امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در مورد مهاربند واگرا در AISC - ASD 89
سلام و خسته نباشید
یه ساختمان دو گانه دارم ( سیستم خمشی + مهاربند برون محور فولادی ) و آیین نامه هم AISC-ASD89 هست
توضیح دادید که برای پارامترهای طراحی گزینه EBF را انتخاب کنیم ولی این قاب در این آیین نامه وجود نداره
میشه با همین آیین نامه و با تعریف قاب BRACE FRAME تیر و بادبند های واگرا رو هم طراحی کرد ؟؟؟
بنده یک جهترو خمشی با پارامترهای مخصوص به قاب خمشی
و یک جهت رو با پارامترهای مخصوص BRACE FRAME طراحی کردم
لطفا راهنمایی بفرمایید .
با تشکر
پاسخ
باسلام

بله با توجه به این ایین نامه این مسئله بر خلاف آیین نامه ubc97 تفکیک نشده است . در این حالت بهتر است برای طراحی قاب باسیستم مختلف ابتدا فایلی ساخته و مدل را تحت تاثیر سیستم قاب مهاربندی و فایل دیگری را برای سیستم دوگانه تعریف نموده و اینبار براساس اسن سیستم تحلیل وطراحی نمائید در آخر نتایج را همگرا کنید . برای تنظیم Frame Type برای سیستم دوگانه از moment frame استفاده نمائید .

تاپیک مرتبط با موضوع ( ارسال شماره 17 ) : http://www.mycivil.ir/forum/Thread-%DA%8...8%B3%DB%8C

پاینده باشید
پاسخ
سلام ، ممنون از پاسختون آقای مهندس
بنده بر اساس کتاب اقای دکتر سیفی پروژم رو دنبال میکنم و ایشون مثال ساختمان فولادی شون رو با بادبند واگر انجام دادن
اما آیین نام شون UBC هست
و نوشتن برای اینکه ایتبس تیر بالایی بادبند و خود بادبند رو بعنوان بادبند واگرا طراحی کنه باید اونارو انتخاب و نوع قاب رو EBF بزنید
حالا سوال بنده اینه که میتونم با آیین نامه AISC-ASD89 این طراحی رو انجام بدم
و مشکلی برای طراحی تیر بالای بادبندها بوجود نمیاد ؟؟
البته موقع ترسیم نوع بادبند رو هشتی انتخاب کردم آیا همین کافی است ؟
مچکرم از راهنمایی تون
پاسخ
باسلام

بله ، کفایت می کند فقط ضوابط لرزه ای در اینمورد توسط برنامه اعمال و کنترل نمی شود و باید تمامی موارد را طبق مبحث دهم دستی طراحی کنید .
پاسخ
(1393/5/14 ، 07:40 عصر)hamid.barati نوشته است: سلام ، ممنون از پاسختون آقای مهندس
بنده بر اساس کتاب اقای دکتر سیفی پروژم رو دنبال میکنم و ایشون مثال ساختمان فولادی شون رو با بادبند واگر انجام دادن
اما آیین نام شون UBC  هست
و نوشتن برای اینکه ایتبس تیر بالایی بادبند و خود بادبند رو بعنوان بادبند واگرا طراحی کنه باید اونارو انتخاب و نوع قاب رو  EBF بزنید
حالا سوال بنده اینه که میتونم با آیین نامه AISC-ASD89 این طراحی رو انجام بدم
و مشکلی برای طراحی تیر بالای بادبندها بوجود نمیاد ؟؟
البته موقع ترسیم نوع بادبند رو هشتی انتخاب کردم آیا همین کافی است ؟
مچکرم از راهنمایی تون

بادبند شما همگرا مدلسازس شده برای این که درمدلسازی ئطراحی باید یکسان باشند تا نرم افزار به درستی تحلیل وداخر هم طراحی کنه فعلا توی مدلسازی همگرا تشخیص داده می شود
پاسخ
Are you a new user who is facing some problems and queries such as ‘Does [URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) or how do you apply for a refund from your Robinhood account? In such a case, consider taking help from the Robinhood geeks will be beneficial in getting immediate response and 100% solutions in no time.  
پاسخ

Are you one of those users who are confronting some technical issues while working on your EBay account? Don’t know [URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)  to fix those hiccups? Here, you will get the technical knowledge of fixing the whole host of your issues permanently from the root. 
پاسخ
How can make investments in Robinhood? Don’t know how to link bank account?
All your technical issues will be rectified by the technical representative of the [URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)  service. They’ll serve you by providing you with quick assistance in solving your technical issues. \
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پرسش و پاسخ در مورد طراحی با آقای حسین زاده فرشاد امن خانی 16 26,814 1402/3/26 ، 03:30 عصر
آخرین ارسال: hotfever
  سوال در مورد سیف؟؟؟ شیوا 7 2,852 1402/1/2 ، 04:38 عصر
آخرین ارسال: Moola
  پرسش و پاسخ در مورد ایتبس roza12341234 5 1,938 1401/4/12 ، 11:28 صبح
آخرین ارسال: یوسف ابراهیم پور
  سوال درمورد خطا f2,f5 are too close از چک مدل m_dey 3 7,550 1400/10/18 ، 04:31 عصر
آخرین ارسال: nikooomanesh
  سوال در مورد وزن و سیستم سازه ای حمیدرضا یزدی 2 1,236 1399/1/8 ، 07:37 عصر
آخرین ارسال: yasermeithamy
Lightbulb سوال دربارهی آیین نامه حسینی11 3 1,178 1398/11/7 ، 01:22 صبح
آخرین ارسال: حسینی11
  تنظیمات سیستم دوگانه قاب خمشی متوسط+مهاربند واگرا در etabs hoseinasgary 16 19,900 1398/10/9 ، 10:52 صبح
آخرین ارسال: iraqiranbiz
  راهنمایی در مورد اعمال ضریب ترک خوردگی ستون M-CIVIL 7 7,189 1398/9/19 ، 03:28 عصر
آخرین ارسال: mahdi hatami
  مدل کردن یا نکردن خرپشته (سوال اینست) حمید فلاح منش 59 31,746 1398/8/6 ، 11:03 عصر
آخرین ارسال: یوسف ابراهیم پور
  اثر توزیع نامتعادل نیروهای مهاربند کششی وفشاری ناشی از زلزله جهت طراحی تیر miranpour 1 1,256 1398/4/31 ، 05:03 عصر
آخرین ارسال: sd70

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان