موضوعها: 5
اعتبار:
6
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
1393/5/30 ، 02:34 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/5/30 ، 04:56 عصر، توسط کیوان بابایی.)
بار های دینامیکی رو تعریف کردین ولی تو ترکیب برا ها همون استاتیکیا اومده ترکیب برا هارو درست کنین
مشکل اصلیتون تو تعریف مقاطع ستون هاست
رو دیزاین گذاشتین باید رو چک باشه
و تعداد آرماتور رو هم خودتون معرفی کنین برا ستون ها
اینارو بررسی کنین درست میشه پروژتون
موضوعها: 14
اعتبار:
0
سپاس ها 0
دوستام هم همین روش رو رفتن،یعنی وقتی که گفتم چرا ترکیب بار دینامیکی رو وارد نمیکنید جواب دادن که خود برنامه تاثیرشو وارد میکنه
یعنی دوستام هم همین کارو کردن
دیوار برشی رو چی؟اونو چکار کنم؟
اعتبار:
0
سپاس ها 0
همپایه سازی رو انجام دادم
اول دیوار برشی رو طراحی کردم بعد قرار بود برم سراغ ستون و بعدش تیر
وقتی دوستام گفتن دیگه شک کردم و ستون و تیر طراحی نکردم
اعتبار:
0
سپاس ها 0
واقعا؟
ندونستم!
بهم گفتن با این روش برم
حالا به نظر شما برا تیر و ستون په ابعادی و چه ارماتوری تعریف کنم
فایلو که دارید
مخصوصا تیرا،چون بعضی قسمتا درصد ارماتور زده 0.42 این مقدار بر حسب درصد دیگه؟ و تو ایین نامه نوشته حداکثر 0.025 این مقدار ایین نامه بر حسب درصده؟
اعتبار:
6
سپاس ها 0
ببینین تو طراحی تیر ها ما آرماتور تعریف نمیکنیم و و نرم افزار خودش میاد مقدار آرماتور رو بهمون میگه و ما تو رسم نقشه های اجرایی درصد آرماتور رو کنترل میکنیم پس تو طراحی تیر باید فقط ابعاد رو معرفی کنیم و کاور میلگرد رو و باید ابعاد این مقطع مناسب باشه تا شکست تیر نرم باشه یعنی درصد میلگردش از Rho بالانس مقطع کمتر به دست بیاد
اما تو طراحی ستون ما میاییم یک مقطع با آرماتور گذاری دقیق رو به برنامه معرفی میکنیم و نر مافزار میاد و میگه که این مقطه جوابگو ما خواهد بود یا نه.فقط درصد آرماتو مقطع بین 1 و 3 درصد باید باشه
برای تعریف این مقاطع میتونین از جزوات یا کتاب ها استفاده کنین
-------------------------------------------------------------------------------------
برای قسمت اول سوالتون هم وقتی شما اومدین فقط به ترسیم تیر و ستون و دیوار برشی پرداختین و رفتین سراغ طراحی دیوار برشی با توجه به سختی دیوار برشی که مقدارش درست محاسبه شده و سختی مقاطع دیگه که سختیشون درست محاسبه نشده به علت نداشتن مقطع جوابگو ، نیروی دیوار برشی به درستی محاسبه نشده و باعث اختلاف میشه
اعتبار:
0
سپاس ها 0
به نظرتون برا ستون طبقه پیلوت چه ارماتوری و چه ابعادی مناسبه؟
الان برا ستونا ارماتور تعریف کردم نسبت تنش دیوارم پایین اومد.
یه سوال دیگه: تو هر طبقه دو یا سه تیپ ستون دارم ولی با این حال بعضی از ستونام سبزن،به نظر شما چطور میتونم طرحی اقتصادی به رنگ بنفش داشته باشم؟
اعتبار:
6
سپاس ها 0
ابعاد ستون ها با تکرار طراحی به دست میاد
تو طراحی بنفش بودن ستوت ها به نظر من اصلا مهم نیست اولا قاب شما باید برای 25 درصد زلزله جوابگو باشه ثانیا کنترل دریفت ، واژگونی و ... سازه باید جوابگو باشه یعنی نباید به رنگ به صورت تک بعدی نگاه کرد و باید از چند جنبه سازه رو کنترل کرد و اگه جا داشت ستون ها رو کوچیک کرد