1393/5/30 ، 10:35 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/5/30 ، 10:36 عصر، توسط CivilS.)
سلام
فایل پیوست شده مربوط به سازه 4 سقف بتنی است که یه پروژه اجرایی هم هست. نوع زمین 3 خواسته شده
مشکلاتی که داره اینه که دریفت جواب نمیده. مقدار دریفت با مقدار مجاز اختلاف زیادی داره. با توجه به اینکه مساحت زمین هم کمه، و ابعادی که برای تیرها و ستونها در نظر گرفتم، میشه بگید که برای رفع مشکل جواب ندادن دریفت چکاری باید انجام بدم؟
تیرها و ستونها رو تا چه اندازه دیگه ای میتونم بزرگ کنم؟
به نظر من هرکارم کنی دریفت سازت جواب نمیده ((اختلافش زیاده))
تنها راهش دیوار برشیه .
صحبت از گرمای هوا بود که به ماه رمضان رسید...
امسال روزه می گیری؟ اگر خدا بخواهد ... من هم می گیرم، ولی کدام پزشک این همه سختی را برای بدن تایید می کند؟ همان که وقتی همه پزشکان جوابت کردند ، برایت معجزه می کند!
1393/5/31 ، 08:00 صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/5/31 ، 10:11 صبح، توسط CivilS.)
سلام
اگر بخوام دیوار برشی بذارم، باید تو چه دهانه ای دیوار رو قرار بدم؟
دهانه ها بزرگ نیست برای اجرای دیوار برشی؟
تو دهانه ای که خرپشته هست، اگر بخوام دیوار بذارم، باید تا خرپشته ادامه بدم؟ یا تا بام کافیه؟ اگر تا بام کافی هست، برای نام گذاری ستونها (Pier) باید ستون رو تا خرپشته انتخاب کنم یا تا بام کافی هست؟
سازه تان را اجمالی بررسی کردم به سقفها دیافراکم اختصاص نداده بودید.یک سقف در بام هم بارگذاری نشده بود
ضمنا با اقزودن یک مقطع جدید .
واختصاص مقاطع مستطیل به ستونها وتیرها اصلاحاتی در تنش ستونها ودریفت سازه انجام شد فقط نسبت به اجرایی بودن مقاطع نسبت به هم چک مجدد کنید. .امید که مشکلتان حل شده باشد
(حاصل کار تیمی وهمکاری ، نتیجه برد-برد برای همه هست (یداله مع الجماعه وبلاگ یک آشنا
طبقه 1 مسکونی هست. طبقه 2و 3 دوبلکس هست. پله داریم اونجا. نباید کف رو اختصاص داد بهش. تیرهای بغل راه پله (سمت راست که خرپشته هم داره) هم شانه گیر میشن . همون عرض 30 رو نظام ایراد گرفته. الان شما 45 دادید. خیلی بزرگ شده. چون معمار عرض راه پله رو 1 متر گرفته و من نمیتونم عرض تیر رو خیلی زیاد بگیرم
1393/5/31 ، 11:38 صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/5/31 ، 11:40 صبح، توسط miladezati.)
(1393/5/31 ، 11:28 صبح)CivilS نوشته است: ممنوم ازتون
طبقه 1 مسکونی هست. طبقه 2و 3 دوبلکس هست. پله داریم اونجا. نباید کف رو اختصاص داد بهش. تیرهای بغل راه پله (سمت راست که خرپشته هم داره) هم شانه گیر میشن . همون عرض 30 رو نظام ایراد گرفته. الان شما 45 دادید. خیلی بزرگ شده. چون معمار عرض راه پله رو 1 متر گرفته و من نمیتونم عرض تیر رو خیلی زیاد بگیب
با سلام
برای راه پله مقطع جدیدی تعریف کنید وملاحظات فنی خاص آن را هم اعمال کنید.ازجمله ارتفاع تیر راه پله هم نباید از یک چهارم دهانه ذیربط بیشتر باشد.
خودتان این ریزه کاریها را بررسی کنید.من فقط روش کلی وموثر کاهش دریفت را اشاره کردم.آنهم بصورت عملی.ونه در حد توصیه.الان در اکثر ساخت وسازهای بتنی استفاده از مقاطع مستطیلی بسیار شایع شده وعلتش همین بحثهاست که اشاره می شود.
(حاصل کار تیمی وهمکاری ، نتیجه برد-برد برای همه هست (یداله مع الجماعه وبلاگ یک آشنا
1393/5/31 ، 08:28 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/5/31 ، 08:30 عصر، توسط miladezati.)
(1393/5/31 ، 01:30 عصر)CivilS نوشته است: ممنونم
شما ضرایب ترک خوردگی یه سری از تیر و ستونها و ضرایب اصلاح جرم تیر رو اشتباه داده بودید یا نداده بودید. من اصلاح کردم دریفت باز زیاد شد
با سلام
من فقط ابعاد مقاطع مدل شمارا تغییر دادم وبه پارامترهای دیگر دست نزدم.سئوال شما ذزمورد کاهش دریفت در سازه بتنی بود ومن یکی از مواردی را که موثر است اشاره کردم.
وهیچ تردیدی در تاثیر مقاطع مستطیلی در کاهش دریفت نیست.
ولی اگر به هر دلیلی حتی با استفاده از مقاطع بزرگتر مستطیلی ،این کاهش نتواند در حد موردانتظارآیین نامه باشد در آن صورت از گزینه آخر که استفاده از دیوار برشی است استفاده کنید.ابتدا دهانه بزرگ را چک کنید.
1393/6/1 ، 11:29 صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/6/1 ، 11:30 صبح، توسط CivilS.)
miladezati ممنون از کمکتون
یعنی دیوار برشی رو تو دهانه های بزرگ بذارم؟؟ دهانه 6 متری؟؟؟ بزرگ نیست؟
من دیوار رو تو دهانه های 4 متری دیوارهای شرق و غرب گذاشتم.
تو دهانه ای که خرپشته هست، اگر دیوار بذارم، باید تا خرپشته ادامه بدم؟ یا تا بام کافیه؟ اگر تا بام کافی هست، برای نام گذاری ستونها (Pier) باید ستون رو تا خرپشته انتخاب کنم یا تا بام کافی هست؟
وقتی خواستم تحلیل کنم وارنینگ میده. نمیدونم علت این وارنینگ چیه؟ بعد از افزودن دیوار وارنینگ داده