سلام بر مهندیس عزیز دوستان من میخوام درس تحلیل سازه رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم یک منبع میخوام که درس تحلیل رو به صورت عالی توضیح داده باشه.خواهشا اگه منبع خوبی سراغ دارین بهم معرفی کنید منبعی که هم به درد ارشد بخور وهم به درد امتحان دانشگاه
منبع خوب برای تحلیل سازه ها ؟
|
1393/3/21 ، 07:47 عصر
با سلام
فکر کنم اکثر دانشجویان برای تحلیل در دانشگاه کتاب مهندس طاحونی رو مطالعه کنند.اما از اونجایی که شما عجله دارین چند مجموعه آموزش تحلیل 1 در همین وبسایت موجود هست که با ورود به بخش تحلیل سازه براحتی میتوانید به آنها دسترسی داشته باشید.(البته صحت موضوعات بر عهده خود شما هست) اما برای ارشد کتاب تحلیل سری عمران بنظرم منبع خیلی خوبی هست.اگر هم مایل باشید میتوانید فصل اول آن را از لینک زیر دانلود بفرمائید. http://www.serieomran.com/index.php?opti...-&catid=10: موفق و موید باشید. از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی [URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) instagram:Irancivilengineers
1393/3/21 ، 07:52 عصر
مهندس خیر الهی عزیز مرسی سری عمران به درد بخور هست برای امتحان دانشگاه یا فقط به درد تست زنی میخوره؟
1393/3/21 ، 07:55 عصر
این کتاب در حالت کلی بسیار روان و قابل فهم توضیح داده شده.
اگر در مفهوم مشکل دارید میتوانید از توضیحات این کتاب کمک بگیرید و برای حل تمرین از کتابهایی مثل مهندس طاحونی و یا مهندس مجید بدیعی استفاده کنید. اگر فصل اول رو نگاهی بیاندازید حتماً متوجه عرض بنده خواهید شد. موفق و موید باشید. از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی [URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) instagram:Irancivilengineers
1393/3/21 ، 09:53 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/3/21 ، 10:06 عصر، توسط siamak_meybodi.)
با سلام.
اگر برای کنکور ارشد دانشگاه آزاد رشته ی عمران منبع میخواهید کتاب تحلیل دکتر پنام زرفام را توصیه میکنم. درسنامه ی قوی نداره ولی تستهای بسیار خوبی داره.کتابهای سری عمران هم کتابهای بسیار خوبی هستند. اگر سوالات سالهای قبل دانشگاه ازاد مخصوصا 88 تا 92 را مطالعه بفرمایید ،متوجه میشوید که سوالات تقریبا از کتاب ایشون بوده. البته سوالات امسال اینگونه نبودند.در کل کتاب بسیار خوبی هست برای کنکور دانشگاه ازاد.تستهای بسیار خوبی داره. برای منبع درسی هم همانطور که مهندس خیر الهی عزیز فرمودند کتاب اقای طاحونی بسیار روان است. کتابهای زیادی برای منبع تحلیل سازه ها وجود دارند بعد از تحلیل سازه های اقای طاحونی برای تسلط بیشتر می توانید از سایر کتب ،مثل : کتاب دو جلدی تحلیل سازه های دکتر رضایی پژند و دکتر مویدیان و منابع دیگر استفاده نمایید. موفق باشید. [URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
آموزش نرم افزار ایتبس به روش حدی آموزش طراحی سازه های فولادی به روش حدی تفسیر آیین نامه 2800 ویرایش چهارم موسس و مدیر گروه پولاد سازه : مهندس سیامک حسین زاده
1393/3/22 ، 10:22 صبح
sajad.mn2010 ,
بهتر بود سوال خود را در تاپیک مخصوص به خود قرار می دادید . تاپیک مرتبط : http://www.mycivil.ir/forum/Thread-%D9%8...8%A7%D9%86 معرفی چند کتاب تحلیل سازه : بهتر است حتماً یک کتاب مرجع ( دانشگاهی ) داشته باشید . همانند کتاب تحلیل سازه های اردشیر اطیابی ، تحلیل سازه مهندس طاحونی و یا حجت ا.. عادلی کتاب های کمکی می تواند تحليل سازه دكتر عرفاني انتشارات گاج و یا کتاب تحلیل سازه های انتشارات سری عمران و کتاب حل مسئله ( مجموعه سوالات تحلیل سازه اردشیر اطیابی ) باشد . پاینده باشید
1393/3/22 ، 11:27 صبح
(1393/3/21 ، 07:36 عصر)sajad.mn2010 نوشته است: من خودم تحلیل سازه را 4بارخوندم سری عمران-هرتستی که بگی بهترین راه این است بشینی سوالهای طاحونی را کامل حل کنی سلام اکثر دوستان کتاب طاحونی رو معرفی کردن ولی من هم یه کتاب سراغ دارم که برای شروع یاد گیری تحلیل سازه بد نیست کتاب دکتر رحیمیان لینک دانلود کتاب رو هم گذاشتم ان شاء الله به کارتون بیاد [URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان