امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا در سیف 8 تحلیل دینامیکی امکان داره؟
آیا در سیف 8 تحلیل دینامیکی امکان داره؟
اگه ما سازه رو در ایتبس به صورت طیفی تحلیل کرده باشم در سیف باید ازترکیب بارگذاری استاتیکی آیین نامه ACI318-08/IBC (که در اون مثلا EPX با SPX جایگزین شده) استفاده کنم یا از ترکیب بارگذاری دینامیکی ACI318-08/IBC؟
پاسخ
باسلام

درسیف 8 برخلاف سیف 12 امکان استفاده از نتایج تحلیل دینامیکی طیفی نمی باشد در اینصورت از حالت معادل استفاده می کنیم یعنی اینکه نیروهای استاتیکی را جانشین نیروهای دینامیکی می کنیم .

پاینده باشید
پاسخ
(1393/5/22 ، 09:08 عصر)m-gh نوشته است: آیا در سیف 8 تحلیل دینامیکی امکان داره؟
اگه ما سازه رو در ایتبس به صورت طیفی تحلیل کرده باشم در سیف باید ازترکیب بارگذاری استاتیکی آیین نامه ACI318-08/IBC (که در اون مثلا EPX با SPX جایگزین شده) استفاده کنم یا از ترکیب بارگذاری دینامیکی ACI318-08/IBC؟

با سلام.
نرم افزار SAFE 8 مثل نرم افزار SAFE 12 نمی تواند عکس العمل های ناشی از بارهای دینامیکی را مستقیم از ETABS فراخوانی کند.
اما می توان عکس العمل های دینامیکی را به استاتیکی تبدیل کرد و از آنها در SAFE 8 استفاده کرد.
به طور خلاصه توضیح میدهم:
پس از تحلیل از منوی file گزینه ی print tables و دستور summary report اجرا کنید.سپس OK.
[تصویر:  8gwvim20ipj1ie0ob661.jpg]
در گزارشی که نرم افزار ارائه میدهد کار های زیر را انجام بدهید:
جدولی درست کنید نه مثل جدول من که با عجله ترسیم کردم.سپس نتایجی که برای شما داخل کادر کرده ام را برداشت
و داخل جدول قرار دهید.
[تصویر:  aymeh5crul94gvrgxkum.jpg]
[تصویر:  s2s5ofuhno0gjaxydp41.jpg]
مقادیری که با خط قرمز مورب مشخص کرده ام را از هم کم کنید.
حال نیرو های زلزله بدست آمده را به روش زیر بسازید:
به قسمت ساخت ترکیب بارها بروید ،Define>static load cases یک نام انتخاب کنید در قسمت تایپ QUAKE را انتخاب نمایید،
در قسمت Auto Lateral Load ، user load را انتخاب نمایید.مقادیر نیروی زلزله ای را که بدست آورده اید را وارد کنید ،
من مقادیر نیرو های زلزله در جهت x را وارد کرده ام بدون پیچش اتفاقی اگر پیچش داشید در قسمت Additional Ecc بسته به
مثبت بودن یا منفی بودن آن وارد نمایید.
در آخر بارهایی که بوجود می ابند همان بارهای دینامیکی هستند که به بارهای استاتیکی تبدیل شده اند.
برای ترکیب بارها هم میتوانید مثل ترکیب بارهای استاتیکی با آنها رفتار کنید.
[تصویر:  aora2rf057boujltw6qw.jpg]
موفق باشید.
گروه آموزشی پولاد سازه در تلگرام
آموزش نرم افزار ایتبس به روش حدی
آموزش طراحی سازه های فولادی به روش حدی
تفسیر آیین نامه 2800 ویرایش چهارم

موسس و مدیر گروه پولاد سازه : مهندس سیامک حسین زاده

پاسخ

درمورد ترکیب بارها هم توضیح بدید ممنون میشمم من در ایتبس ترکیب بارهایی که مربوط به تحلیل دینامیکی بوده رو معرفی کردم حالا که تحلیل استاتیکیه که نمیشه از اون ترکیب بارها استفاده کرد درسته باید از ترکیب بارهای طراحی سازه های بتنی در حالت استاتیکی استفاده کنم مثل ترکیب بارهای فایل زیر فقط به جای بارهای زلزله بارهای استاتیکیه معادل رو جایگزین میکنم .یعنی به جای EPX وENXوEPYوENYبه ترتیب ازSPXوSNXوSPYوSNY استفاده میکنم

فایل‌(های) پیوست شده
.pdf   Doc1.pdf (اندازه: 197.35 KB / تعداد دفعات دریافت: 78)
پاسخ
در safe با توجه به حالت بار ، ترکیب بار خواهیم ساخت در اینصورت ترکیب بار پروژه شما براساس تحلیلی استاتیکی خواهد بود .

در ترکیب بار طراحی پی دو مورد در ترکیب بار خواهیم داشت :

دسته اول : ترکیب بار سرویس ------» تحلیل غیر خطی استاتیکی - کنترل تنش مجاز خاک

دسته دوم : ترکیب بار حدی نهایی ( ضریبدار ) ------» طراحی عنصر پی

پاسخ
با سلام.
ببینید روند کار بسیار ساده هست.
1-سازه ی شما تحلیل دینامیکی میشود ،برش های پایه را مقیاس میکنید.
2-از آنجا که میدانیم نرم افزار SAFE 8 خروجی عکس العمل های دینامیکی را نمی پذیرد ،باید این عکس العمل های دینامیکی
را به عکس العمل های استاتیکی طبق روشی که گفتم تبدیل نمایید.
3-می توانید بارهای معادل استاتیکی را به این روش نامگذاری کنید :
DYNX : بار معادل شده استاتیکی در جهت X
DYNXP : بار معادل شده استاتیکی با خروج از مرکزیت مثبت در جهت X
DYNXN : بار معادل شده استاتیکی با خروج از مرکزیت منفی در جهت X
DYNY : بار معادل شده استاتیکی در جهت Y
DYNYP : بار معادل شده استاتیکی با خروج از مرکزیت مثبت در جهت Y
DYNYN : بار معادل شده استاتیکی با خروج از مرکزیت منفی در جهت Y
4-در این مرحله برای این بار هایی که در بالا تعریف کردیم ،ضرایب طراحی را معرفی میکنیم.
موفق باشید.
گروه آموزشی پولاد سازه در تلگرام
آموزش نرم افزار ایتبس به روش حدی
آموزش طراحی سازه های فولادی به روش حدی
تفسیر آیین نامه 2800 ویرایش چهارم

موسس و مدیر گروه پولاد سازه : مهندس سیامک حسین زاده

پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اثر مقاومت فشاری روی نتایج تحلیل یک پی گسترده One 3 1,684 1396/10/9 ، 08:06 عصر
آخرین ارسال: sabzsaze
  آیا امکان استفاده از نتایج تحلیل طیفی در Safe 14 وجود دارد؟ HOMAN1974 4 2,211 1395/2/12 ، 06:16 عصر
آخرین ارسال: HOMAN1974
  چگونگی تحلیل فنداسیون سازه ای که به صورت دینامیکی تحلیل شده است؟ Hooman1974 4 2,102 1394/9/5 ، 07:08 عصر
آخرین ارسال: Hooman1974
Question نحوه مدل کردن پی پارکینگی که قسمتی از آن استخر وجود داره sinaclub 0 1,619 1394/7/29 ، 01:17 عصر
آخرین ارسال: sinaclub
  چند سوال مبتدی از سیف 8 تحلیل پی گسترده kamalkaramzadeh 2 1,857 1394/6/18 ، 10:25 عصر
آخرین ارسال: kamalkaramzadeh
  ایمپورت کردن نیروهای آخرین گام تحلیل پوش اور از Etabs به Safe ؟ kharpa 0 1,908 1393/12/22 ، 06:09 عصر
آخرین ارسال: kharpa
  بارهای دینامیکی در طراحی پی با برنامه safe mehdi069 13 10,135 1393/6/9 ، 07:54 عصر
آخرین ارسال: کیوان بابایی
  مشکل در تحلیل پی valencia 27 11,359 1393/3/13 ، 01:29 صبح
آخرین ارسال: valencia
  مشکل در تحلیل دستی و ایتبس hojat70 0 1,516 1392/10/26 ، 12:51 صبح
آخرین ارسال: hojat70
  چند سوال در مورد تحلیل و کنترل پی miljn69 1 1,994 1392/5/14 ، 03:56 عصر
آخرین ارسال: admin

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان