امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امتیازات: 2.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طراحی فونداسیون بتنی برای پله فلزی
سلام دوستان
من میخوام برای یه پله فلزی که چهار تا ستون قوطی داره و وزنش حدود 15 تن هست یه فونداسیون بتنی طراحی کنم.
این پله فلزی قراره توی یه شفت برای ایستگاه مترو به کار بره.
یعنی الان یه شفت با عمق 18 متر حفاری شده و قراره این پله از روی زمین ارتباط رو با کف شفت برقرار کنه
بار زنده 2 تن هست و بار مرده هم همون 15 تن.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
با ایتبس باید طراحی کنم؟ چطوری باید توی ایتبس ترسیمش کنم؟آخه کلی جزئیات داره مثل نرده هاش و خود پله ها
از الگوهای آماده سیف نمیشه استفاده کرد؟
بازم ممنون
پاسخ
Sad 
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
سلام
برای محاسبه فونداسیون نیازی به در نظر گرفتن جزئیات پله نیست فقط کافیه نیروهای مورد نظر را به سیف انتقال داده و اقدام به طراحی فونداسیون
نمائید
tabriz-project.com
پاسخ
سلام
در این حالت که فقط پله داریم اتفاقا نمی توان بار را به چهار ستون وارد وانتقال داد چون با این کار فقط نیروهای محوری منتقل می شود.
به نظر من در ایتبس مدلش کنید .نیازی به مدل کردن نرده ها نست بار مهادل آنها را به تیر فلزی زیرشان وارد کنید.پاگردهارا هم رسم وبارگذاری کنید وبار رمپها هم به صورت خطی به دوانتهای رمپ وارد شود.
پاسخ
فایل که در ایتبس مدل سازی میشه و نیروهای که به سیف منتقل میشه فقط شامل بار محوری نیست تمام نیروهای مورد نظر برای طراحی فونداسیون به سیف انتقال
داده می گردد
موفق باشی
tabriz-project.com
پاسخ
Sad 
ممنون آرش جان.
مشکل اینجاست که نمیدونم توی ایتبس دقیقا چه چیزهایی رو باید مدل کنم؟
راستش خیلی ایتبس بلد نیستم!!!!. یعنی چهارتا ستون در نظر بگیرم و بار مرده و زنده رو بهش وارد کنم بعد برای سیف خروجی بگیرم؟
اگه بخوام فونداسیون یکپارچه طراحی کنم یا اینکه برای هر ستون جدا طراحی کنم. چیکار باید کنم؟
پاسخ
(1393/4/2 ، 10:45 عصر)chili نوشته است:
سلام
در این حالت که فقط پله داریم اتفاقا نمی توان بار را به چهار ستون وارد وانتقال داد چون با این کار فقط نیروهای محوری منتقل می شود.
به نظر من در ایتبس مدلش کنید .نیازی به مدل کردن نرده ها نست بار مهادل آنها را به تیر فلزی زیرشان وارد کنید.پاگردهارا هم رسم وبارگذاری کنید وبار رمپها هم به صورت خطی به دوانتهای رمپ وارد شود.

ممنون دوست عزیز. مشکلی که دارم اینه که بلد نیستم چطوری مدلش کنم؟ پاگردها رو مثل سقف مدل کنم؟ رمپها رو چجوری باید مدل کنم؟

پاسخ
سلام
خواهش میکنم
روشهای مختلفی برای مدل سازی و بارگذاری اتاق پله در نرم افزار وجود دارد یکی از روشها اینه که پله را به صورت واقعی مدل کنی(باپاگرد و بازشو)
یعنی بار پله تقریبا به صورت مساوی بین ستون های محل گردش پله ها(که درنیمه طبقه های پاگرد به ستون ها وارد میشه) و خود پاگرد توزیع بشه که این کار دقیق می باشد
یک روش ساده دیگر هم اینکه پله را به صورت سایر کف های طبقات مدل کرده و بارهای مورد نظر پله ها را وارد میکنی
بعد از بارگذاری پله وتحلیل فایل مورد نظر را به سیف انتقال داده و اقدام به طراحی فونداسیون مربوطه میکنی
tabriz-project.com
پاسخ
(1393/4/5 ، 10:10 عصر)آرش نقیبی نوشته است:
سلام
خواهش میکنم
روشهای مختلفی برای مدل سازی و بارگذاری اتاق پله در نرم افزار وجود دارد یکی از روشها اینه که پله را به صورت واقعی مدل کنی(باپاگرد و بازشو)
یعنی بار پله تقریبا به صورت مساوی بین ستون های محل گردش پله ها(که درنیمه طبقه های پاگرد به ستون ها وارد میشه) و خود پاگرد توزیع بشه که این کار دقیق می باشد
یک روش ساده دیگر هم اینکه پله را به صورت سایر کف های طبقات مدل کرده و بارهای مورد نظر پله ها را وارد میکنی
بعد از بارگذاری پله وتحلیل فایل مورد نظر را به سیف انتقال داده و اقدام به طراحی فونداسیون مربوطه میکنی
ممنون. اتفاقا کار دقیقی نمیخوام. یعنی بصورت ساده که باشه و سریعتر بشه بهتره
من برای این کار چهارتا ستون قوطی طراحی کردم. بعد چون که 7 تا پاگرد باید داشته باشه منم تعداد طبقات رو زدم 6 تا . بعد توی قسمت تعریف مصالح، همه چیز رو فلزی انتخاب کردم. و اون قسمت پایین هم گرید اونلی زدم. فاصله طبقات هم چون فاصله پاگردها 2/5 بود منم همین فاصله رو برای طبقات دادم
به نظر شما اگه چهار تا ستون و یک طبقه در نظر بگیرم و بعد 15 تن بار مرده و 2 تن بار زنده بهش وارد کنم درسته؟ بعدش میتونم توی سیف خروجی بگیرم؟

پاسخ
ممنون از دوستانی که جواب دادن
ادامه سوالم در مورد بارگذاری این پله ست. میخوام بدونم باید پله بصورت بار نقطه ای بارگذاری کنم؟
چون من فقط اومدم 15 تن بار مرده رو به ستون ها و تیرها دادم و کف براش تعریف نکردم.
وقتی تو قسمت Assign می خوام بار رو اعمال کنم فقط 4 تا قسمت برای بارگذاری داره در حالی که من 8 تا ستون دارم. اینم شکلش
[تصویر:  Loading_in_Etabs.jpg]
میخواستم بدونم باید براش کف تعریف کنم؟
فایل ایتبس ش رو هم اتچ کردم. این چند تا هم عکس های پله ای هست که قراره مدلش کنم
[تصویر:  IMG_20140614_122340188.jpg]

فایل‌(های) پیوست شده
.zip   1.zip (اندازه: 105.85 KB / تعداد دفعات دریافت: 50)
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  جنس میلگردهای آرماتور بندی در فونداسیون ساختمان ahanresan 1 2,112 1401/1/4 ، 01:03 عصر
آخرین ارسال: mehdipanahi
  طراحی دال پله engineerrosta 0 1,058 1397/7/13 ، 04:05 عصر
آخرین ارسال: engineerrosta
  صفرتاصد طراحی پی گسترده بوسیله Safe 12.1.1 Big A 2 2,141 1395/6/30 ، 08:48 عصر
آخرین ارسال: Big A
  سنگ چینی زیر فونداسیون bijan salari 1 3,940 1394/12/23 ، 11:28 عصر
آخرین ارسال: behruz_civil
  نحوه کنترل نشست فونداسیون amir175 5 6,659 1394/12/18 ، 12:58 صبح
آخرین ارسال: amir175
  پی بتنی موجود ronhill 1 1,915 1394/4/17 ، 02:52 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  هزینه طراحی فونداسیون 600 متری با شمع brightmoon 0 1,817 1394/4/15 ، 08:44 عصر
آخرین ارسال: brightmoon
  سوال در مورد دال بتنی elyas64 2 1,941 1394/3/29 ، 03:58 عصر
آخرین ارسال: elyas64
  میلگرد خمشی عرضی فونداسیون ها mehdipanahi 22 14,049 1394/2/30 ، 09:50 عصر
آخرین ارسال: siamak_meybodi
  راهنمایی درباره نحوه طراحی پی مخازن hamid1002 4 5,973 1393/8/12 ، 05:10 عصر
آخرین ارسال: mlamei

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان