امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 3.16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویرایش عکس
سلام
ممنون می شم راهنماییم کنید که چطور می تونم یک عکس رو که کپی کردم در اتوکد روی کل عکس یک رنگ بذارم طوریکه عکس دیده بشه و فقط یک حالتی بشه شبیه به اینکه کاغذ پوستی روی عکس گذاشته شده. ممنون از وقتی که می زارید.
پاسخ
برای ویرایش عکس از فتوشاپ استفاده کنید
عکس اصلی را انتخاب کنید
بعد گزینه new layer را انتخاب کنید و یک لایه جدید روی اون می تونید ایجاد کنید بعد سمت راست صفحه اگر روی لایه ایجاد شده کلیک کنید میتونید اونو کمرنگ تر تنظیم کنید
پاسخ
ممنون که جواب دادید. فتوشاپ ندارم و می خوام روی عکس یک سری ترسیم ها انجام بدم. وقتی خودم چیزی در اتوکد ترسیم کنم می تونم به همین روش یک لایه کمرنگ رنگ روش بزارم اما الان که عکس رو گذاشتم وقتی رنگ می زارم دیگه عکس دیده نمی شه
پاسخ
برای اینکار ابتدا روی قسمت مورد نظر یک دایره یا مستطیل یا مربع رسم کنید که یک لایه جداگانه باشد ( یا هر شکل دیگه)
فرمان gradient را انتخاب کنید و one color را انتخاب کنید رنگ مورد نظر را انتخاب کنید و add pick poients را بزنید
و دوبار اینتر کنید
قسمت مورد نظر با رنگ دلخواه مشخص می شود اما پرنگ است برای کم رنگ کردن یک لایه جدید new layer انتخاب کنید و trans اون را روی 70 یا 80 قرار دهید
پاسخ
ممنونم واقعا لطف کردید. الان با این روشی که گفتید در اتوکد درست شد دقیقا همون چیزی که مورد نیازم بود. اما برای خروجی فایل پی دی اف دوباره به همون شکل می شه و رنگ روی تصویر رو می پو شونه
پاسخ
برای ذخیره کردن به صورت عکس jpg
در ویندوز 7 منوی start قسمت serch عبارت sni را تایپ کنید و اینتر بزنید ( صفحه ای برای عکس گرفتن از صفحه باز می شود)
عکس را انتخاب کنید و save کنید
با فرمت jpg ذخیره می شود به همان شکل
پاسخ
به روشی که گفتید نشد اما با پرینت اسکرین ازش عکس گرفتم. ممنون از وقتی که گذاشتید.
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ویرایش بلوک های غلط؟؟ hariva 0 1,144 1396/7/27 ، 11:37 عصر
آخرین ارسال: hariva
  مشکل در عدم ویرایش متن و اعداد در کد hamid.barati 4 4,573 1393/5/22 ، 11:42 صبح
آخرین ارسال: hamid.barati
  در قسمت ویرایش سبک اندازه گذاری کاربرد baceline spasing رو پیدا نکردم mohsen_1363 2 2,056 1392/5/25 ، 12:01 صبح
آخرین ارسال: mohsen_1363

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان