نظرسنجی: شما هنگام انتخاب رشته تحصیلی خود از کدام استفاده کردید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
تشویق های دیگران برای انتخاب رشته
0%
0 0%
شناخت زمینه های شغل مناسب
20.00%
2 20.00%
علاقه
80.00%
8 80.00%
در کل 10 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنامه شما فارغ التحصیلان برای آینده
Question 
با سلام
من با ایجاد این تاپیک از دوستان مای سیویل می خواهم که با دقت نظر در بحث شرکت کنند تا همه بهره ببریم در این تاپیک بنده می خواهم میزان درک شما از رشته عمران و اینکه چرا رشته عمران رو برای شغل آینده انتخاب کردید و آیا بحث فقط علاقه به این رشته تحصیلی است و یا بحث ساخت و ساز در کشور بوده که همه به سراغ این رشته می آیند واقعا آیا ما در هنگام انتخاب رشته در همان ابتدای کارنباید زمینه های شغلی را بشناسیم که رشته ای را انتخاب نماییم برای ما مثمر ثمر باشه و یا از هر که هر چه را شنیدیم و دیدیم باید همان کار را انجام دهیم؟
از نظر بنده ما به دنبال تقلیدیم و هر که هر کاری رو می کنه ما هم می خواییم همون کار رو کنیم و این خیلی بده و می تونه عواقب بدی داشته باشه و می تونه آینده ما رو خراب کنه و یا شاید هم برای بعضی ها خوب.
بهر حال می بایست در هر کاری فکر و پیش بینی های لازم رو در نظر بگیریم که به بی راهه نریم البته چراغ های راهنمایی که در زندگی مان هست هم نباید دوری جست زیرا ما را به بیراهه می برند.
منتظر نظرات شما در این زمینه هستیم.
تشکر و اعتبار یادتون نره
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد

پاسخ
با سلام دوباره
هنوز امیدوارم شما در این بحث شرکت نمایید.
موفق باشید
تشکر و اعتبار یادتون نره

پاسخ
سلام دوست عزیز...
خودم:
مهندسی عمران-عمران فارغ التحصیل سال91
1.5 ماه خدمتو تموم کردم
الانم.....
پاسخ
بیکار...
1 سال مونده واسه امتحان نظام مهندسی
دفترچه محاسبات سازه ای با etabs کار کردم و بلدم ولی متاسفانه الان اینجا کار ساخت و ساز بشدت کاهش یافته..
پاسخ
دوستان کسی نیس؟
پاسخ
منظور بنده از ایجاد تاپیک اینکه الان ما بعد از تحصیل بیکار هستیم و یا صاحب شغل هستیم نیست منظورم این است که مایی که در ابتدای کار یعنی موقعی که می خواهیم پا به مسیری بگذاریم که تاثیر بر آینده ی ماست هیچ راهنمایی برای ما نیست که ما را از اتفاقات آینده یک رشته آشنا و آگاه کند و موقعی که ما وارد مسیری می شویم بعد ها متوجه می شویم اشتباه کردیم و هیچ راه برگشتی هم نداریم که گذشته رو جبران کنیم و گذشته ها هم گذشته و نمیشه دوباره انتخاب رو درست کرد لبته این موضوع برای همه صدق نمی کنه.
پس با این وجود این مسئله خیلی مهمه که ما وقتی انتخاب رشته می کنیم واقعا اون رشته رو بر اساس نیاز کشور ور ضمن با علاقه در همان اوایل کار که پا به عرصه می گذاریم درست انتخاب کنیم و این مسئله به نظر من سوای از علاقه به رشته ای خاص داره و کسی که به رشته ای علاقه ذاتی داشته باشه موفقه ولی یک کسی که با ابهام رشته ای رو برای تحصیل انتخاب کرده و الان دنبال شغلی براش می گرده به سختی براش شغل پیدا می شه چون علاقه ای برای او شغل توی ذاتش نبوده و اگر هم شغل پیدا کنه زیاد با رغبت توی اون رشته کار نمی کنه چون از ابتدای مسیر با سردر گمی این رشته رو انتخاب کرده.
تشکر و اعتبار یادتون نره

پاسخ
واقعیتش همه ما اون رشته یا حرفه ای رو که میخوایم و بهش علاقه داریم رو 100% نمیتونیم انتخاب کنیم...
بعضی مواقع بعد ی مدت به اون رشته علاقمند میشیم...
بعضی وقتها مجبور به کناره گیری میشیم..
در موقع انتخاب رشته هم در دوران خاصی از زندگی هستیم، جوانی و خامی...
پس نقش مشاور اینجا خیلی مهمه...
پاسخ
خداروشکر کشور ما هم...
اینهمه فارغ التحصیل؟
اینهمه بیکاری و مدعی...
بنظرم ورودی دانشگاه باید سخت باشه ولی اینجا؟
الانا دیگه ورودی و خروجی رو میشه باهم تموم کرد..
مدرک...مدرک...
پاسخ
شاید باورش سخت باشه...
شغل دوستامو براتون بگم..
کار عیب و ننگ نیس ولی داشته باشین..
مهندس صنایع: سوپرمارکت
مهندس صنایع غذایی: مغازه عطر و ادکلن
مهندس ماشین آلات کشاورزی: میوه فروش
.
.
.
نظر دوستان؟
پاسخ
درسته دوست من همینه ما کسی نبود که به ما راهی نشون بده و ما هم بعضا نه همه به بعضی رشته ها روی آوردیم که اکثرا توی اون رشته ها موفق نبودیم...
من این حرفها رو نمی زنم که بگم کشور ما اینجوریه یا اونجوریه کاری به این ندارم کار به این دارم که متاسفانه ما خودمون طوری رفتار می کنیم که سر خودمون کلاه می گذاریم مثلا ما توی مدرسه و دانشگاه به جای اینکه بیاییم درس رو واقعا طوری به دانش آموز القا کنیم که ماندگار باشه و طوری درس و یاد بگیره که توی سن مورد نظر مثلا در پایان دوره اول دبیرستان که می خواهد انتخاب رشته کنه بتونه راه رو از بیراه تشخیص بده و خودش بتونه توی این سن تشخیص بده و بفهمه ولی کی می فهمه بعد از اینکه یکی دو سال تحصیل می کنه توی دانشگاه اونموقع است که هوش میاد سر جاش و می فهمه که چه کار کرده با خودش و سرنوشتش چه شده و این مشکل اکثر ماست
اینطور نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر و اعتبار یادتون نره

پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  استفاده از پیچ و مهره برای مصارف مختلف diacobolt 0 1,857 1398/8/19 ، 05:45 عصر
آخرین ارسال: diacobolt
  درخواست راهنمایی برای گرفتن نمایندگی پونه پورعلی 10 4,718 1396/4/13 ، 10:30 صبح
آخرین ارسال: acsan
  درخواست کمک برای سایت مهندسان مشاور الکساندر گیپ؟؟؟!!! زینب خوش کلام 2 2,536 1396/2/5 ، 09:54 عصر
آخرین ارسال: gilivy71
Lightbulb درخواست راهنمایی برای امریه مهندس عمران fardinf 1 2,160 1395/8/2 ، 08:04 صبح
آخرین ارسال: mehrazsarafraz14
  راهنمای برای انتخاب لپ تاپ afshin_ipe 4 2,628 1395/7/27 ، 08:06 عصر
آخرین ارسال: saber2r
  آینده شغلی عمران sajadmn2010 5 2,954 1395/7/25 ، 07:02 عصر
آخرین ارسال: saber2r
  پیشنهاد نام برای شرکت مربوط به عمران (نقشه برداری-ساختمانی و ....) memar-ayande 2 5,345 1395/7/7 ، 11:30 صبح
آخرین ارسال: memar-ayande
  کمک برای حل سوال farzad2174 0 1,365 1395/3/18 ، 03:04 عصر
آخرین ارسال: farzad2174
  چگونگی استفاده از جمع سپاری برای رونق کسب و کار ( قسمت دوم) Manciple 0 1,378 1395/2/30 ، 07:23 عصر
آخرین ارسال: Manciple
  کمک برای حل سوالات اسخخدامی شهرداری سال 92 salimpoor 3 1,903 1394/10/14 ، 12:41 صبح
آخرین ارسال: ailll

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان