امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چک بارگذاری سازه 10 طبقه بتنی
سلام دوستان
این فایل پروژه بتنمه،همه دوستام دارای یه پلان با یه ضریب جزیی برای ابعاد پلانه
دوستام ستون و دیوار برشی که طراحی کردن خیلی با پروژه من متفاوته در ضمن بارگذاریمون هم یکسانه البته نمیدونم من بارگذاری رو درست انجام دادم یا نه
اگه میشه برام چک کنید بینم مشکل از کجاس
یکی از تفاوتا در اینه که من دیوار برشی رو با ستون 80در80 با فی25 به فاصله 10 بدست اوردم در صورتی که دوستام با ستون70در 60 با فی22به فاصله 15
برا خود دیوار هم تفاوت محسوسی وجود داره

http://s5.picofile.com/file/8142823634/c...k.rar.html

.
پاسخ
بار های دینامیکی رو تعریف کردین ولی تو ترکیب برا ها همون استاتیکیا اومده ترکیب برا هارو درست کنین
مشکل اصلیتون تو تعریف مقاطع ستون هاست
رو دیزاین گذاشتین باید رو چک باشه
و تعداد آرماتور رو هم خودتون معرفی کنین برا ستون ها
اینارو بررسی کنین درست میشه پروژتون
پاسخ
دوستام هم همین روش رو رفتن،یعنی وقتی که گفتم چرا ترکیب بار دینامیکی رو وارد نمیکنید جواب دادن که خود برنامه تاثیرشو وارد میکنه
یعنی دوستام هم همین کارو کردن
دیوار برشی رو چی؟اونو چکار کنم؟
پاسخ
(1393/5/30 ، 07:45 عصر)mehdi069 نوشته است: دوستام هم همین روش رو رفتن،یعنی وقتی که گفتم چرا ترکیب بار دینامیکی رو وارد نمیکنید جواب دادن که خود برنامه تاثیرشو وارد میکنه
یعنی دوستام هم همین کارو کردن
دیوار برشی رو چی؟اونو چکار کنم؟
شما تعریف ستون هاتون رو درست کردین؟
بار های دینامیکی رو باید همپایه سازی کنید بعد تو ترکیب بار ها بیارید در غیر این صورت چطور اثرشو در نظر میگیره؟
پاسخ
همپایه سازی رو انجام دادم
اول دیوار برشی رو طراحی کردم بعد قرار بود برم سراغ ستون و بعدش تیر
وقتی دوستام گفتن دیگه شک کردم و ستون و تیر طراحی نکردم
پاسخ
(1393/5/30 ، 08:52 عصر)mehdi069 نوشته است: همپایه سازی رو انجام دادم
اول دیوار برشی رو طراحی کردم بعد قرار بود برم سراغ ستون و بعدش تیر
وقتی دوستام گفتن دیگه شک کردم و ستون و تیر طراحی نکردم
چرا بر عکس میری؟
اول تیرو ستون هات رو طراحی کن چون سختی اینا رو نیروی دیوار برشی تاثر داره وقتی اینا قطعی شدن بعد دیوار برشی رو طراحی کن
بعد این به احتمال زیاد جوابات درست در میاد

پاسخ
واقعا؟
ندونستم!
بهم گفتن با این روش برم
حالا به نظر شما برا تیر و ستون په ابعادی و چه ارماتوری تعریف کنم
فایلو که دارید
مخصوصا تیرا،چون بعضی قسمتا درصد ارماتور زده 0.42 این مقدار بر حسب درصد دیگه؟ و تو ایین نامه نوشته حداکثر 0.025 این مقدار ایین نامه بر حسب درصده؟
پاسخ
ببینین تو طراحی تیر ها ما آرماتور تعریف نمیکنیم و و نرم افزار خودش میاد مقدار آرماتور رو بهمون میگه و ما تو رسم نقشه های اجرایی درصد آرماتور رو کنترل میکنیم پس تو طراحی تیر باید فقط ابعاد رو معرفی کنیم و کاور میلگرد رو و باید ابعاد این مقطع مناسب باشه تا شکست تیر نرم باشه یعنی درصد میلگردش از Rho بالانس مقطع کمتر به دست بیاد
اما تو طراحی ستون ما میاییم یک مقطع با آرماتور گذاری دقیق رو به برنامه معرفی میکنیم و نر مافزار میاد و میگه که این مقطه جوابگو ما خواهد بود یا نه.فقط درصد آرماتو مقطع بین 1 و 3 درصد باید باشه
برای تعریف این مقاطع میتونین از جزوات یا کتاب ها استفاده کنین
-------------------------------------------------------------------------------------
برای قسمت اول سوالتون هم وقتی شما اومدین فقط به ترسیم تیر و ستون و دیوار برشی پرداختین و رفتین سراغ طراحی دیوار برشی با توجه به سختی دیوار برشی که مقدارش درست محاسبه شده و سختی مقاطع دیگه که سختیشون درست محاسبه نشده به علت نداشتن مقطع جوابگو ، نیروی دیوار برشی به درستی محاسبه نشده و باعث اختلاف میشه
پاسخ
به نظرتون برا ستون طبقه پیلوت چه ارماتوری و چه ابعادی مناسبه؟
الان برا ستونا ارماتور تعریف کردم نسبت تنش دیوارم پایین اومد.
یه سوال دیگه: تو هر طبقه دو یا سه تیپ ستون دارم ولی با این حال بعضی از ستونام سبزن،به نظر شما چطور میتونم طرحی اقتصادی به رنگ بنفش داشته باشم؟
پاسخ
ابعاد ستون ها با تکرار طراحی به دست میاد
تو طراحی بنفش بودن ستوت ها به نظر من اصلا مهم نیست اولا قاب شما باید برای 25 درصد زلزله جوابگو باشه ثانیا کنترل دریفت ، واژگونی و ... سازه باید جوابگو باشه یعنی نباید به رنگ به صورت تک بعدی نگاه کرد و باید از چند جنبه سازه رو کنترل کرد و اگه جا داشت ستون ها رو کوچیک کرد
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  جواب ندادن تیر بتنی و ارور O/S #45 Shear stress sasan.ce 5 8,498 1400/2/29 ، 01:13 عصر
آخرین ارسال: gartal
  مشکل مقاطع در پروژه 4 طبقه در etabs mohammadh007 0 923 1399/3/15 ، 01:04 عصر
آخرین ارسال: mohammadh007
  درخواست چک کردن ایتبس 2015 سازه بتنی سه طبقه dolatkhah1 1 1,083 1399/2/14 ، 01:51 صبح
آخرین ارسال: dolatkhah1
  سازه بتنی Sarina.sh 0 813 1399/2/8 ، 01:08 عصر
آخرین ارسال: Sarina.sh
  چک سازه ۹ طبقه hamdullah 0 1,118 1398/5/11 ، 06:09 عصر
آخرین ارسال: hamdullah
  سازه بتونی 11 طبقه hamdullah 1 1,604 1396/9/6 ، 08:08 عصر
آخرین ارسال: civil92
Wink مشکل ستون های قرمز سازه فولای. sasan.ce 4 2,081 1396/3/14 ، 12:53 صبح
آخرین ارسال: sasan.ce
Star درخواست چک کردن پروژه فولادی 2 طبقه 9.7.4 eng.mousavi 0 1,295 1396/1/11 ، 11:50 عصر
آخرین ارسال: eng.mousavi
  در خواست چک کردن پروژه lrfd قاب خمشی متوسط فولادی 4 طبقه فولادی در ایتبس2015 یوسف ابراهیم پور 2 2,060 1395/10/6 ، 05:24 عصر
آخرین ارسال: یوسف ابراهیم پور
Wink ارور ایتبس در سازه فولادی civilme 1 1,603 1395/7/2 ، 12:00 عصر
آخرین ارسال: civilme

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان