1393/5/7 ، 10:34 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/5/7 ، 10:35 عصر، توسط mortezaomidi.)
با سلام ؛
دوستان دلیل این پیغام خطا بعد از کرک نمودن نرم افزار چی میتونه باشه ؟ در ضمن وقتی میخوام استفاده کنم این مشکل رو هم داره .(تصویر محیط نرم افزار دقت کنید که نشانگر موس از خودش اثر باقی میزاره)
احتمال میدم مشکل نصب و گرافیک داشته باشید. ولی میتونید با نرم افزارهای مخصوص Unistaller نرم افزار رو بطور کامل از رو سیستم پاک کنید و دوباره اقدام به نصب کنید. در مورد کرک هم باید بگم مشکل در نحوه ی اجرا کردن هستش که شما باید روی کرک راست کلیک کرده و گزینه Run as admin... کلیک کنید. این خطا بیشتر مربوط به فعال سازی یه قسمتی مربوط به ادمین ویندوز هستش که گاها منجر به این نوع خطاها میشه. ☺
من اتوکد 2015 رو نصب کردم . موقع نصب هیچ خطایی گزارش نشد . اما هنگام کار کردن با نرم افزار نشانگر موس از خودش اثر باقی میگذاره . مشکل چی میتونه باشه ؟
دوستان مشکلشو یافتم خودم همین مشکلوداشتم واسه اتوکد 2012 اما جواب داد همین امروز این کاروکردم جواب داد
من واسه سیویل تری دی 2012 ابتدا تاریخ سیستممو بردم واسه تاریخ 2012 بعد رفتم کد کپی کردم وتوقسمت کرک پیس کردم سپس کدی که بهم داد رو توقسمت اکتیوپیس کردم وبقبل ازینکه nextبزنم تاریخ کامپیوترمو دوباره به تاریخ واقعی 2015 بازگردوندم اکتیوشد
من اتوکد 2015 رو نصب کردم . موقع نصب هیچ خطایی گزارش نشد . اما هنگام کار کردن با نرم افزار نشانگر موس از خودش اثر باقی میگذاره . مشکل چی میتونه باشه ؟
سلام. من هم این مشکل رو دارم . بعد از چند ماه که کد 2015 رو نصب کردم این مشکل یهو بوجود اومد. کد رو دوباره نصب کردم ولی درست نشد. کارت گرافیک هم اپ دیت شده. ویندوز 8.1 دارم که اورجینال
دوستان دلیل این پیغام خطا بعد از کرک نمودن نرم افزار چی میتونه باشه ؟ در ضمن وقتی میخوام استفاده کنم این مشکل رو هم داره .(تصویر محیط نرم افزار دقت کنید که نشانگر موس از خودش اثر باقی میزاره)
با تشکر
سلام برادر منم همین مشکل کرک کردنو داشتم
شما باید متن تو request کرک رو پاک کنی بعد کدت رو پیست کنی
وقتی بدون پاک کردن پیست کنی یه generate اشتباهی بهت میده ک اونم وقتی زنی تو اوکد ارور میشه
ایشالا ک حل بشه مشکلت
یا حق
سلام برادر منم همین مشکل کرک کردنو داشتم
شما باید متن تو request کرک رو پاک کنی بعد کدت رو پیست کنی
وقتی بدون پاک کردن پیست کنی یه generate اشتباهی بهت میده ک اونم وقتی زنی تو اوکد ارور میشه
ایشالا ک حل بشه مشکلت
یا حق
(1393/5/7 ، 10:34 عصر)mortezaomidi نوشته است:
با سلام ؛
درود
فکر می کنم بعضی از نسخه های ورژن 2015 این ایراد را دارند
اتوکد منم 2015 بود که همین مشکل را داشت - فکر می کردم مشکل از گرافیکه - هر کاری هم کردم درست نشد
حذف کردم و 2017 نصب کردم دیگه اون مشکل وجود نداره