۴٫۵ متر
قرارگیری سه پارکینگ کنار هم حداقل دهانه ۷ متر
طول مورد نیاز جهت پارکینگ ۵ متر
حداقل فضای یک پارکینگ ۲٫۵*۵ متر
شعاع گردش یا طول مورد نظر جهت مانور ۵ متر
حداقل عرض در ورودی پارکینگ ۳ متر
مطمئناً از این بهتر هم میشه رسم کرد.
موفق و موید باشید
از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
1393/2/27 ، 01:23 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/2/27 ، 03:04 عصر، توسط زینب خوش کلام.)
عاشق این همه دانلودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... و اندکی شعور ... ممنون از بابت راهنمایی و البته ترسیم پلان پیشنهادی ...
انباری ها رو میشه پشت اون ماشین تکی،قرار داد؟یا جای دیگه رو پیشنهاد میکنین؟
منظور از دهانه، دیوار به دیواره یا بر تا بر ستون؟
برای اون قسمت که 3 تا ماشین گذاشتین،با توجه به فاصله 8/5 متری،ستون گذاری چجوری بشه؟
تقسیم بندی واحدهای بالا رو لحاظ کردین که تا حدودی مساوی باشن؟؟
ببخشید که سوالام زیاد شد .. چون شنیدن شهرداری بعدها موقع پایانکار خیلی گیر میدن به این موضوع .. انباری ها چی؟
با سلام
تشکر مهم نیست!باور کنید!
با توجه به درخواست شما پلان رو پیشنهاد دادم.
فرمودین که با حداکثر ظرفیت ماشین.بنابراین با خودم گفتم انباریها که میتونه پشت بوم قرار بگیره.چون کمتر از سه طبقه است پس آسانسور نیاز نیست و چون دو واحد است،اتاق پله باید جایی قرار بگیرد که دسترسی به دو واحد را داشته باشد.
مطمئنا در اینجا دهانه منظور بر تا بر ستون نیست.
ستون گذاری مابین اون سه ماشین میتونه بعداز ماشینی که مستقیم قرار گرفته باشه.(سمت چپ ماشین)
تقسیم بندی واحدها چون راه پله تقریبا وسط قرار داره میشه متراژ واحد ها رو مساوی قرار داد.
البته تا جایی که بنده اطلاع دارم ابتدا نقشه های معماری توسط شهرداری باید تایید شود و سپس پروانه ساخت داده میشود.
موفق و موید باشید.
از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
مرسی مهندس خیرالهی و mimnoon. من روی این "قدر نشناسی" حساسم خواه به پُز مبارک بعضی ها بر بخوره خواه خیلی ها مثل شما همکار گرامی با فروتنی توجهی بهش نکنین ولی اگه "تشکر" در مقابل انجام کاری نیاز نبود، اونوقتش مثلا دکتر قالیبافیان هم هرگز اون جمله معروفشو به کار نمیبرد!!!!
واقعا گاهی وقتا یخورده "شعور" لازمه که متاسفانه ... البته دست خود اونا نیس که "تشکر" نمیکنن .. حالا توی وبلاگ ها شاید بشه گفت دادن نظر و تشکر کردن سخت باشه یخورده!!! اما توی سایت ها که فقط یه دکمه رو باید زد، دیگه آخر بی انصافیه ... بی انصافیی درست مثل جواب دادن بعضیا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بگذریم ... مهم شما همکارا هستین که مواقع مشکلات به داد آدم می رسید نه مثل بعضیا که"دلداری که بلد نیستن هیچ عوضش ..."
1393/2/27 ، 11:38 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/2/27 ، 11:54 عصر، توسط chili.)
(1393/2/27 ، 11:06 عصر)زینب خوش کلام نوشته است: مرسی مهندس خیرالهی و mimnoon. من روی این "قدر نشناسی" حساسم خواه به پُز مبارک بعضی ها بر بخوره خواه خیلی ها مثل شما همکار گرامی با فروتنی توجهی بهش نکنین ولی اگه "تشکر" در مقابل انجام کاری نیاز نبود، اونوقتش مثلا دکتر قالیبافیان هم هرگز اون جمله معروفشو به کار نمیبرد!!!!
واقعا گاهی وقتا یخورده "شعور" لازمه که متاسفانه ... البته دست خود اونا نیس که "تشکر" نمیکنن .. حالا توی وبلاگ ها شاید بشه گفت دادن نظر و تشکر کردن سخت باشه یخورده!!! اما توی سایت ها که فقط یه دکمه رو باید زد، دیگه آخر بی انصافیه ... بی انصافیی درست مثل جواب دادن بعضیا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بگذریم ... مهم شما همکارا هستین که مواقع مشکلات به داد آدم می رسید نه مثل بعضیا که"دلداری که بلد نیستن هیچ عوضش ..."
سلام
ابن هم دلداری :
سرکار خانم غم ودردت بخوره توسر اونیکه بد تورو میخواد الهی که رنگ ذلت نبینی
نبینم یه وقتی خدای ناکرده مشکلی چیزی سنوالی کمبودی گرفتاری ای نصیبت بشه.
اوا خاک توسرم چه طوری جرات کردم مقررات شهرداری را در جواب پست شما مطرح کنم.بازم میگم شعور که ندارم نمی فهمم دیگه.نه تشکر بلدم ونه دلداری!!