امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست چک کردن فایل طراحی سازه (اجرایی)
سلام
فایل پیوست شده مربوط به سازه 4 سقف بتنی است که یه پروژه اجرایی هم هست. نوع زمین 3 خواسته شده

مشکلاتی که داره اینه که دریفت جواب نمیده. مقدار دریفت با مقدار مجاز اختلاف زیادی داره. با توجه به اینکه مساحت زمین هم کمه، و ابعادی که برای تیرها و ستونها در نظر گرفتم، میشه بگید که برای رفع مشکل جواب ندادن دریفت چکاری باید انجام بدم؟

تیرها و ستونها رو تا چه اندازه دیگه ای میتونم بزرگ کنم؟

پلان معماری رو هم پیوست کردم

Autocad 2010
فایل EDB, Etabs 9.7.4.
و فایل e2k

با تشکر

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   CivilS.rar (اندازه: 170 KB / تعداد دفعات دریافت: 42)
پاسخ
سلام

به نظر من هرکارم کنی دریفت سازت جواب نمیده ((اختلافش زیاده))

تنها راهش دیوار برشیه .
صحبت از گرمای هوا بود که به ماه رمضان رسید...
امسال روزه می گیری؟
اگر خدا بخواهد ...
من هم می گیرم، ولی کدام پزشک این همه سختی را برای بدن تایید می کند؟
همان که وقتی همه پزشکان جوابت کردند ، برایت معجزه می کند!
پاسخ
(1393/5/31 ، 12:24 صبح)hhn1370 نوشته است: سلام

به نظر من هرکارم کنی دریفت سازت جواب نمیده ((اختلافش زیاده))

تنها راهش دیوار برشیه .
دیوار برش نمیتونم بذارم. مالک قبول نمیکنه

پاسخ
سلام

اگر بخوام دیوار برشی بذارم، باید تو چه دهانه ای دیوار رو قرار بدم؟

دهانه ها بزرگ نیست برای اجرای دیوار برشی؟

تو دهانه ای که خرپشته هست، اگر بخوام دیوار بذارم، باید تا خرپشته ادامه بدم؟ یا تا بام کافیه؟ اگر تا بام کافی هست، برای نام گذاری ستونها (Pier) باید ستون رو تا خرپشته انتخاب کنم یا تا بام کافی هست؟
پاسخ
با سلام

سازه تان را اجمالی بررسی کردم به سقفها دیافراکم اختصاص نداده بودید.یک سقف در بام هم بارگذاری نشده بود
ضمنا با اقزودن یک مقطع جدید .

واختصاص مقاطع مستطیل به ستونها وتیرها اصلاحاتی در تنش ستونها ودریفت سازه انجام شد

فقط نسبت به اجرایی بودن مقاطع نسبت به هم چک مجدد کنید.
.امید که مشکلتان حل شده باشد

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   4b civils-2.rar (اندازه: 146.33 KB / تعداد دفعات دریافت: 22)
(حاصل کار تیمی وهمکاری ، نتیجه برد-برد برای همه هست (یداله مع الجماعه
وبلاگ یک آشنا

پاسخ
ممنوم ازتون

طبقه 1 مسکونی هست. طبقه 2و 3 دوبلکس هست. پله داریم اونجا. نباید کف رو اختصاص داد بهش. تیرهای بغل راه پله (سمت راست که خرپشته هم داره) هم شانه گیر میشن . همون عرض 30 رو نظام ایراد گرفته. الان شما 45 دادید. خیلی بزرگ شده. چون معمار عرض راه پله رو 1 متر گرفته و من نمیتونم عرض تیر رو خیلی زیاد بگیرم
پاسخ
(1393/5/31 ، 11:28 صبح)CivilS نوشته است: ممنوم ازتون

طبقه 1 مسکونی هست. طبقه 2و 3 دوبلکس هست. پله داریم اونجا. نباید کف رو اختصاص داد بهش. تیرهای بغل راه پله (سمت راست که خرپشته هم داره) هم شانه گیر میشن . همون عرض 30 رو نظام ایراد گرفته. الان شما 45 دادید. خیلی بزرگ شده. چون معمار عرض راه پله رو 1 متر گرفته و من نمیتونم عرض تیر رو خیلی زیاد بگیب
با سلام
برای راه پله مقطع جدیدی تعریف کنید وملاحظات فنی خاص آن را هم اعمال کنید.ازجمله ارتفاع تیر راه پله هم نباید از یک چهارم دهانه ذیربط بیشتر باشد.
خودتان این ریزه کاریها را بررسی کنید.من فقط روش کلی وموثر کاهش دریفت را اشاره کردم.آنهم بصورت عملی.ونه در حد توصیه.الان در اکثر ساخت وسازهای بتنی استفاده از مقاطع مستطیلی بسیار شایع شده وعلتش همین بحثهاست که اشاره می شود.
وبلاگ یک آشنا

پاسخ
ممنونم

شما ضرایب ترک خوردگی یه سری از تیر و ستونها و ضرایب اصلاح جرم تیر رو اشتباه داده بودید یا نداده بودید. من اصلاح کردم دریفت باز زیاد شد
پاسخ
(1393/5/31 ، 01:30 عصر)CivilS نوشته است: ممنونم

شما ضرایب ترک خوردگی یه سری از تیر و ستونها و ضرایب اصلاح جرم تیر رو اشتباه داده بودید یا نداده بودید. من اصلاح کردم دریفت باز زیاد شد
با سلام
من فقط ابعاد مقاطع مدل شمارا تغییر دادم وبه پارامترهای دیگر دست نزدم.سئوال شما ذزمورد کاهش دریفت در سازه بتنی بود ومن یکی از مواردی را که موثر است اشاره کردم.
وهیچ تردیدی در تاثیر مقاطع مستطیلی در کاهش دریفت نیست.
ولی اگر به هر دلیلی حتی با استفاده از مقاطع بزرگتر مستطیلی ،این کاهش نتواند در حد موردانتظارآیین نامه باشد در آن صورت از گزینه آخر که استفاده از دیوار برشی است استفاده کنید.ابتدا دهانه بزرگ را چک کنید.

وبلاگ یک آشنا

پاسخ
miladezati ممنون از کمکتون

یعنی دیوار برشی رو تو دهانه های بزرگ بذارم؟؟ دهانه 6 متری؟؟؟ بزرگ نیست؟
من دیوار رو تو دهانه های 4 متری دیوارهای شرق و غرب گذاشتم.

تو دهانه ای که خرپشته هست، اگر دیوار بذارم، باید تا خرپشته ادامه بدم؟ یا تا بام کافیه؟ اگر تا بام کافی هست، برای نام گذاری ستونها (Pier) باید ستون رو تا خرپشته انتخاب کنم یا تا بام کافی هست؟

وقتی خواستم تحلیل کنم وارنینگ میده. نمیدونم علت این وارنینگ چیه؟ بعد از افزودن دیوار وارنینگ داده

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چک کردن پروژه masoumekarimi_68 0 1,105 1399/6/14 ، 07:34 عصر
آخرین ارسال: masoumekarimi_68
Wink Etabs 2016 چک کردن پروژه morteza7676 0 975 1399/5/4 ، 12:51 عصر
آخرین ارسال: morteza7676
  درخواست چک کردن ایتبس 2015 سازه بتنی سه طبقه dolatkhah1 1 1,092 1399/2/14 ، 01:51 صبح
آخرین ارسال: dolatkhah1
  سازه بتنی Sarina.sh 0 816 1399/2/8 ، 01:08 عصر
آخرین ارسال: Sarina.sh
  Etabs 2016 درخواست چک کردن پروژه ایتبس roza12341234 0 1,637 1398/7/3 ، 10:47 صبح
آخرین ارسال: roza12341234
  چک سازه ۹ طبقه hamdullah 0 1,121 1398/5/11 ، 06:09 عصر
آخرین ارسال: hamdullah
  Etabs 2016 درخواست چک کردن پروژه ایتبس roza12341234 0 983 1398/5/10 ، 02:55 عصر
آخرین ارسال: roza12341234
  Etabs 2016 درخواست چک کردن پروژه ایتبس reza229 1 1,653 1398/4/26 ، 04:03 عصر
آخرین ارسال: amraii
  درخواست چک کردن پروژه بتن ostadasadi90 1 1,238 1398/2/4 ، 01:24 عصر
آخرین ارسال: ostadasadi90
  چک کردن پروزه zaryam 0 1,146 1397/5/12 ، 09:43 عصر
آخرین ارسال: zaryam

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان