ارسالها: 207
موضوعها: 17
تاریخ عضویت: ارد 1393
اعتبار:
17
سپاس ها 1
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
امروزه ضرورت استفاده از زبان های برنامه نویسی در کلیه علوم مهندسی، بر هیچ کس پوشیده نیست.
اما سئوال اینجاست که برنامه نویسی برای مهندسین عمران عموما برای چه مقاصدی استفاده میشه و بهترین زبان های برنامه نویسی برای این رشته چه هستند؟
کسی در این مورد اطلاعاتی داره ؟
رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا
شهدا در شادی وصلشان و در قهقهه مستانه شان عند ربهم یرزقون اند
ارسالها: 2
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: آذر 1391
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
با سلام خدمت مهندسان عزیز
بنده در دوران دانشجویی به دلیل علاقمند به برنامه نویسی (بنده دانشجوی عمران بودم) شروع به یادگیری زبان MATLAB کردم و بعد از یک سال کار فشرده بر روی آن توانستم تا سطح پیشرفته یاد بگیرم. بعد از آن شروع یادگیری زبان vb6 و بعد از آن C++ (سی پلاس پلاس) کردم و بالاخره با شناخت زبان های .net به زبان C# (سی شارپ) مهاجرت کردم والان نزدیک سه سال است با این زبان کار میکنم.
قبل از انتخاب زبان برنامه نویسی باید هدف خود را از برنامه تویسی مشخص کنید. برنامه نویسی جنبه های مختلف داره که میتوان به جنبه های تجاری و علمی اشاره کرد.
اگر هدف شما فقط جهت انجام محاسبات، انجام تحقیقات و پروژه های علمی را دارد و نیازی به فروش آن نیست بهترین گزینه همان زبان MATLAB هست زیرا جعبه ابزار قدرمتندی هست.
به جرات میتوان گفت زبان C++ قویترین و محبوب ترین زبان هستش که یک زبان سطح میانی محسوب میشود. در زبان مدیریت حافظه توسط برنامه نویس صورت میگیرد. یادگیری کامل این زبان بسیار وقت گیر ولی لذت بخش هست.
زبان سی شارپ که از خانواده .net دارای Syntax مشابه c++ میباشد و زبان کامل شی گزای و مدریت شده میباشد، با استفاده از قابلیت های این زبان میتوان نرم افزاهای فوق العاده قدرتمندی ساخت.
ارسالها: 26
موضوعها: 4
تاریخ عضویت: آذر 1391
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام
به نظرم متلب برای بچه های عمرانی کفایت میکند .. یادگیری ویژوال بیسیک هم ساده است ..... اما به تجربه میگویم زبانهایی مانند سی و غیره اگرچه بسیار حرفه ای هستند و پیشرفته اما واقعا یادگیری ان هم مشکلتر و هم زمان بر است و شاید باعث شود مهندسی که باید در رشته خود تحقیق و پژوهش کند مدت زمان زیادی را صرفا جهت انتخاب زبان مناسب برای کاری که میخواهد انجام دهد بکند مگر انکه شخص علاقه و استعداد خوبی در این زمینه داشته باشد که معمولا ترکیب این دو با هم کم پیدا میشود
برای کارهای پژوهشی که با متلب انجام میشود و اتفاقا تنوع موضوعی ان بسیار بالا است برای مهندس عمران کفایت میکند اما ای کاش میشد برای برنامه های تولیدی ان قلف نرم افزاری تهیه کرد که حق و حقوق مولف حفظ شود. بسیاری از بچه های عمران مخصوصا در مقطع ارشد برنامه های با کیفیتی صرفا برای پایان نامه های خود تهیه میکنند اما خب چون نمیتوانند یا نمیدانند چگونه از تالیف های خود مراقبت کنند دیگر به سراغ توسعه ان نمی روند.